אני חוזרת

never cry

New member
אני חוזרת

אז הייתי בכינוי אחר(lovetwins)ואני רוצה לחזור לכתוב מישו זוכר אותי? ט' שבוע בלי הקאות חודש חודשים 3 4 5 6 7 7וחצי חודשים בלי הקאות. שנהרסו הרסתי עבודה קשה של שבעה וחצי חודשים שבהם לא הקאתי אני בכלל לא חשבתי שזה מה שיגרום לי לחזור הילדה מהטיפול שלא הבינה שאומרים לה שקט הילדה שלא הפסיקה לדבר עד שזה היה חזק ממני ופשוט הפסקתי לאכול והיא המשיכה והפלשבק המשיך ואומרים לה שדי והיא בשלה מדברת מגבירה את הפלשבק וכך הגעתי לשרותים והקאתי. קיוותי שזאת תיהיה מעידה חד פעמית שבסדר אז הרסתי ורע לי מאוד אבל נתחיל מחדש אבל לא הקאתי גם למחרת כי סתם היה רע כבר הרגשתי שבורה שכבר אין למה להלחם בדחף שכבר אין סיכוי הלכתי והקאתי כמו טיפשה. עכשיו אני מתחילה מחדש יומים בלי הקאות. שוב אני כותבת כאן שוב אני מתלוננת כאן שוב אני יודעת שאחרי הרבה מחיקות אני בסוף לא יספיק לבטל ומתישהו המכתב ישלח ומתישהו אני יחשוב על התגובות התומכות העוזרות המבינות ואני יודעת שזה מה שאני רוצה קצת הבנה כי אף אחד לא מבין ואני מתמודדת עם הכל לבד ורק הקושי של אי ההבנה ופה יש הבנה יש גם את האמת אז לא אני לא רוצה צומי ולא אני לא רוצה יחס מיוחד וכאן אני לא שונה כאן לכולם יש את אותו השם לבעיה כאן מבינים, עוזרים, ותומכים אז אני אשלח ומקווה שאני לא מטרידה(יותר מידי) ושאני לא יעשה רע יותר מידי. אז שיהיה לכולן(ואם יש אז גם לכולם) בהצלחה!

limf

New member
אני זוכרת אותך

וברוכה השבה. את ממש לא מטרידה וטוב שכתבת ושיתפת. אני חושבת שיש דווקא המון כוח במה שאת מתארת - לחזור להקיא פעם-פעמיים ובכ"ז לא להגיד "אם כבר - אז כבר" אלא לאסוף את הכוחות ולהתחיל מחדש. וכל הכבוד לך על זה. כי הפיתרון הכביכול קל [דגש על "כביכול" ובטח שלא הפיתרון הנכון] הוא "לשבור את הכלים" ולהמשיך להקיא. אז באמת כל הכבוד שבחרת נכון וחכם ובוודאי שנתמוך בך ונחזק אותך על זה. קצת היה קשה לי להבין בדיוק את כל הסיפור [את גולשת מסלולארי? כי אין בהודעה שלך סימני פיסוק]. ממה שהבנתי מישהי דיברה על נושא שעורר אצלך זכרונות וזה הווה טריגר להקאות. זה מובן [לא שאני חלילה מצדיקה או מעודדת הקאות! אבל, זה מובן] שמשהו כואב יכול לטרגר הקאות כי את רוצה להוציא את הכאב החוצה ועושה את זה באמצעות הקאה [ברור שזה לא עוזר]. אני מבינה שיש לך טיפול וזה מצויין ואני מקווה שתשתמשי בו כדי להוציא את כל הכאב שלך ולעבד אותו.

lital172

New member
הכינוי שלך

עצוב...זה כואב לא לבכות לעולם...איך את מוציאה את הכאב בלי לבכות? זה קשה כי אז פוגעים בעצמנו ...מקווה שלא תרגישי ככה יותר.. ולמרות שהרסת את כל החודשיים האלו שצברת תזכרי ששום דבר לא נהרס ושלמרות שאת מתחילה מהתחלה ואני גאה בך על זה שאת נלחמת. ה7 חודשים נשארים איתך. כבר הוכחת לעצמך שאת יכולה...את רק צריכה לרצות. אני מאמינה בך. אני בטוחה שלא תעשי פה ר עלאף אחד. מקווה שנוכל לעזור לך פה יש כאן בנות מקסימות שמגיבות מכל הלב. ומקווה שתמצאי אוזן קשבת כאן בבית המדהים הזה. מנסיון זה טוב לכתוב ולשחרר קצת את הכאב..זה מקל טיפה. אפשר לשאול מה שבר אותך? בהצלחה לך. אני מאמינה בך

never cry

New member
תודה על התגובות

ועכשיו אני כבר ביום השלישי... כ"כ רע לי לראות שלושה ימים כי כשיש את הדחף אני מרגישה שטוב כבר הרסתי שבעה וחצי חודשים אז מה זה משנה אם אני יהרוס שלושה ימים, שבוע? אני יודעת שאאחרי אני ירגיש רע אבל המחשבה לא מפסיקה...

למעלה