אני חוזר ואומר

ערבים

אני גר בעיר שנקראת ירושלים וביורשלים יש הרבה ערבים במיוחד בגבעת התחמושת ושם השבט שלי וערבים שברו לנו ת´שער

מה ?

הם בטח הרסו לכם את השער כי הם ערבים נכון ??? בטוח זה ככה הערבים האלו..ערבים אין לי מה להגיד (נכתב בציניות) אז זה מה שמכנחים בצופים...אחלה בחלה

loli pop

New member
בצופים מחנכים לא לסלף את המציאות...

כמו שאת רואה זה המציאות ומה לעשות, מה שנכון נכון אז בואי לא נהיה "יפי נפש" בסדר?!

הצופים והנוע"ל

הן תנועות בהחלט לא פוליטיות, אז בואו נשאיר כאלה הודעות לפורומים אחרים...
תומר

loli pop

New member
תיקון טעות...

אלו באמת הודעות מעצבנות אבל לידע מורחב... נוע"ל= נחשבים שמאלנים בני עקיבא ובית"ר= נחשבים ימנים צופים= לא נחשבים לאף אחד מהם חבל שזה נמצא בכאלה הכללות...אבל ככה אמרו לי לפחות... <ניצן>

0123

New member
לא ולא../images/Emo70.gif

בתור "ראש שבט" או איך שאתם לא קוראים לזה אצלכם,אני חייבת לציין שתנועת הנוער העובד והלומד (תנועת הנוער הגדולה בישראל) איננה תנועה שמאלנית. להגיד תנועה שמאלנית הופך אותנו לתנועה מפלגתיתואנחנו נחשבים תנועהפוליטיתכשההבדל הוא שתנועה מפלגתית קשורה באופן ישיר למפלגה מסויימת (ומקבלת ממנה תקציבים) ואילו תנועה פוליטית היא תנועה א-מפלגתית שבוחרת כן לנקוט עמדות פוליטיות אלו ואחרות צתוך חובה אזרחית וערכית למעורבות בחברה. תנועת הנוער העובד והלומד (
תנועת הנוער הגדולה בישראל
) היתה בתחילתה תנועה מפלגתית ונשלטה בידי גורמים ממפלגת העבודה אולם כיום,לאחר שינוי משמעותי בתפיסות,התנועה בוחרת להנהיג את עצמה,מתוך עצמה ולא להיות קשורה ותלויה בשום מפלגה שהיא.
אז כדאי שתשימו לב לפני שאתם כותבים דברים שאתם לא יודעים באמת... בהצלחה לכולנו!

למעלה