אני חוזר !!!

thecenter

New member
אני חוזר !!!

לפני כמה וכמה ימים הצעתי כאן בפורום את הערכתי לגבי פירוק מדינת ישראל. ובכן, נוכח האירועים, אני חוזר ומחזק: מדינת ישראל בדרך לפירוק טוטאלי. להלן הסיבות המנומקות להפליא: 1. דעת הקהל העולמית כבר עכשיו נגדנו (ראה ההצבעה במועצת הביטחון, זעקות השבר של הפלסטינים ה``נצורים`` ברחבי העולם התקשורתי). מה יהיה אם נתחיל במתקפה יזומה ?? 2. ארה``ב מתנדנדת קשות: בהצבעה האחרונה הם רק נמנעו (במקום להטיל וטו), הנשיא הנוכחי, אולי גדול הנשיאים המתערבים והמתחשבים וידיד ישראל גדול מאוד, קורא לשני הצדדים באופן שווה לחלוטין להירגע. אחריו - יבוא נשיא חדש שעיקר עניינו הציבור האמריקאי ולאו דווקא המזה``ת והשלום בעולם. 3. צה``ל הגדול והחזק, ומערכת הביטחון הגדולה ש- ``אפשר לסמוך עליה`` , ו-``אל תדאגו, יהיה בסדר``, כשלו כבר מזמן. נדמה שהיכולת המדוייקת של כוחות הביטחון מתנגשת מידי יום באימרות כמו ``קשה להילחם בתנאים כאלה...`` וכדומה. 4. בפנים הארץ, האוכלוסיה שסועה וקרועה - ערבים אוהדי פלסטין, דתיים אוהדי דרעי, חילונים אוהדי שרימפס וטיסות חד-כיווניות ללונדון או פאריז, ועוד ועוד. כולם נגד כולם. מי יתאחד, ונגד מי ????? אנחנו פה לא ב-73, ואפילו לא בתקופת המלחמה הכי פחות קונצנזוסית - מלחמת של``ג. 5. העולם הערבי מרגיש חזק ומחוזק כולו, נגד האויב הציוני וידידתו הקטנה ארה``ב. הוא משתין בקשת על קלינטון, ובקרוב גם ישתין חומרים צהובים מסוג אחר על שלל האיזורים בארץ הקודש. מישהו חושב אחרת ?????????????????????????? שיעז - !!!!!!!!

1איב

New member
אני חושבת

בדיוק כמוך ובגלל זה ביררתי מה מחיר הטיסה לארצות הברית וברגע שתתחיל מלחמה - אני עפה מפה.סליחה שאני לא מפגינה פטריוטיות ומפגינה אגוצנטריות ומחשבה רק על עצמי אבל משום מה מתחשק לי עדיין לחיות.הספיקה לי מלחמת המפרץ ואין לי שום כוונה להיות בעוד מלחחמה.

למעלה