אני חולה וזקוקה לעידוד וליטוף...

limi m

New member
אני חולה וזקוקה לעידוד וליטוף...../images/Emo7.gif

יש לי שפעת. אני חצי מתה. כל הגוף כואב, כולל הבטן (בוטן כנראה לא אוהב את אמא כשהיא חולה). אני מסרבת לקחת אקמול וכו´. רק תרופה הומאופטית נגד שפעת וויטמין c ובינתיים אין שיפור. הייתי הכי מודאגת שמא אני מסכנת את בוטן, אבל רופא המשפחה הרגיע אותי שהוירוס לא פוגע בעובר. לפחות משהו טוב יש לי לספר: היינו בסופ"ש בקיבוץ של בעלי בצפון (שם כנראה קיבלתי את השפעת) וגיסתי הציעה לי מ-ל-א ציוד לתינוק שבדרך. בשלב ראשון, לקחנו מהם מיטה לתינוק במצב מעולה ויש להם עוד הרבה דברים לתת לנו. איזה כיף שנחסוך המון כסף והתרוצצויות...

חן123

New member
לימי, קודם כל תרגישי טוב

לגבי אקומול אם יש לך חום ממש חיוני שתיקחי משהוא להוריד אותו (באופן אישי אני מעדיפה אופטלגין), חום יכול להיות הרבה יותר מסוכן! שמחה בשבילכם שתקבלו הרבה ציוד, זה בהחלט חסכון ניכר גם בכסף וגם בהתרוצצויות (למרות שאלה התרוצצויות כיפיות)

קודם כל תרגישי טוב..../images/Emo140.gif

שנית, אני במקומך לא הייתי סובלת כל כך והייתי לוקחת משהו נגד כאבים, החלטה שלך. בעלך קיבוצניק, וזו כבר נקודה לזכותך
. לגבי יד שניה - לי היה ככה עם 2 גיסות וזו פשוט עזרה אדירה כשלא צריך לקנות הכל, מה גם שיש המון דברים שממש חבל לקנות אם יש ממי לקחת.. תרגישי טוב ותשמרי על בוטן (גם בן-בן היה בוטן כשהיה בבטן..)

לימי - תרגישי טוב יקירה. הבוטן מוגן

טוב-טוב. אני ממליצה על מנוחה ושתיה מרובה - כי שני אלו עוזרים הכי הרבה. הא, ועוד משהו שעוזר: לקטר חופשי בפורום
. מאחלת החלמה מהירה, סיגל

ligo

New member
הי לימי

שפעת זה בהחלט לא כיף, אבל נכנסים למיטה ליום-יומיים, מתפנקים קצת ובסוף זה עובר. אגב, גם אנחנו עשינו בסופ"ש מיון של כל מיני ציוד תינוקות של גיסתי. בהתחלה לא חשבתי שבא לי לקחת דברים "יד שנייה", כי כל הכיף בתינוק ראשון זה גם לקנות הכל חדש ויפה. אבל מצד שני הבנתי שאת רוב הבגדים, למשל, הבת שלה לבשה פעמים בודדות (כי גדלים מהר!) ומצנו הרבה דברים יפים וחדשים, אז למה לא לקחת? אבל נכון שזה לא קטנוני מצידי לא לרצות לקחת בקבוקים? כשאמרתי שזה לא סטרילי פתאום כל המשפחה של בעלי אמרו שמרתיחים את זה וזה סטרילי. אז אני קטנונית שאני רוצה בקבוק חדש לתינוקת שלי? לפעמים הם קצת מעצבנים, אבל ככה זה עם הורים...

1ענבל

New member
תרגישי טוב../images/Emo42.gif

כמו שכבר כתבו לך...אין נזק בלקחת אקמול. תנוחי ותשתי הרבה.

תרגישי טוב../images/Emo101.gif

מצטרפת לעניין הורדת החום - חשוב מאוד להוריד את החום, ולא הייתי סומכת על תרופה הומאופטית. אל תקחי ויטמין C!!! - שני רופאים אסרו עלי לקחת ויטמין C מפני שזה מעודד התכווצויות. תשתי המון ותנוחי - יומיים שלושה וזה עובר.

limi m

New member
איזה כיף לקבל עידוד מכן! תודה רבה

לא ידעתי שאסור לקחת ויטמין C?! יכול להיות שיש לי כאבי בטן בגלל שבלעתי הרבה ויטמין c? האמת, אני הולכת לפגוש מחר את הרופא שלי, אז אשאל אותו. כרגע אני מרגישה טוב יותר. לא היה לי מלכתחילה חום ולכן לא רציתי סתם לבלוע אקמול או אופטלגין.

../images/Emo32.gif אופטלגין לא מומלץ אף פעם.

(גם לא בהריון). אם אפשר עדיף לקחת משהו אחר. תרגישי טוב!

שמש - כצרכנית גדולה של אופטלגין,

עקב מיגרנות, בהריון לקחתי אופטלגין אחרי התיעצות עם הרופא שלי. אסור לקחת נורופן ואדויל - הם המסוכנים בהריון.

yaelhul

New member
יש אנשים שרגישים לאופטלגין. הזהרו!

לפני כשנה אבי מולידי כמעט מת מנטילת כדור אופטלגין עקב כאב ראש. לא, זאת לא היתה הפעם הראשונה שהוא נוטל אופטלגין. הוא השתמש בכדור הזה עשרות פעמים במהלך חייו, אבל הפעם הזאת כמעט היתה קטלנית. הגוף קיבל הלם (שוק), כלי דם החלו להתרחב ולחצו על קנה הנשימה, הוא החל להסתחרר, התקשה לנשום, איבד הכרה, האמבולנס שהגיע לפנותו לביה"ח נאלץ לעצור לטיפולי החייאה במהלך הנסיעה כיוון שפחדו להמשיך לנסוע במצבו... בקיצור - הגוף שלו מזהה כעת את האופטלגין כרעל!!! בביה"ח אמרו לו שהעניין מוכר ושבחורה כמעט מתה להם בידיים אחרי שנתנו לה אופטלגין לווריד במיון וקרה לה אותו דבר בדיוק. מפחיד נורא. מאז אני לא לוקחת אופטלגין ולמי שכן - ממליצה לא לקחת אם נמצאים לבד. יעל

אמא´לה!!! כך פתאום?! אחרי שנים של

נטילת התרופה?! אני משתמשת בטיפות אופטלגין כל הזמן (למרות שמאז ההריון, אני משתדלת לטפל בכאב הראש לפני שהוא נהפך למיגרנה, ואני נוטלת 2 אקמול כשהכאב רק מתחיל לדגדג). זה מאוד מטריד אותי, מה שאת אומרת לי...

yaelhul

New member
ממש ככה. מסוכן ביותר. גם אני הייתי

"משתמשת כבדה" של הנוזלי עקב מגרנות, אבל אחרי שהודיעו לי בטלפון לחו"ל ש"עכשיו הכל בסדר אבל אבא כמעט מת אתמול... מאופטלגין" הבקבוק שוכב מיותם בארון... מילא כאבי ראש, אבל למות מהתרופה??? ממליצה בחום שתהרגי את המגרנות בעודן קטנות (אני יודעת שזה קשה), לפני שאת נזקקת לחסדיו של האופטלגין. יעל

שמש - בשאיבה שעברנו ביחד, כשהרגשתי

לא נוח בבטן, בחדר ההתאוששות האחות נתנה לי אופטלגין...

תשמעי, האחיות האלה גם אמרו לך לא

להרים את הראש, נכון? אז למה את מצפה? וברצינות- שכנה שלי שהיא אחות במקצועה (ומזריקה לשכנותיה בשעת הצורך) אמרה לי פעם שאשתדל לא לקחת אופטלגין, זו תרופה שכבר "הוצאה מהרשימה" והוחזרה מסיבות כלכליות/מסחריות (איך לא?). אין לי מושג מה הרשימה הזאת בדיוק, אבל הבנתי שהתרופה לא ממש מומלצת.

yaelhul

New member
לימי קבלי ../images/Emo140.gif וגם ../images/Emo24.gif

נסי לאכול לפחות כפית אחת של דבש ביום. מקווה שהמצב ישתפר תוך יום-יומיים. ובאמת כיף שקיבלתם ציוד מהגיסה. תהנו. יעל

ת ו ת

New member
תרגישי טוב ../images/Emo140.gif

בהריון התרופה היחידה שלקחתי היא אקמול. מקווה שתחלימי במהרה.
, תות.

למעלה