אני חולה על ה... ביטלס!

superinbar

New member
אני חולה על ה... ביטלס!../images/Emo15.gif

שלום לכולם! אני כל הזמן חיפשתי וסוף כל סוף בשמחה אני מוצאת פורום מגניב של החיפושיות! טוב, אז אולי אני יתחיל בשאלה קטנה: מי הוא החיפושית המועדפת עליכם??? עלי זה רינגו סטאר, אבל כמובן שהכי שווה זה כל הלהקה ביחד... אני בטוחה שאתם יודעים על החיפושיות הרבה, אז אם אתם רוצים אתם יכולים לרשום תגובות עם מידע עליהם, ואם תרצו לדעת עליהם משהו, אז רק תשאלו, אני אענה לכם בשמחה... איזה שירים שלהם אתם הכי אוהבים ? אני הכי אוהבת את: let it be, yestarday, help, hay Jode and more אני מקוה שתענו לי בהקדם האפשרי, ושהפורום המגניב הזה ימשיך להתקים...

Miss CB

New member
ברוכה הבאה!

גם אנחנו חולים עליהם. פול מקרטני אפילו "מת" עליהם (תשאלי את מקה או אלרוס)

superinbar

New member
אני שמחה...../images/Emo8.gif

אני שמחה לראות שאני וחברותי לא היחידות בעולם שאוהבות את הביטלס... זהו פורום באמת מאוד נחמד, ואני שמחה להיות חלק ממנו... אבל אתם מדי פעם רושמים דברים מאוד מוזרים...
טוב, אז המשך פורום מהנה ונחמד, ותזכרו שבכסף אי אפשר לקנות אהבה... סתם בצחוק, חחחחחח!!!!!!!!!

superinbar

New member
שלום לכולם!!!../images/Emo24.gif

יש לי שאלה: איזו חיפושית היא המועדפת שלכם? האם אני יכולה להסיק שהחיפושית האהובה על מ-ק-ר-ט-נ-י הוא רינגו??? ועוד שאלה: מישהו מוכן בבקשה להסביר לי איך למען השם אפשר להוסיף תמונה? פשוט יש לי תמונה אחת ממש מגנובה של הביטלס שמצאתי באינטרנט, ואני מאוד רוצה להראות לכם אותה... אתם יודעים מה, אני מנסה, אם הצלחתי, סבבה, אך אם אני לא הצלחתי אז תגידו לי איך, בסדר? בתודה רבה וכמובן שיהיה לכולכם סוכות שמח, superinbar- Inbar

i love lucy

New member
ברוכה הבאה ו...

טוב שמצאת פורום של הביטלס כי באמת כיף פה! החיפושית האהובה עלי הוא כמובן פול מקרטני!!! והוא לא מת!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה השירים שאני אוהבת שלהם זה: across the univers, sgt. pepper's lonely hearts club band, lovely rita, lucy in the sky...,all the lonely people, a day in the life והבלדה על יוקו וגון אבל זה רק חלק כי בעיקרון אני מתה על כל השירים!!!!

tin ker bell

New member
לוסי?all the lonely pepole?

את וודאי מתכוונת ל-eleanor rigby.. בכל מקרה-ברוכה הבאה ענבר!
אני טינקרבל והחיפושית האהובה עלי היא ג'ורג' האריסון (
).. השירים האהובים עלי? טוב, זה כל הזמן משתנה.. בכל מקרה, כרגע זה: -I feel fine -nowhere man -day trupper -something -sergent pepper's lonely hearts club band -she sais she said והרשימה עוד ארוכה.. השתלבות נעימה בפורום

tin ker bell

New member
וווואו כמה אותיות התחלפו לי...

-sergeant -she said she said כמובן... אה וכמובן!! שכחתי את here comes the sun ו-while my guitar gently weeps

ביטלמן

New member
ברוכה הבאה!

החיפושית האהובה עלי היא ג'ון לנון וחוץ מזה השירים האהובים עלי הם: something the long and widing road while my guitar gently weeps she loves you strawberry fields forever

אלרוס

New member
יש כמה טפסים שאתצריכה למלא

כדי להיות במדינה הקרויה "פורום הביטלס 298 בתפוז" הטופס הזה אמור להפוך אותך לאזרחית: אני _____ מסכימה בזאת להיות חברה בפורום הביטלס 298 בתפוז, לפרסם את הפורום ככל הטוב שבעולם, להשתתף החידונים, בנוסף אני מתחייבת בשנה הקרובה לכתוב לפחות 15 הודעות בפורומים, להתנגד לפחות פעמיים לעצומה למען רינגו ולכתוב לפחות 3 פעמים שוויליאם קמפבל לא קיים. הטופס הבא אמור להכניס אותך למפלגה: אני בזאת מצטרפ/ת רשמית לאגודת המס"רים, תומכ/ת בקונספירציות של אלרוס ועושה הכל למען המס"רים והמחתרת נגד הנצו"בים. סתאאאאאם, הכל בצחוק (למרות שאת יכלה למלא את זה וזה לא יזיק. השירים האהובים עלי הם LET IT BE, SGT.PAPER, HAY JUDE ולוסי ברקיע היהלומים.

ברוכה הבאה חולת פול!../images/Emo55.gif../images/Emo72.gif

אם אני אנסה לכתוב את כל השירים שאני אוהבת זה יתפוס עמוד שלם, אז אני אנסה לגעת בקצה המזלג. בואו נאמר שני שירים לכל חיפושית. ג'ורג' - היר כומס דה סאן (הנה באה השמש)ו- וויל מיי גיטר ג'נטלי וויפס (למה הגיטרה שלי מיבבת חרישית או משהו כזה) ג'ון - איי אם דה וולרס (אני סוס הים), נוורמן (איש שום מקום) פול - פני ליין, דה פוול אנדר הייל (השוטה על הגבעה) רינגו - אוקטביוס גרדן, ילוו סבמרין (טוב, זה בערך הברירה היחידה)

למעלה