אני חולה על נמרוד הראל

אני חולה על נמרוד הראל

יאו אין נמרוד הראל הוא משהו הלוואי והוא יבוא לאגודה למען החייל.. אני עושה שם שרות לאומי יאו הייתי מתה שזה יקרה אני מזה רוצה לראות אותו ואני עוד 4 חודשים מסיימת אז הלוואי וזה יקרה ...... לדעתי הוא מזה מוכשר אין לו כוחות או משהו כזה הוא פשוט יכול לקרוא שפת גוף ולדעת מה הבנאדם מרגיש או משהו כזה.. הלוואי עלי יכולות כאלו בטח גם יש לו אינטואיציה מפותחת

kobi1298

New member
תשקיעי את כולך בלי להתייאש

ותוכלי להיות אפילו יותר טובה ממנו.

LOKIPER

New member
כפי שאמרתי!! אתה חיי בפנטזיה

מתוקה אם אתה חושב שזה עניין של השקעה... אני חוזר אין זה עניין של השקעה זה עניין של כשרון מולד יאדיוט!! קובי אתה פשוט פטתי ומעורר רחמים במחשבות ההזויות שלך, והקלישאות הללו על השקעות והתמדה!! זה כשדרון יאדיוט תתעורר כבר... כשרון לא רוכשים כשרון הוא דבר שמגיע מלידה!! ואם אין את זה לא יעזור כמה תשקיע כמה תתאמץ וכמה תחפור.. וכמה תאמין בקלישאות של עצמך!! זה שאתה כנראה יודע טריק או שניים של נמרוד הראל זה לא הופך אותך לפחות אפס ממה שאתה!!

LiranTheWizard

New member
חכי שתראי קוסמים שעוסקים בטלפתיה בחו"ל

רמה אחרת לגמרי. לא יודע למה, אבל הכל ממוחזר אצלנו.

אבל לא מעניין אותי קוסמים אחרים

אני לא מתלהבת מכל הקסמים האלו זה נחמד והכל אבל זה לא אמיתי וזה מבאס אני יודעת גם שמה שנמרוד עושה זה לא קסם אבל בכל זאת זה מדליק יותר מכל מה שראיתי אפילו שראיתי את אורי גלר היורש זה היה ממש אפסי לאומת בלתי נתפס אני מזה מתפללת שאוכל לראות אותו הדבר שבאת הייתי רוצה זה שבאמת יהיה כזה דבר כוחות על טבעים כמו בסרטם אין זה יהיה מדהים

LiranTheWizard

New member
אבל גם נמרוד מתחיל לשעמם עם כל העיסוק

הזה באינטואיציה. זה לא באמת קסם. אני מוכרח לומר שמאחורי כל מה שהוא עושה מסתתרות שיטות מעולם הקוסמות ופסיכולוגיה תופסת נתח קטן מאוד. אני אוהב את הקסמים ה"רגילים". לא מעניין אותי ש-3 סטודנטים ציירו את אותו ציור. מה מלהיב בזה? סתם משעמם. אני מעדיף כבר כיפוף סכו"ם (או מסמרים לצורך העניין).

LOKIPER

New member
תגובה ללירן!!!

לירן, הקנאה שלך בנימרוד הראל כבר מתחילה לעורר בחילה!!! יופי הבנו אתה אוהב קסמים בקלפים ומטבעות, וגם את התוכנית קלף חזק, שאין לי מושג מי בכלל שמע על התוכנית הטיפשית הזאת!! של אהוד מנור או כול פלוץ אחר!! יופי הבנו אתה חושב שקסמים בקלפים ומטבעות זה קסמים יפים.. בסדר הבנו ואתה חוזר על זה כמו תקליט שרוף כול פעם מחדש!! לפחות תנסה לחדש לנו מאשר כול פעם להזכיר את השטויות שלך על קלף חזק וקלפים ומטבעות.. אתה נשמע כמו איזה ילד מטומטם שמחפש תשומת לב... קלף חזק קלף חזק, יאלה רד מיזה כבר אתה לא שם לב שכבר אף אחד כאן לא לוקח אותך ברצינות? לעיתים אני שואל את עצמי כמה טמטום מסוגל להיות באנשים? כנראה שאת זה רק אתה ומטומטמים כמוך יודעים את התשובה!! קלף חזק קלפים ומטבעות זה כול מה ששומעים מימך באלף ההודעות האחרונות שלך..

BOSS77

New member
מה זה הגיבובי שטויות האלה?! חלאס לזיין תשכל

LiranTheWizard

New member
לא ביקרתי כאן הרבה זמן ורק עכשיו

אני קורא קצת את ההודעות. אני לא יודע מי אתה אבל תאמין לי שאני לא רק עוסק בקסמי קלפים. לעניין של נמרוד - למה לקנא בו? אני לא אוהב להציג את הקסמים שלי כמו שהוא מציג. הוא מורח אותך בהרבה שיט. זה נחמד אבל הוא גם הודה שזה יצא לאנשים מהאוזניים. וכן - קסמי קלפים הם קסמים ממש מגניבים! אנשים בנו מזה עסק שלם כך שאני לא מציע לך לזלזל בתחום.

למעלה