אני חולה!!!

talis2

New member
אני חולה!!!../images/Emo5.gif

לא בועז, אקסטי היום ולא קובי מחר מה יהיה קודחת מחום וחולמת על שיעור ספינינג..... איכסססססססססס

Mr Ka

New member
תגישי טוב ואם את צריכה ../images/Emo101.gif

אל תהססי לבקש. תרגישי טוב

beeyourself

New member
אויייייייייי../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת לשמוע
אולי זאת הדרך של הגוף להבריא את עצמו מכל התחלואים
וכשיעבור אז תהיה לך לא סתם מוטיבציה - אלא סופר מוטיבציה!
החלמה מהירה מהירה מהירה
אוהבת

Tami661

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif../images/Emo10.gif |רחמים|... המממ...

מה אפשר להציע לך מתוקה???? אז עד שנחשוב על משהו... בנתיים קבלי את איחולי ההחלמה שלי, תרגישי טוב, תעמדי הכי מהר שאפשר על הרגליים (לא משנה אם בג'אמפס או באקסטי
) ותשמעי לי מותק... אל תחשבי על מחר! היום אין כלום... זהו! מחר זה מחר... מחר השמש זורחת בכלל בפוזה אחרת

נשמההההה תרגישי טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif

כואב לה קצת הראש קשה לה יכולה להירדם נאנחת עד שלוש בקצב מתקדם שוכבת, חושבת מנין הישועה היא חולה היא חולה רק הספינינג יציל אותה לקחה שני ויטמין לקחה שני אקמול בלעה קצת אופטלגין ניסתה כבר את כל בבית המרקחת ישנו מדף על שמה היא חולה היא חולה רק הספינינג יציל אותה היא חולה היא חולה רק הספינינג יציל אותה היא חולה היא חולה רק הספינינג יציל אותה רק בדיווש תמצא את התרופה

Tami661

New member
חולינקה שלי../images/Emo24.gifאיך את היום?../images/Emo10.gif

שדרי משהו... כשתתאוששי או תרצי... סמסמי/קודדי/צ'וטטי/... אפילו מירס (אותות לא מוטורלה
) יתקבלו בברכה
ובכלל, לכל החולים, המושבתים והמנועים מסיבה רפואית כלשהיא - החלמה מהירה

talis2

New member
כול האקשן קרה אתמול ואני לא הייתי..

ממש יופי ככה יפה תגידו לי המלך סיפר בדיחות לבד"צ ואני לא הייתי מוזיקה הודית היתה ואני לא הייתי טיגנו קבב במרפסת ואני לא הייתי שתו תה עם נענע ואני לא הייתי והנשיקות ושוב אני לא הייתי ובסוף למי שהיה ממש רעב גם חילקו במדרגות סנדויץ עם ריבה וחלווה ואני לא הייתי...... איזה כיף להיות חולה מה אני אגיד לכם ירוקה מקנאה ומתגעגעת מודיעה רישמית קבל עם ופורום לגוף שלי שיש לו זמן החלמה עד יום שבת !!!

../images/Emo2.gif הייתה מוסיקה הודית?????!!!!

ואני לא הייתי??????????????????? טלי
כחולֱה אל חולָה אני מקציב לנו עד שבת להבריא. |שר ומשתעל בהודית| דיל טה פּאגל הא סרי סרי רז הנאא אה אה הי

Tami661

New member
../images/Emo12.gif גמתה?../images/Emo10.gif מה כבר עשיתם יחד?../images/Emo3.gif

מסכניםםםםםם
מבטיחה שידור חוזר כשתחלימו יהיו קבבים במרפסת תהיה מוסיקה הודית טל תעשה ג'אמפס... את כל הג'אמפס היא גם תתעלף במדרגות יהיה תה עם נענע גם נס על מקופלת יהיה ונשיקות במגוון טעמים מה עוד? אהההה... בטח... איך שכחתי
אתם תהיו! בריאים וחזקים
איך אומרים בהודית? דיל טה פּאגל הא סרי סרי רז הנאא אה אה הי

talis2

New member
אם הכול יהיה בסדר שבת בערב תתכוננו

תמי שבע בערב נכון? אני דורשת שיעור חוזר רק שיפסיק השיעול הזה כבר

shiri 80

New member
יש לי רק דבר אחד להגיד על כל זה

שששששששששששששששששששששששששששששששששש

talis2

New member