אני חולה

BabyLove

New member
אני חולה../images/Emo5.gif

וזה מעצבן כי כואב לי הגרון וכל פעם שאני משתעלת הוא כואב יותר(אתם לא רוצים לדעת את זה נכון?) ---(אני מפסידה 7 שעות לימוד!!! יייישש)--- הרבה זמן לא כתבתי לכם ואנ יכבר לא ממש נכנסת לאינטרנט ולאיציק אז אל תצפו ממני להגיב שעה אחרי הודעות בסיידר??? ואני עדיין לא יודעת אם ללכת לים אל ים או ליסוע לדרום אפריקה???... טוב יאלה אני צריכה להמשיך להיות חולה אז ביי... חן

החתול שלי כזה חמווווווווווד !

גם לנו יש שבע שעות ביום חמישי ...... (באסה) ותרגישי טוב
נטע

מה הקשר בין הכותרת לתוכן???

בכל מקרה, החתולה של פי שבע על שלך...ויש לי הוכחות!! נ.ב קוראים לה נמרררררר (במבטא צרפתי) ,וכן, אני יודעת שזה שם של בן!

אין קשר ../images/Emo76.gif

אבל אין סיכוי שהחתול שלך פי 7 על שלי ...כי שלי פי 100000000000000000 על שלך!!! { וקוראים לו ווילי (קיצור של וויליאם) } והוא שחור עם שערות לבנות בבית השחי (חחחחחחח...) אבל לצערי הרבה אין לי הוכחות
נטע

וד"א

החתול שלך באמת חמוד (אבל לא יותר משלי ...סתם סתם ) עזבי היום אני יותר מידי מחמיאה לו (למרות שלא מגיע לו ) כי הוא חימם לי את הגרביים בבוקר.... אז החתול שלך עדיין גור ??? כי שלי כבר זקן נטע נ.ב האוכל של החתול שלי ממש מסריח !!!

binba!

New member
צר לי לבש לך, אבל החתול (../images/Emo54.gif)

של ענת, הוא בעצם................ רגע!! אני מנסה לשים אותך במתח!! אני לוקחת אותך, ושמה אותך בתוך מתח!! ועכשיו לעניין... החתול של ענת, הוא בעצם חתולה....... ולא,היא לא עברה ניתוח לשינוי מין (או שינוח לניתוי
) היא נולדה כזאת!! היית מאמינה..
זה שיש לה שם של בן, (נמרררר במבטא צרפתי,למקרה שפספסת)זה לא אומרררר כלום!אז לא להעליב..
ד"א, היא פי 10000000000 יותר חמודה מכל החתולים,כי אני חולה עליה, ואני בד"כ לא מתה על חתולים... (
ים רולז!) ענת- שימי תתמונה שלה כשהיא גדלה טיפונת,על העץ.. היא כזאת פוצייייתתת
שירונת

you said so...

פוקיייייייייייייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתתתת....גררררררר היום יש לי מצברוח טוב, כי קיבלתי 100 בערבית בתעודה, 95 בלשון, 115 בתרגיל בספורט, וגם דיברתי עם שיר בטלפון ואמרתי לו מזל טוב ושאני מצטערת שלא באתי, כי עכשיו הוא בברית של אח שלו החדש והרביעי (!!!)...מה לעשות הייתי יכולה לבוא רק בטרמפים, אבל זה מפחיד מדי...! אמממ...אז אולי אתם רוצים לשמוע את הסיפור המצער של החתול החדש??? וזהו !!!!

BabyLove

New member
איזה ממי.....

לי אין חתול ואין כלב למה?----->כי אחותי אלרגית! אז במקום זה יש לי: 2 תוכונים, דג אחד וצבה אחת!!! איזה מרגש!!!!!! איזה באסה אני כבר לא חולה זאת אומרת.....חוזרים ללמוד חן

למעלה