אני חולה

מיצי007

New member
אני חולה../images/Emo7.gif

בחופש היחידי שיש לי מהצבא מזה 4 חודשים אני חולה
מישהי יכולה לשלוח לי את בראד לבוש במדי אחות קצרצרים וצמודים?

karin byrne

New member
אוי בובה!!!!../images/Emo24.gif

מסכנה שלי...מקווה שתרגישי טוב יותר!!!
...זה ממש מבאס...ובקשר לבראד במדי אחות,ת'אמת הוא אצלי עכשיו אני אשלח אותו כשאני אסיים איתו(או שמא עליי לומר אגמור איתו?
)...חחחחחחחחח
...

tuty fruty

New member
אוי כמה חבל...

אני משתתפת בצערך... אני מקווה שתבריאי כמה שיותר מהר!

Anwanis

New member
אוי מיציל'ה! תרגישי טוב!

ניסיתי לארגן לך את בראד פיט כאחות, וזה מה שיצא... זה נורא הצחיק אותי.... הזוי.

מיצי007

New member
אוי חחחח

אהובתי
אני רוצה לעשות לאחות האלו ילדים וגם לך,כי את אוהבת את גייל המושלם

Anwanis

New member
יש!!! עוד אוהדת גייל...

כל האנשים מסביבי מתעבים אותו, אני היחידה שסוגדת לו. אז מה הוא מגלם דמות של מניאק, הוא כל כך סקסי שחייבים לסלוח לו... :) אוווווו, רק אמרת גייל וכולי צמרמורים (מילה משודרגת, אני לא עילגת) של אושר. איזה הורס הוא.

מיצי007

New member
הא,יופי שרק עכשיו גילית

אני מוכנה לתרום את השחלות שלי למענו הוא יותר מהורס,הוא משולם באופן שלא ראיתי אף אחד אחר.

Anwanis

New member
מסכימה, מסכימה...

שלמות טוטאלית. יש לך יס? יש עכשיו את העונה הרביעית והוא נראה טוב מתמיד.

Anwanis

New member
אני איימתי על ההורים

שאם עוזבים את יס אני בורחת מהבית. ורק בגלל ערוץ יספלוס (שם זה משודר), תאמיני לי. הערוץ הכי משובח שאפשר לבקש. איזה עונה מעולה! למרות שבפרק האחרון היה פה בכי היסטרי והצפה ריגשית חמורה.

ה אורחת

New member
חחחחחחחח האהאאאאאאאאא!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLO אני לא יכולה לנשום!!! הוווו הא....... חחחחחחח טוב רגע אני נרגעת! איזה קורע! חחח דווקא ממש חמוד אהבתי, למרות ש"האחות" הזאת עלולה להפחיד את החולים חחחחחחחחחחחחחחח.......... אה אה ואתן יודעות שנרא לי בתמונה המקורית ששמת אז טס למעלה ממש רחוק אווירון וזה מזה מצחיק ואירוני, כי לפני3200 שנה הרי היו אווירונים! חחחחח
נראה לי שיש לי תתמונה הזאת הה אני אשים אותה -------->

ה אורחת

New member
אה חחחח... זה אפילו לא זה!

זה בכלל לא אותה תמונה, סתם התבלבלתי, אבל זה עדיין מצחיק! ודרך אגב עם יש לכן תדיסק פס קול של טרויה אז התמונת קלוז אפ של הפנים ממה ששמת שם למעלה, היא התמונה ששמו לבראד בדיסק! מדהים!

Anwanis

New member
אוי, מתוקה, תנשמי!

לא רוצה על מצפוני שתתעלפי מחוסר אוויר או משהו... :) אלא אם כן בא לך שהאחות הזאת תעשה לך הנשמה...

ה אורחת

New member
אההההההה מה את עושה לי?!?!?!

מ ט ו ר פ ת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! את צריכה לראות את הפרצוף שלי עכשיו זה משו משולב שין אלה:
ובקיצור.... אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ולגביי התשובה לשאלתך, אז...... (אחרי שמתתי וחזריתי להכרה טפו טפו טפו)........ כככככככככככככככככככןןןןןןןןן! אם את יכולה לארגן לי משו? האא

Anwanis

New member
כזאת אני, מטורפת... :)

בטח שאני יכולה לארגן משהו, אני ובראד אחוקים עוד מהגן

יווווווווווווווו המטוס הזה עבר בזמן

שהם כבר הפסיקו לצלם! המטוס לא היה בסרט. צאו מזה.

ה אורחת

New member
מה את אומרת!!!!!!

דהההההההההההההה..................... המפיקים והעורכים לא כאלה דפוקים הן היו שמים לב לזה גם אם זה היה כן קטע מתוך הסרט, אבל זה לא משנה כי גם ככה זה בכלל תמונה של מאחורי הקלעים, שבראד דיבר עם וולפגנג פיטרסן, הבמאי.....

למעלה