אני חולה

koryz

New member
אני חולה

גילו אצלי מחלה ממארת. יש לי פחות משבעה חודשים. שתיתי תה, לא בשביל להבריא. כדי להרגיש קצת יותר טוב. מנטה וורד, 4 כפות של דבש וחצי לימון יש שם גם איזה דבר שצריך להמיס, תרופה כלשהיא היה לזה טעם מתוק ביותר תה רותח, שנלגם מיד שורף. בדיוק כמו העולם הראיה נעלמת. השיער נושר מילא, משמינים. נמות 5 קילו יותר. מה יש? אז מבזבזים כסף.לא שצריך לשמור אותו. הקרובים לי ידאגו לקבר נאות. או שלא........... אבל פנסיה... לא צריך כל מיני ביטוחים, לא צריך כלום תהודות באזניים, כאבי ראש, כאבי שרירים חצי קופה הולכת על משככי כאבים יום בדיקת דם, יום בדיקות לחץ דם מה זה משנה. כולנו במילא אורחים כאן..

koryz

New member
ממש נחמד

שהבנת את המטאפורה שלי.. למרות שאני יותר רגילה לתגובות של "מה? באמת?|@#!?" (במציאות אימתי שאני משקרת, כו-לם בטוחים שאני אומרת אמת. לא משנה בכלל כמה הזוי מה שאמרתי) אבל ככה זה כשמכירים כנראה... האמת שנחמד לקחת את החיים, מידי פעם באיזי. המחשבה של קיזוז העולם (הפרטי), מקצינה לרוב התנהגות של אנשים. למשל, כמבוגרים, דוהרים מהר קדימה להספיק את הכל ויש את המשלימים, שאומרים - עד פה. דאגנו עד לכאן. עכשיו זמננו לנוח. אני מקווה, שמלבד השתלמויות, אתה דואג לשלמות הגוף. וכן למנוחה מדי פעם. זה חלילה לא אומר שאתה צריך להעדר מהפורום. אם כבר, אתה פחות מדי נוכח .

birth and death

New member
דרך הכתבים

אנחנו מציגים מחשבות שלנו. יצרים רצונות פנטזיות... מציגים את מי שהיינו רוצים שיידעו שאנחנו. את כותבת פה ממש הרבה. אולי פשוט תספרי לנו מי את? זה יספק אותך יותר מאלף שירים כי בסופו של דבר האימפקט של שיר על זר שונה בתכליתה מזו שעל מכר. :)

koryz

New member
תודה

בחלק מהרשומות כאן, אני חולקת את רגשותי, מהן קבועות, מהן משתנות בחלק אחר, אני קוראת לקוראים להציע את דעתם או עצתם לגבי מצב מסוים. יחד עם זאת ברור לי כי זהו פורום ייחודי. (ע"ע הודעת המנהל\ת) מה שמביא אותי לצער על כך כי מנהלו של פורום זה אינו כותב מעבר לכך משום שכתיבתו היא מהמרגשות שקראתי. טוב, רשמתי לך תשובה ארוכה ומייגעת - מצד שני, עכשיו אני רואה שבעצם לא שאלת כלום (רשומה רלוונטית - "מדוזות יש לא רק במים") וכמו שאתה עצמך יודע, אני "כותבת פה ממש הרבה" - מה שאגב, נכון. שבת שלום

למעלה