אני חולה...

אני חולה...

חולה באמת, גרון אדום וכואב, חום גבוה (39 בפעם האחרונה שבדקתי...), העיניים שורפות לי והראש כואב... ואתם יודעים מה? לא בא לי לנצח את החיידקים, לא בא לי להבריא, הלוואי והחיידקים ינצחו אותי, זו לא צריכה להיות משימה קשה מדי, כי הגוף שלי חלש, שבור כמו הנפש שלי, שחיררו אותה מכל הכיוונים... לא מסוגלת לחשוב בצלילות.... ילדה...

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
בכל זאת...

למרות הבקשה שלך -- תהיי בריאה

מה שאני מציע זה לאכול

יש בזה הרבה ויטמין c . ועכשיו לענייננו. עכשיו שאת חולה באופן פיזי ויש לך חום וחידקים בגוף גם החידקים המעטים שבנפש מנצלים את ההזדמנות לחולל סערות ומהומות.הם מנסים לתפוס את השלטון שניתן לך על נפשך בכוח. אולם אנחנו לא יכולים לתת למהפכות מהסוג הזה להצליח. למעשה הם אינם יכולים להצליח,כי את לא רוצה באמת שהם יצליחו. ואם יש רצון קובע אזי הוא הרצון שלך לבקע את החומה כי הרצון שלך הוא רצון הברזל לעוצמה. כל אחד רוצה להיות היום מלך אולם הנפש שלנו צריכה להישאר הממלכה שלנו. את הייאוש יש לשלוח למאסר ועד אז להאבק בו בכל הדרכים.יש לתפוס אותו חי או מת כשם שהאמריקנים(אחרוני המוהיקנים)מחפשים עכשיו את בן לאדן. האמיני לי,עם הזמן וללא נצחונות משמעותיים הוא הולך ונחלש.הולך ונחלש. אולם דבר ראשון יש להכות בשליחיו של הייאוש בכל מקום.להופכו לתלוש וניתלש. פתחנו להם את השערים והם צברו ביטחון וסבורים שהם יעשו כרצונם בכל מקום, אולם הם עדיין מעטים ולא יכולים לנקום. הדברים שאמרת עכשיו ברגע הזה,האמיני לי,הם אינם את. אלו הם חידקים מוחלשים של הייאוש שאת הכנסת מרצונך לנפשך על מנת להתמודד איתם ולגבור עליהם לאחר מכן. הם,שליחי הייאוש,סבורים בתמימותם שאת פותחת להם שער ללא גבולות. הם לא שמים לב ולא רואים,כי השער כבר הולך ונסגר עליהם האם אינך רואה מה קורה להם כשאת חושפת אותם לאור? האימה אוחזת בהם בראותם את חלליהם והם מתחילים לנוס בהשילם את כל כליהם. עת השחר החדש עולה מעבר להרים כמושיע, כגיבור. בהצלחה ילדה ושתהיי בריאה ושלמה. (אני מציע לך לשתות גוגל מוגל- זה בדרך כלל עוזר)

תודה לכם...

על כל האיחולים...(התעטשות.......שונאת להיות חולה...) ואיש יקר, אתה כותב מדהים, תחליף כבר את הניק הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה כל כך סותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש לך כל כך הרבה תכונות מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה