אני חונך את ההודעה הראשונה שלי -

אז בעצם.....

סיכמנו ביחד שאי אפשר לשנות את בני או בנות הזוג, אלא להתפשר על מה שיש!!!! דרך אגב עם הזמן ,הפוזות האלה מפסיקות ,סמוך עליי, ולחנך ולאלף הוא נסיון דו צדדי. אז אפשר לומר שאם אנחנו חיים איתם בשלום ,למרות כל הטענות שלנו, בעצם הם אלה שאילפו אותנו לקבל אותם כפי שהם, הפלוס כאן זה שכך יש לנו עילה לא להשתנות בעצמנו.

תשובה לא חד משמעית

לדעתי, תלוי כיצד הנ"ל נאמר אם היתה אינטונציה של הומור הרי שזה נסלח לגמרי. המילה לאלף אכן מקוממת, אך יש אפשרות שהמשתמש בה, לא מודע לעריצות שהיא משדרת. בסה"כ- לוקח לנו זמן, להכיר זה את זו. לדעת כ"א את שאוהב זולתו, מה מפריע/מטריד אותו, להתחשב ולגלות אכפתיות/אמפתיה. זוג- זה שני אנשים שונים ולוקח זמן עד שנבנית מערכת יחסים בריאה ומספקת. מי שהתאהבנו בו, היה פשוט מדהים- ועודנו כזה, אבל לא על אהבה לבדה תעמוד איתנה הזוגיות...

cd rom

New member
אני חושב שאני מתכוון לשאול

האם נשים "משדרגות" את הגבר שלהם במשך הזמן, בעוד שאנו מסתפקים "במה שיש", אם כן, האם זה מובנה אצל נשים, ולמה לעזאזל אתן עושות את זה???

שדרוג, זו כבר מילה קצת נסבלת יותר

DEAR CD אני לא חושבת שדווקא נשים
הן אלו ש"משדרגות" את האיש שאיתן. אני חושבת שבזוגיות טובה, כ"א מנסה לטשטש בעצמו תכונות המפריעות באופן צורם לבן זוגו. דוגמא ל"שדרוג גבר": בפעם הראשונה אוזר הבחור אומץ, ובעיצומה של ארוחה דשנה (
, כן?) תוקע ג-ר-ע-פ-ס מזוויע
. אם זוגתו תעיר לו ותעדכן אותו שזה מפריע לה, מן הראוי, שיחדל מלחזור על זה- לפחות שישתדל. דוגמא ל"שדרוג אשה": לראשונה, מרגישה הבחורה חופשיה דיו במחיצת בן זוגה, נוטלת מלקטת (פינצטה בעברית) ומתחילה במלאכת המריטה. אם בן זוגה יעיר לה, ויעדכן אותה שהוא מעדיף לא לחזות במחזה האבולוציוני המתרחש לנגד עיניו
, מן הראוי- שתחדל מלחזור על כך, לפחות שתשתדל. זוהי היתה כל כוונתי
לא מדובר באילוף, גם לא בשדרוג, אלא בכבוד הדדי ורצון להמשכיות

cd rom

New member
אני לא בטוח...

אני רואה איך חברים שלי מנסים להסביר בהיגיון לחברות שלהם כל מיני דברים, והחברות קורעות אותם בפולניות... זה מעבר ל"ניסוי וטעיה"...

אני חושבת שמה שקורה כאן

הוא הבדלי החשיבה הנשיים
אל מול הגבריים
. חוששתני כי אתם שרויים בפחד תמידי
משלטון נשי
, הפראנויה שלכם לא מאפשרת לכם לראות את התמונה
AS IS. אם תעלה ע"ג הפורום דוגמאות, נוכל לשפוט
כל מקרה לגופו.

cd rom

New member
רגע, רגע, רגע...

אין לי חשש משליטה נשית, הבעיה שיש לי עם נשים היא - הן לא יודעות רוב הזמן מה הן רוצות מעצמן (שלא נדבר לגבי מה הן רוצות מהסובבים), והן פועלות בדרכים חסרות היגיון או ביסוס. רוצה דוגמה? יש לי ידידה שאמרה שזה ממש העליב אותה שבחור מסוים התייחס אליה כאובייקט מיני היא ציפתה ממנו ליותר תוכן אישי, כששאלתי אותה אם יש לה ציפיות ממנו היא ענתה לי שלא וכששאלתי אם היא מתכננת לשכב איתו, היא חשבה רגע ואמרה לי שכן. אז על מה היא מקטרת???? אני אשמח להסבר...

הנה, הנה, הנה...

הבעיה היא בעיקר שחלק גדול מבני המין הגברי מתרצים את אי הבנתם את בנות המין החזק
, במשפטים כגון זה שרשמת; 'הן לא יודעות רוב הזמן מה הן רוצות מעצמן (שלא נדבר לגבי מה הן רוצות מהסובבים) והן פועלות בדרכים חסרי היגיון או ביסוס'.
לגבי ידידתך/הדוגמא שהבאת; היא נעלבה, ומצד שני הבינה שנתקלה בריקנות (או בחוסר תוכן אישי-היינו הך)- היא הביאה את עצמה למקום שטחי לגמרי במערכת יחסיה עם אותו הבחור, מאידך גיסא- כנראה שהנ"ל מושך אותה מאד, ואם היא ליבראלית וחסרת עכבות, שיהיה לה בכיף- היא תשכב איתו
. כך הבנתי. אם לא זה המקרה,
מראש- אינני יכולה להבין ולהסביר כל תופעה ותופעה, מה עוד ששמעתי את המקרה בגירסתך בלבד.

seeyou

New member
זה מזכיר לי את הסיפור בגדי המלך

אז נניח שהמילה "לאלף " זה קצת צורם, אבל,יש הרבה אמת . בכול מערכת יחסים, המצב ההתחלתי לא נשמר בציר הזמן והמרחב.. המעורבים ,במערכת היחסים, רק "משתדלים" להתאים את המערכת לפי הצרכים האישים. Eurythmics Sweet dreams are made of this Who am i to disagree? I travel the world And the seven seas-- Everybody's looking for something. Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused. (hold your head up--keep your head up--movin' on)

סי די יקר....../images/Emo141.gif

הכי יפה זה שאתה ממש חושב שגברים "מסתפקים במה שיש" , טעות בידך.....יקירי! יש ולא מעט גברים שעסוקים ב"לעצב" את נשותיהם כפי שנראה להם. כך שהתיזה שלך צ"ל גבי שני המינים. ולא מדובר על ניסוי ותהייה... אלא רצון של בן אדם למצוא לעצמו את הבן זוג שיתאים לו מכל הבחינות, רק הבעיה שכולנו חיים בסרט ואין מושלמות, כך שצריך ללמוד עם מה מוכנים ללכת הלאה ועל איזה דברים לא בכוונתנו להתפשר

למעלה