אני חופשי!!!!!

amitceder

New member
אני חופשי!!!!!

כן, אומנם המבחן האחרון שעשיתי הרגע היה גרוע ביותר ויש סיכוי טוב למועד ב', אבל למי אכפת??? מחר אני במרכז, ודברתי כבר עם עדו - יש מצב לבירות בערב. יום שישי כנראה לא יהיו תנאים ולכן אני מנצל את הפורום להצעה הבאה: יום שישי, 11 בבוקר, נפגשים עם בירות במרינה בהרצליה, והולכים לעשות סיבוב עם היאכטה עד נתניה וחזרה. מינימום אנשים נדרשים: 4. מקסימום 8. מי שמעוניינן - פרסמו תגובה. לפי ההענות אחליט אם יש ביצוע או אין.

חגי זיו

New member
חברה - קדימה , נעשה תחרות מי מקיא

אחרון!!!! אל תגידו לי שיש לכם מה לעשות בחמסין של יום שישי יותר מאשר יאכטה בהרצליה

לא בן אדם אתה!

מזמין אותנו מהיום למחר-דרך הפורום(שאני נדירות הפעמים אליו ניכנס) רק כי חגי הילשין לי עליך במיקרה שמעתי את ההזמנה. ועכשיו אתה לא עונה לטלפון. כנראה אתה לא ממש רוצה שנבוא אלה סתם רוצה להשויץ בזה שיש לך יאכטה. IM TEZING YOU ן DOOD ראיתי שחפשתה אותי בSKIPE כנראה במקרה היתי בפגישות ןלא מול המחשב סליחה ותמשיך לנסות מה קורה? איך הולך?נוסע?עף?

אילן וגיא לא יגיעו, הם כנראה

שותים קפה ואוכלים פנקייק. מה שמזכיר לי ששלשום הייתי במסעדה ישראלית "לימור", הבעלים מאפיונר של ממש והמנות מה זה יקרות - 45 דולר (כ 130 ש"ח), אבל כיד המלך - קבאבים, שישליקים (מה שהם קוראים ששליק) וחומוס עם טחינה. הרגשתי כמעט 40% בבית. שמעתי שצפוי מז"א טוב לשבת אז שתהיה לכם גלישה טובה למטה. מחר אני נוסע לגלוש גם כן.

למעלה