אני חושבת אני מתה...

מתעלפת

New member
אני חושבת אני מתה...

מה זה ? פורום לפלגה? אוי מאי גאד,אפילו אני כבר לא נהנית בהופעות... בכל אופן,שאלתן אם להמשיך או לא קריירה בינלאומית,אז לפי 2 השירים האחרונים באנגלית באלבום "החלום האפשרי" אני חושבת ש.... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ווי מהמם יש פה בננה,אני אוהבת בננה

שני32889

New member
מה הקטע שלך??

בואנה תרגיעי תדיבור שלך,אם לא נאה לך פה את לא חייבת להישאר את יודעת........

KristineW

New member
אגב, בקשר למופעים...../images/Emo41.gif

בדיוק התחלנו לדבר על זה בפורום השני, אבל אני מוכנה לחזור על דבריי גם כאן... אני חושבת שהגיע הזמן לבנות לדנה מופע מכובד ואיכותי, שהיא תופיע איתו בכל רחבי הארץ ולא רק בכל מיני קניונים ומועדונים... אני לא אומרת שזה משהו רע הופעות בקניונים ומועדונים, אבל בכל זאת, זה משהו שמתאים יותר לזמרת מתחילה ולא למישהי שחוגגת כבר 10 שנות קריירה!!!
וחוץ מזה, שלדעתי כדאי ורצוי להריץ מופע בכל רחבי הארץ, כי בכל זאת יש לדנה מעריצים גם מחוץ לחיפה ות"א... יש כל מיני מקומות רחוקים כמו קרית שמונה או ערד, שדנה לא בדיוק מגיעה אליהם וחבל..
ועוד דבר, גם להעלות מופע זה לא בתכנון כרגע, אז בכל אופן, דנה חייבת דחוף לשנות את קונספט המופע שלה!
היא כל הזמן שרה את אותם השירים, מדי פעם היא משנה, שיר פה, שיר שם, אבל זה פחות או יותר אותם השירים שחוזרים על עצמם, הגיע הזמן שתתחיל לגוון קצת!!!
ועוד משהו שחייב שינוי בדחיפות זאת הכוריאוגרפיה... אומנם קלוד בחור מקסים ומאוד מוכשר, אבל הכוריאוגרפיה שלו כל הזמן חוזרת על עצמה, אותם הריקודים ועוד עם אותם הבגדים כל פעם, זה כבר מתחיל לשעמם!!!

KristineW

New member
תיקון טעות...

התכוונתי- גם אם להעלות מופע זה לא בתכנון כרגע...

שני32889

New member
ממש לא !!!!

הכוריאוגרפיה מעולה וקלוד כפרות עליו,חולה על הבנאדם !!!! חוץ מזה ותחשבי על זה שאין לו את כל הזמן שבעולם רק בשביל הכוריאוגרפיה לשירים של דנה,הוא עסוק גם בכוריאוגרפיה לכל מני זמרות אחרות וללמד וכל זה..... ובקשר להופעות אני מסכימה איתך,גם לדעתי היא צריכה לצאת בסיבוב הופעות גדול ופצצתי שלא היה ולתת תשואו כמו שהיא יודעת !!!!!

KristineW

New member
מה הקשר?..../images/Emo12.gif

זה שלקלוד יש עוד מלא עיסוקים אני יודעת, אבל זה לא אומר שהוא לא צריך להשקיע בכוריאוגרפיה ובמיוחד אצל דנה, שאיתה הוא רוקד מתחילת הדרך!! וחוץ מזה, לפחות שיגוונו קצת בתלבושות אם לא בכוריאוגרפיה עצמה...

לצאת לסיבוב הופעות זה לא פשוט...

אתן מדברות נכון ויפה, אבל שוחכות דבר אחד, לצאת לסיבוב הופעות זה דבר לא פשוט, מדובר בעלות היסטרית שהפחד הוא לא להצליח לכסות את ההוצאות שלא לדבר על להרוויח, לדאוג להרים הופעה סומבסטית אחת לשבוע כל פכם במקום אחר זו עלות היסטרית, מי יכול להבטיח שדנה תמלא אולמות בכל עיר? מי יכול להבטיח שהעלות היקרה תשתלם? אל תשכחו שסוג המוזיקה שדנה עושה הוא פופ מוזיקה שנורא מתאימה למועדונים, ובמועדונים היא מופיעה הרבה ומאוד מוצלח , מה גם שהביקוש מאוד גדול בכל הארץ, יש לה אחת ל הופעה מאוד גדולה ומושקעת, כמו ההשקה "ליותר ויותר" בדום, כמו ההופעה הגדולה במצעד הגאווה לפני שנתיים, סך הכל אני מתאר לעצמי שאין לאף זמרת אחרת את הזכות להופיע כל כך הרבה במועדונים כמו לדנה! לצאת לסיבוב הופעות זה פצצה, נכון, אבל העלות היא מאוד מאוד מאוד יקרה!!!

KristineW

New member
ברור שהעלות יקרה..

אני מבינה את זה, אני סה"כ אומרת שזה יכול להיות רעיון נחמד, לבנות מופע, אבל אני מודעת לכך שאוליי זה לא משתלם... בכל אופן, מה שכן אפשרי וצריך לעשות לפי דעתי, זה לשנות את קונספט המופע הנוכחי... כי כל מופע אצל דנה חוזר על עצמו, היא כל פעם שרה את אותם השירים (פחות או יותר...), אותם הריקודים כל הזמן, אותן התלבושות של הרקדנים (ולפעמים גם של דנה עצמה...
) ואפילו ואתם הדברים שהיא אומרת בין שיר לשיר... זה מתחיל לשעמם ככה, הגיע הזמן שתגוון קצת במופעים שלה!!!

מתעלפת

New member
מיכל אמדורסקי-שולטת....

השיר החדש של מיכל אמדורסקי ממש נחמד. אסף הפיק לה אחלה הפקה..... אוי...
זה הפורום של הפלגה....אוייש שכחתי שלה אין מפיק כבר המפיק שלה עושה היום וויט פארטי בטיאלוי ומגלגל כסף...מגלגל עוד כמה דברים...וכמובן מתגלגל במיטה הפוך....
אני ממש מבולבלת,באיזה קניון אמרתם שההופעה הבאה?...קניון שוק הכרמל רבתי... כי אני לא עוקבת אחריי השוק הזאת.... טוב אני זזה לשמוע את החדש של מיכל....לפחות יש חדש ולא חידוששששש.... כי כמה אפשררררר? כמההה? נמאסססס,
אני מתה מהחוסר מקוריות כבר.... אולי 10 שנים זה מספיק?,הנה חמודים...שלא תגידו שלא הצעתי לה לפרוש בזמן( בעצם כבר לא בזמן)

nerod 72

New member
למי איכפת?

למי איכפת בכלל ממיכל אמדורסקי!? היא לא מגיעה בכלל לרמה של דנה! חוצמזה, השיר החדש שלה פשוט מזעזע! הרבה אומרים את זה! אם כל כך נמאס לך מדנה אז מה את עושה פה? זה הפורום של דנה! את מוזמנת לעזוב! POOR IS THE MAN WHOSE PLEASURES DEPAND ON THE PERMITION OF ANOTHER

לכל חברי הפורום היקרים....

תראו מתעלפת רשמה את מה שרשמה, בסדר או קיי התלהבה רשמה, אני מבקש ממכם לא הגיב לה ולא לרדת לרמה של דיבור וכתיבה לא יפה, פשוט את תתיחסו הרי ברור שמדובר במישהי שלא מבינה במוזיקה, אני מתאר לעצמי שהיא לא תציק לנו בעתיד. בקשר לשיר החדש של מיכל , נורא קשה לי בכלל לקרוא לדבר הזה שיר, זה כל כך נשמע כאילו עבדו על השיר הזה יומיים.

KristineW

New member
יא, מה לקחתם את זה כ"כ קשה...

אני דווקא צחקתי מההודעה הזאת!!!
נראה לכם באמת שמישהו כ"כ מתלהב ממיכל אמדורסקי?!!
סתם זמרת בלי קול... שתהיה יפה, תרקוד ותשתוק, גם ככה אין לה הרבה דברים חכמים להגיד...
אז שתנוח...

dandan21

New member
תגובה למתעלפת

עם כל הכבוד למיכל אמדורסקי, אף אחד במדינה לא שם עליה *** (לבקשת מושיקו אני מצנזר..). יש לה קול נורא, ומוזיקה שלא שווה להיכנס בכלל תחת קטגוריית מוסיקת דאנס איכותית. הדבר היחידי שעושה אותה למשהו זה המראה שלה... ואם זה כל מה שיש לה אולי כדאי שתתן מנוחה לאוזן שלנו ושתפרוש לדוגמנות? נ.ב- סורי שככה אני עושה את הסיפתח שלי כאן. בכל זאת, מושיקו פשוט אחלה פורום, כל הכבוד!!!

למעלה