אני חושבת וחושבת

אני חושבת וחושבת ../images/Emo60.gif

ומנסה למצוא את הדרך הטובה ביותר לפרסום הנושא שלנו, הלא הוא "בלוגים". ידוע לכולנו שהנושא עדיין איננו מעודכן סופית ברחבי ציבור הגולשים הישראליים. רובם אינם יודעים מהו "בלוג" בעצם וזה מצער. לעומת ארצות אחרות ואמריקה בפרט, ששם הבלוגים כבשו את הרשת
טוב לא צריך להישחף, אבל בכ"ז
שם הבלוגים מוכרים להמונים
מה דעתכם לחשוב על פרוייקט פירסומי כלשהו לכל נושא "הבלוגים"
לא רק שהרשת תתמלא בבלוגרים חדשים, כי הנושא ממש ממש כיפי ונחמד, ולא רק ע"פ דעתי
מה גם שהפורום שלנו יפרח ויצמח ובכלל - אולי אנחנו נחולל מהפכת רשת קטנה
או שאני חיה באשליות
בכל אופן, אני אחזור על השאלה בצורה קצת שונה. למישהו יש רעיון כיצד לפרסם את כל נושא "הבלוגים" בציבור הגולשים הישראלי? מן פרוייקט ייחודי שיצליח
ולא עוד כתבה בעיתון... כי ביננו, רוב הגולשים הממוצעים לא עוברים על הכתבות האלו
אשמח לראות היענות
כי אני ממש ממש רוצה שהנושא יצליח ויפרח ברחבי הרשת הישראלית
מעיין

ohad m

New member
צר לי מעיין ../images/Emo4.gif

אבל לא נראה לי שזה ילך. הדרך היחידה להעלות את המודעות לבלוגים היא באמצעות התקשורת. עכשיו צריכה להתפרסם עוד כתבה עלינו, ואני מקווה שהיא תגדיל את מספר המשתתפים. חוץ מזה אני לא חושב שיש דרך אפקטיבית לפרסם את העניין.

איה@

New member
אז בואי נתחיל................/images/Emo26.gif

קודם כל תודה. וכל הכבוד על היוזמה. לדעתי (ותסלחו לי אם אני לא אוביקטיבית בענין.......
) אחת הדרכים לפרסם את הנושא הוא לתת קישור בכל אתר לפורום. כיוון שהפורום מהווה מקום מפגש (צומת) לכולם. כאן יש גם את עמוד הקישורים - ובו יותר מ-50 אתרי בלוג. כך שמי שיגיע לכאן, יוכל להתחיל במסע... (אמרתי - לא אובייקטיבית.....
אבל לדעתי זה נכון) הכנתי כפתור לפורום (מצ"ב) - אז מי שרוצה/מעונין/מוכן לעזור ולקדם מוזמן להכניס את הכפתור אליו לאתר עם קישור לפורום. כמובן שבנוסף - לדבר לכתוב ולספר בכל מקום אפשרי על הנושא. מעיין את "מקושרת" טוב בעוד פורום
את יכולה להתחיל משם.....
איה.

מצויין ../images/Emo13.gif ממש אחלה ../images/Emo70.gif

בקהילה שבה אני מנהלת את פורום גרפיקה, אני אפרסם את הפורום הנ"ל ובכלל - את כל נושא הבלוגים המתפתח לו
אני ממש ממש ממש מקווה שתיהיה היענות בקרב הגולשים. חוץ מזה, אני חושבת שכדאי לעבוד על עוד דרכי פרסום כלשהם. רעיונות נוספים?

למעלה