אני חושבת זה מספיק חשוב בשביל הודעה חדשה-
שיר חדש לטוקיו הוטל! כןכן, שיר חדש של טוקיו הוטל כרגע אין לחן ויש רק מילים אבל זה נושא מספיק חשוב לפתוח עליו הודעה, לא? אז המילים בגרמנית:
שיר חדש לטוקיו הוטל! כןכן, שיר חדש של טוקיו הוטל כרגע אין לחן ויש רק מילים אבל זה נושא מספיק חשוב לפתוח עליו הודעה, לא? אז המילים בגרמנית:
1.000 meere Die straßen leer Ich dreh mich um Die nacht hat mich verloren Ein kalter Wind Die Welt erstarrt Die Sonne ist erfroren Dein bild ist sicher Ich trag's in mir Über 1.000 meere Zurück zu dir Zurück zu uns Wir dürfen unseren Glauben nicht verlieren Vertrau mir… Refrain: Wir müssen nur noch 1.000 meere weit Durch 1.000 dunkle jahre ohne zeit 1.000 steme ziehen vorbei Wir müssen nur noch 1.000 meere weit Noch 1.000 – mal durch die unendlichkeit Dann sind wir endlich frei
והתירגום שלי לעברית: [אני בטוחה שזה לא מאה אחוז] 1000 ימים (מהמילה ים) הדרכים הריקות אני פונה לעצמי הלילה שבו הייתי אבוד רוח קרה העולם קפוא השמש קפואה התדמית שלך שמורה אני סוחב בתוך עצמי יותר מ-1000 ימים בחזרה אלייך בחזרה אלינו יש לנו את שלנו אל תאבדי תקווה בטחי בי... פזמון: אנחנו רק צריכים 1000 ימים רחוקים לצד 1000 שנים ללא זמן חשוך למשוך יותר מ-1000 מערכות אנחנו רק צריכים 1000 ימים רחוקים אפילו 1000 פעמים לצד האין סוף אז אנחנו חופשיים סוף סוף.. נו מה דעתכם על השיר? ~.^