אני חושבת על לימודי דולה...

vashti72

New member
אני חושבת על לימודי דולה...

אז בדקתי ויש שני קורסים בירושלים, אחד של שושנה וגוני, ואחד במכללת רידמן. מישהי יכולה להמליץ לי? זה של מכללת רידמן יותר מתאים לי מבחינת הזמנים. (וגם יותר זול)

vashti72

New member
אירית אלטר מרכזת המגמה

מה שמצא חן בעיניי ברידמן זה שבניגוד לקורס של שושנה הם הכניסו לידות בית לתכנית. וזה בנפשי...

בלינקה

New member
אירית אלטר מרכזת את כל המגמה

של הריון לידה והורות בשת"פ בין המרכזלבין רידמן. בשנה שעברה נדמה לי שרונה בראון ריכזה בירושלים את הדולות. אם היא מרכזת גם השנה, אז בלי שום ספק - לשם. אם לא היא, אז אני מניחה שתלוי מי זו

27חומד

New member
חיה שמעון. היאדולה בעצמה וכרגע גם

לומדת איתי את הקורס של בתיה דיויס. אאל"ט שנה שעברה היא היתה האססיטנית של רונהוהשנהמרכזת בעצמה.

אשכר ש

New member
../images/Emo6.gif ואני רוצה ללמוד להיות מדריכת

הכנה ללידה! אם ירצה המזל, והכל יסתדר מבחינת סידור ליותם באותו יום, אז אני מתחילה ללמוד במרכז הישראלי לחינוך ללידה ביום ד' שבוע הבא! מדהים מה שלידות טובות עושות לנו, אה? אני ממש מרגישה שהנושא בנשמתי. מקווה מאוד שהכל יסתדר ובאמת אתחיל את הלימודים.

אשכר ש

New member
קודם שארשם...

בינתיים אני עוד מתקשה למצוא סידור שאני שלמה איתו

vashti72

New member
שיהיה בהצלחה!

זה בדיוק בגלל ההתנסות הנהדרת שהייתה לי בלידה.

בלינקה

New member
דווקא לא קשור ללידה טובה או לא

היינו קבוצה של תלמידות, עם חוויות טובות יותר וחוויות טובות פחות, וגם כמה שעוד לא ילדו מעולם. זה באמת בגלל שהנושא בנשמתנו

27חומד

New member
מקווה שיסתדר לך ואכן תרשמי.

היה קורס ממש ממש מוצלח. פשוט כיף וחבל שהוא נגמר.

וואו, המון בהצלחה!! לשתיכן!

אני זוכרת את ההרגשה הזו, כשפתאום משהו נקלק במוח: "זה מה שאני צריכה לעשות בחיים!!" גם אצלי זה הגיע כמה חודשים אחרי לידת הראשונה, אבל לקח לי הרבה יותר זמן לממש... כיף לכן!
ותהנו!

אם פי 3

New member
איזה כיף לכן

אני כבר כמה שנים מפנטזת על הקורסים האלו (הכנה ללידה ודולות) אבל זה לא מסתדר בתוך אורח החיים הנוכחי שלי. אולי כשאהיה גדולה... בינתיים, מנסה להשלים את החומר באופן עצמאי.

למעלה