אני חושבת שאני מאוהבת.
|מיוחדת|

buffgirl

New member
אני חושבת שאני מאוהבת.../images/Emo80.gif|מיוחדת|

ובהתאם לציפיות, ושוב, זה סיפור מסובך שלא יקרא אף פעם. איך אפשר לסבול את זה שוב? איך אפשר לסבול את הידיעה שאוהבים מישהו, אבל אף פעם לא תהיו ביחד? אני חושבת שזו כבר פעם שניה או שלישית שאני אוהבת אותו. כל פעם אני שוכחת, ואז אני רואה אותו מתישהו וזה לא כזה נורא, אבל אם יצא לנו לדבר, או להיות קרובים הרבה זמן, זה הורג אותי. זה חוזר שוב. למה? אלוהים יודע שאני לא רוצה את זה, שאני לא רוצה עוד כאב לב שנגרם לי לפני שנים ובמהלכן. אז למה? למה דווקא הוא? למה דווקא עכשיו? בעיקר הרבה 'למה?'-אים כאלה. אני שונאת את זה. ואני שונאת את עצמי על שנתתי לעצמי שוב פעם להתאהב בו.

A N I g M A

New member
לא!

אל תשנאי את עצמך! זה יהיה טיפשי. את תשנאי את עצמך על דבר שקורה לך, שאת לא יכולה לשלוט בו. אפילו את אמרת שאת לא רוצה את זה. זה לא בחירה. אבל זה קורה, מה לעשות. ולפעמים הלב שלנו עושה דברים שאנחנו לא יכולים להתנגד להם (אני נשמעת כמו פאקינג תוכנית ילדים). הממ..
וגם
ושיהיה לך יום מקסים.

וואאאווווו אני כל כך מזדהה

אני כל כך יודעת מה עובר עלייך אין לך מושג רק שאצלי זה יותר רע כי אני נורא קרובה לבחור .. אבל אני לא המקרה פה ! מכל ההודעה שלך הציק לי משפט אחד ! "אני שונאת את עצמי על שנתתי לעצמי שוב פעם להתאהב בו." אין לך למה לשנוא את עצמך ! כמה שהיינו רוצים לא תמיד יש לנו שליטה על השריר הזה שנקרא לב , לפעמים קורים לנו דברים לא הגיוניים בגללו ! ולפעמים הוא בוחר בדרך הכי לא נכונה בעולם. אני חושבת שכמה שזה נראה לך שזה לא עוזר ,עצם הידיעה שאת יודעת שזה אבוד ,כבר עוזרת לך איפשהו !! ועם כמה זה לא נראה לך אולי , זה עושה אותך יותר מוכנה לוותר על זה יותר מוכנה להבין שזה לא סוף העולם אם זה לא זה !

מוּסקט

New member
לפעמים

יש משהו מאוד מנחם בלעשות שוב ושוב את אותה טעות - כי הרי את כבר יודעת מה יהיו תגובותיך ואיך לצאת מזה. גם להתאהב וגם לדעת מה בדיוק תהייה התוצאה. אחלה שליטה בחומר! נראה אותך גיבורה מתאהבת בדפוס לא מוכר?!

למעלה