אני חושבת שאני מפתחת פיצול אישיות

luty5

New member
אני חושבת שאני מפתחת פיצול אישיות

כפי שסיפרתי, בעוד יומיים אני נוסעת וההתרגשות רק הולכת וגוברת, ומה שקורה ממש הזוי כי אני מתלהבת בטירוף כמו שהייתי לפני יותר מעשר שנים כשהלהקה "פעלה" והיתה כל עולמי ועם זאת אני "בוגרת" ומסתכלת על העניין בצורה ריאלית (אפילו קיבלתי את העובדה שהווארד לא ייתחתן איתי בסופו של דבר). הניגוד הזה משגע אותי ואני חשבתי שאני אגיב בצורה רגועה אך שמחה, ככה בקלילות וזהו שלא...

נו אבל זה די צפוי

תחשבי כמה זמן חיכית להגשים את החלום הזה! ועכשיו זה קורה על אמת ! וזה הכי מדהים שזה קורה! לפני עשר שנים לא היה לנו סיכוי ופתאום עכשו זה אפשרי! הם מופיעים! זה מגניב ! תהני ממהתרגשות הזאת היא הכי טובה.. אל תפחדי מזה! תהני מזה..

../images/Emo13.gif

תחכי שתגיעי ליום של ההופעה
ההתרגשות שלך עוד תגבר! אבל זה יהיה שווה כל רגע! תהני ממנו!!

אני מבטיחה לך שלא תתחרטי על זה../images/Emo45.gif

את תתלהבי מהעובדה שאת רק הולכת לראות אותם, אפילו שאת יותר מציאותית עכשיו, את תאהבי כל רגע ורגע מההופעה כשאת מוכיחה לעצמך שחלומות אכן מתגשמים!
אין סיכוי שתתאכזבי בסופו של דבר, לא משנה איך זה ייגמר... אני אומרת בשיא הכנות שההופעה הייתה שווה כל אגורה שאבא שלי שילם

luty5

New member
לא ייאומן

עד שהשלמתי עם זה שהוא "זקן" בשבילי (אפשר גם להתייחס להגיל כבשלות לקשר עמוק...) אני רואה שהוא יוצא עם מישהי שקטנה ממני???!!!!! פשוט מתסכל! הייתי שומרת את עצמי עוד קצת אם רק הייתי יודעת..

למעלה