אני חושבת שאני משתגעת

אני חושבת שאני משתגעת

עד לאחרונה לפחות בחצי שנה האחרונה זה אך פעם לא תקף אותי אני מדברת על חרדה שממש משתק אותי אני מרגישה מן חוסר חמצן שכזה שמשתק אותי ואני בחוסר אונים של ממש אני מרגישה כ"כ לבד ואין לי לאן לברוח אף אחד לא ממש מבין אותי בעוד אני כותבת נפל הקולב של התיקים שתלוי מזה 7 שנים בחדר ומעולם לא נפל.. כל רעש מקפיץ אותי אוףף נמאס לי כל רצוני הוא להיות שלווה סליחה על הכתיבה המבולבלת ואם אתם שואלים ממה אני חרדה כ"כ..אין לי מושג מה לענות לכם, אבל בכל התקף שכזה אני פוחדת שאני נפרדת מהעולם בבקשה עיזרו לי

../images/Emo140.gifשלום לך חרדה ../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון.. לא זה לא שיגעון, מה שאת מתארת הוא התקף חרדה, ניתן לטפל בזה. האם הלכת לטיפול?? ליעוץ?? אם לא אני ממליצה לך ללכת, את לא לבד למרות שזו ההרגשה וברגע של התקף התחושה הזו מעצימה.. יש כמה אפשרויות טיפול, את יכולה ללכת לברר דרך קופ"ח, או פרטי, או דרך לשכת הרווחה הקרוב לביתך. בהצלחה

בוזיקית

New member
יקירה, ברוכה הבאה לפורומנו הקט

האמת שלא כל כך קט, כל יום אנו קולטים חברים חדשים! תרגישי כמו ב -
. כולנו פחות או יותר באותה סירה ואת לא לבד! נשמח אם תשתפי - ספרי מה עובר עלייך. אנחנו כאן איתך

../images/Emo86.gif ברוכה הבאה

אם היה נופל על ידי קולב שתלוי שם כבר שבע שנים, אני חושבת שגם אני הייתי קופצת...
וברצינות, את מתארת מצב של מתח, פיזי ונפשי. שכל דבר מקפיץ אותך והגוף והנפש במין מצב כזה של "היכון" לקראת דבר רע שעלול להתרחש ושלא ברור לך מה הוא. בכל תהליך של התמודדות, יש שלב ראשון של להבין- מה קורה לי? מה זה הדבר הזה? מאפא זה בא לי בכלל? והמון בהלה ותחושה של לבד ולעתים אפילו בושה. ייתכן שאת מצויה בשלב זה של ההתמודדות. יכול להרגיע אותך לאסוף אינפורמציה על מה שעובר עליך. תוכלי לקרוא את המאמרים בפורום העוסקים בהפרעות חרדה והתקפי פניקה וכן ללכת לרופא משפחה או פסכאטר כדי שיאבחנו את הבעיה, יתנו לה שם וירגיעו אותך במידה שלא מדובר בבעיה פיזית ובסכנת חיים חו"ח. בשלב הבא, תוכלי להתחיל להתארגן איך להתמודד עם זה. יש מספר אפשרויות. את יכולה לגשת לטפול אצל פסכולוג או להחליט לקחת טפול תרופתי אצל פסכאטר או לשלב בין השניים. את יכולה לנסות להתגבר לבד דרך קריאת ספר עזרה עצמית (רשימת ספרים על לוח הספרים בפורום) ודרך קריאת הודעות של גולשים שהיו שם ויצאו מזה (במאמרים יש מאמר "הודעות מומלצות") וחשיפה למצבים המפחידים עד שההתקפים יעברו בהדרגה. יחד עם הנסיון להתגבר על ההתקפים, יבוא אולי גם רצון לתת מובן למה שקורה לך ולקשור את זה למי שאת, לאיך שחיית את חייך עד כה, לאופן בו את נוהגת להתמודד, להשקפת העולם שלך ולארועים האחרונים שקדמו להופעת ההתקפים (כל זאת בהנחה שמדובר בהתקפי פניקה. אני לא יודעת זאת בוודאות). בטיפול, קל יותר לעשות זאת מאשר לבד. הפורום הזה הוא מקום בו תוכלי לזכות לתמיכה בתהליך ההתמודדות שלך. לדעת שאת לא לבד.

תודה רבה לכם על תמיכתכם

אני אכן הולכת היום לרופא על מנת לשלול בעיות פיזיות כמו כן אקבע תור אצל פסיכולוג, יחד אולי נגיע לסיבה ממנה נובעת החרדה, הרי איך יכול להיות שעד אמצע שנות ה20 שלי חייתי בלי בעיות ורק עתה זה פורץ??? אני מאחלת לך יום מקסים ושוב תודה על תשובותיכם..

בוזיקית

New member
בהצלחה חמודה אנחנו איתך :)

אגב בת כמה את? ומהו מצבך המשפחתי? הכרטיס שלך ריק...

בוזיקית

New member
לא הבנתי את תשובתך

אם שמת איקונים אין לי אפשרות לראות, כי כרגע אני גולשת מסלולרי...

למעלה