אני חושבת שאני צריכה עזרה........

בל בל

New member
אני חושבת שאני צריכה עזרה........

אני עוברת בדרכים, ואני חסרת תחושה. כאילו כל רגשותי נדמו כולם מלבד הכאב שגדל וגדל, ואני בוכה למרות שאין לי סיבה, כי פשוט הדמעות עולות והעיינים עיפות,והן זולגות על הלחי וזה כאילו כלום. ואני מחכה ליום שאלוהים יקח אותי, כי איני מסוגלת לסבול עוד את הסבל, ואני מסתכנת בכוונה וכלום לא קורה אז אני לא עושה כלום ועדיין כלום לא קורה. אני נגד התאבדויות , אז אני סובלת למרות שאני רוצה שהכל כבר יגמר. להכל יש ערך אבל הערך לא משחק תפקיד בחיי, ואני כותבת ושום דבר שמח אינו יוצא מאצבעותי, ואני נאהבת אבל איני מסוגלת לאהוב, למרות שאני מנסה אני באמת מנסה אבל אני איתו וזה כאילו כלום אז אני מחייבת את עצמי להרגיש, אבל כשאני לבד אז אין טעם. ואני לא יודעת איך לצאת מכל זה. כל העתיד שתכננתי לעצמי נהרס קליל ומה אני אמורה לעשות עכשיו? לבנות תכניות כדי שיהרסו שוב? אני נכשלת ונכשלת ולמה להשקיע אם מרוב ההשקעה אני נכשלת?! דיי כבר, אני רוצה שיהיה לזה סוף, אבל אני לא יודעת הפעם מה אני צריכה לעשות, אני כבר לא שולטת. ענבל

ה מוזה

New member
../images/Emo127.gifוהנה עשית את הצעד הראשון ..

והכי חשוב ...פשוט לומר - אני צריכה עזרה . להודות שקיים קושי ..שלבד אנחנו לא מתמודדים איתו .. זו ההתחלה ..זה צעד ראשון בדרך חדשה .. ובדרך הזו יושטו ידיים ..כתף תנתן ..יותר קל לשאת את המשא כך . החשוב מכל - קחי נשימה עמוקה ..לפעמים יש תחושה שפשוט הלכנו לאיבוד ויש בלבול ..ודמעות זורמות כביכול בלי סיבה ..אבל הנפש שלך יודעת למה היא בוכה ..היא פשוט רוצה להתנקות מכל מה שהדחקת וטיאטאת לאי שם .. אז גם זה ..צעד ראשון , כן - פשוט לבכות לבכות לבכות את הכל החוצה .. ובקשר לתוכניות ..כן, יש לנו מין מנהג כזה לתכנן תוכניות למחר למחרתיים לעוד חודשיים ..אחחח, הלוואי ידענו לחיות רק את הרגע .. אבל אנחנו - גם את ..רק בני אנוש שאוהבים לדעת את כל הצעדים מראש .. אז הנה לך קצת חומר למחשבה .. צעדים שלא נועדו בשבילנו ..תוכניות שלא אמורות להיות .. יש סיבה שלא יוצאות לפועל ..משהו בא לומר לנו " היי ...זו לא הדרך הנכונה צאו לדרך חדשה "...
כזה עוטף .. אז הנה .. את יוצאת לדרך חדשה ..לאט לאט .. השליטה תחזור .. יש את הימים שמרגישים חלשים והולכים לאיבוד .. נושמים עמוק .. נעזרים בחברים , ובמי שיכול לסייע ..

למעלה