אני חושבת שגנבו לנו כסף

מצב
הנושא נעול.
אני חושבת שגנבו לנו כסף

אני חושבת שגנבו לנו כסף
שלום, לפני כשנה וחודשיים הגשנו בקשה דרך חברה ישראלית לדרכון פורטוגלי, לאחר שנאמר לנו שאנו זכאים ובמידה ולא נקבל עוחזר לנו כלל הכסף שילמנו סכום של קרוב ל-18,000 שח.
במהלך 8 חודשים בעלי החברה אמרו שהכל בסדר ובשליטה ושיעבירו לנו מסמכים בדואר שמאשרים שיש לנו מספר אזרח (סרטיפקט?) ומאז נעלמו עקבותיהם.
איך אוכל לדעת מה קורה עם הבקשה שלי?
הנושא לחוץ לנו מאוד.
תודה רבה

אני חושב שכדאי שתגידי לנו מי החברה

אני חושבת שגנבו לנו כסף
שלום, לפני כשנה וחודשיים הגשנו בקשה דרך חברה ישראלית לדרכון פורטוגלי, לאחר שנאמר לנו שאנו זכאים ובמידה ולא נקבל עוחזר לנו כלל הכסף שילמנו סכום של קרוב ל-18,000 שח.
במהלך 8 חודשים בעלי החברה אמרו שהכל בסדר ובשליטה ושיעבירו לנו מסמכים בדואר שמאשרים שיש לנו מספר אזרח (סרטיפקט?) ומאז נעלמו עקבותיהם.
הנושא לחוץ לנו מאוד.
תודה רבה
אני חושב שכדאי שתגידי לנו מי החברה
אם הבקשה באמת הוגשה ויש לכם מספר הגשה\קבלה אז כדאי לכם לבדוק עם הקונסרבטוריה מה המצב,או למצא עו"ד פורטוגלי שינהל את התיק במקומכם
אם לא הוגשה בכלל בקשה אז נשאר לכם רק לתבוע את החברה

ד קובי

New member
ראשית יש לפנות לחברה מולה אתם עובדים

אני חושבת שגנבו לנו כסף
הנושא לחוץ לנו מאוד.
תודה רבה
ראשית יש לפנות לחברה מולה אתם עובדים
לפני שמאשימים מישהו בגניבה צריך להבין מה תשובתו, בקשו לדעת מה נעשה עד כה בעניינכם, תבקשו להתעדכם, כמו כן בקשו להתעדכן מה מצב הדברים נכון להיום ,ואז לפי התשובות הניתנות לכם תוכלו לאמוד את המצב לאשורו לפני שאת מאשימה בגניבה.
(רק חייב לציין כי אין לי כל קשר לחברה הנ"ל ואני עצמי לא עשיתי דרכם)

מצב
הנושא נעול.
למעלה