אני חושבת שהבנתי את הראש של איתן...

barby1986

New member
אני חושבת שהבנתי את הראש של איתן...

הוא בכוונה משאיר את אתי בוילה בשביל להגיע איתה לגמר עם עוד בחורה, למשל דניאל. ואז האנשים לא ירצו להעניק לאתי, כניראה את המיליון ולכן הוא זוכה בטוח. בסופו של דבר, גם אם אתי, ליהי וקרן יהיו מועמדות נצחיות, תמיד אפשר להעיף את הרביעית.

Lichy7

New member
לא ממש בטוחה

יש היגיון בדברייך, אך קחי בחשבון שהאנשים מהסוג של אתי (בובליל, ג'קי וכו') נוטים תמיד להיות הפייבוריטים. לפי ההיגיון הזה מבחינת איתן זה דווקא סיכון של ממש להשאיר את אתי במידה והשיקול שלו הוא אכן המיליון. לדעתי בנושא של אתי איתן פשוט נענה להוראות ההפקה, בדיוק כפי שקורה באח הגדול

barby1986

New member
תראי, לא עקבתי אחרי האח הגדול באדיקות רבה...

אבל למיטב ידיעתי, בסופו של דבר זכו שיפרה ואלירז, וג׳קי הוא מקרה מיוחד לדעתי, מהרבה סיבות, בנוסף הוא בחור טוב, ממש לא כמו אתי... למה את חושבת שהשיקול המרכזי של איתן הוא לא המיליון? הבנות שם מוכנות לעשות הרבה דברים בשביל המליון הזה, והוא מההתחלה קיבל סיכוי של 50% ואף יותר אם יהיה מספיק חכם לבחור את היריבה. אני לפחות הייתי פועלת ככה במקומו

Lichy7

New member
לגבי השיקול אני דווקא מסכימה איתך

אני לגמרי סבורה שאיתן הרבה יותר מעוניין בכסף מאשר במציאת בת זוג (ובכלל משוכנעת שהוא הולך להישאר רווק עוד לא מעט זמן), כך שהשיקול הכספי לדעתי הוא זה שמנחה את איתן מעל הכל בתכנית הזו. זה נכון שבובליל לא זכה וג'קי כן, ועדין זה משאיר סיכוי של 50% לצורך העניין. זה סיכון בעייתי מאוד עבור מי שרוצה לזכות בכסף על בטוח.. אם אני שופטת את ההתרחשויות עד עכשיו, קשה לי מאוד להאמין שאיתן משאיר את אתי משיקול כזה ולא משיקולים שמגיעים מלמעלה. קחי בחשבון גם שאיתן לא יעלה לרגע בדעתו להשאיר את אתי ביחד עם הפיינליסטית שלו בגמר- גם לטמטום של איתן יש גבול, זה מעשה שקוף עד כדי כך שלא איתן ולא ההפקה יתמכו בו

noaxxx

New member
אני מוחה על המשפט הראשון...מהסוג של אתי?

אין שום סוג... הוא סוג בפני עצמה. בובליל וג'קי היו אהובים כי הם סיפקו את הסחורה, אתי לא מספקת שום דבר, הקהל לא אוהב אותה.. ראינו היום. למה להעליב ולשים אותם בקטגוריה אחת?

Lichy7

New member
אני דוחה את המחאה ../images/Emo6.gif

בובליל שונה מג'קי, ואלה שונים בתכלית מאתי.. הכללתי אותם תחת אותה קטגוריה רק במובן זה שהם תופסים כולם בדיוק את אותה המשבצת מבחינת ליהוק, ועל פי רוב גם מבחינת סוג הקהל והיקף התמיכה

noaxxx

New member
../images/Emo140.gif צר לי, אבל אני לא מאמינה בהכללות

ואני עדיין מביעה את מחאתי בעיקר למשפט האחרון שלך. "ועל פי רוב גם מבחינת סוג הקהל והיקף התמיכה" אנשים מכל הסוגים אהבו את בובליל וגם את ג'קי, וממש לא בהכרח שמדובר באותם אנשים...

Lichy7

New member
זו בדיוק משמעות הביטוי "על פי רוב"

הוא לא אומר כולם.. הוא לא אומר בלי יוצא מן הכלל.. הוא לא מכליל ככלל. הוא מתאר דפוס, מגמה. ובאשר למשבצת הליהוק- פה אין כל מקום לתהיות, כל מי שעומד בראש הפקת ריאליטי מתייחס בעקיפין למשבצת הזו. זו משבצת מאוד ברורה ומאוד ספציפית, ומשום מה הפכה ליהרג ובל יעבור בתכניות מהסוג הזה

noaxxx

New member
O.K. מקבלת. ולגבי המשבצת...על שום מה...

אנחנו עדיין מרגישים את ההדף של תופעת בובליל הוא היה דמות כ"כ חזקה, סוחפת, שעד היום הפקות שונות מנסות לשחזר את ההישג העצום. מה שהם לא מבינים הוא, שהם "רק" צריכים למצוא דמות חזקה, וזה מספיק. והיא לא צריכה להיות בהכרח עילגת כמו ג'קי או אלירז. רק הנסיון החוזר לנסות ולחקות את העניין הוא עלבון לאינטליגנציה. ונראה לי שבזה סיימתי

Lichy7

New member
מסכימה איתך נועה

הבעיה היא שההפקות למיניהן לא מפנימות את העניין הזה, וממשיכות באותו קו, אם לא קיצוני יותר יום מקסים לך ולכולם :) אשוב בערב. נקווה לקצת עניין לשם שינוי

לונדרון

New member
לא, היא על תקן מושכת אש כמו בובליל

ג'קי יוצא מהכלל בשלישיה המוזכרת, הוא אמנם לא היה אינטליגנט כמו המתמודדים האחרים באותה עונה, אבל הוא בלט בפשטות שלו, בכך שהוא היה מודע לכך ולא התיימר להיות מי שהוא לא והכי חשוב, הוא לא פגע באף אחד. הרגשות שהוא פיתח כלפי נופר היו גם כן אמיתיים, בין אם הם נבעו מרומנטיקה או מחברות. לבובליל היתה אהדה ובאותה מידה היתה לו ולעינב התנגדות. לכן, לומר שהוא היה אהוב על כולם זו אמירה רחוקה מהמציאות. בדיוק בשל כך הוא היה פופולארי, לא בהכרח במובן החיובי של המילה. באנטגוניזם שהוא עורר הוא מזכיר את אתי, אבל יוסי היה פי כמה מונים מאתי, רק להזכיר את המחאה שהיתה נגד יחסו לנשים/אישה בצעירותו, הביקורת על הגיל של אישתו שהוא הכיר אותה והקללות שהוא ובתו שפכו שם, זה עדיין לא מגיע למה שאתי עשתה. אבל, היי, יש לה עוד זמן, אולי היא תפתיע ותעקוף אותנו.

andy181

New member
את נותנת לאיתן יותר מידי קרדיט

הוא לא כזה חכם

Lichy7

New member
לא, אני לא

איתן וליז הם בערך שני האנשים האחרונים בבית הזה שיזכו ממני לקרדיט. לרגע לא חשבתי שהוא חכם גדול, אך את מה שציינתי יודע בערך כל בר דעת שצופה בריאליטי, כולל איתן בכל מקרה, אם לא תהיה הפתעה מצד החדשות, גם לא תהיה הפתעה מבחינת הבחירה הסופית של איתן..

למעלה