אני חושבת שהגיע הזמן להתפקדות

אני חושבת שהגיע הזמן להתפקדות

מאחר והעונה הסתיימה ויש פה שקט בפורום אני רוצה לנסות לעורר אתכם אנשים.... איך התחתלם לצפות בסידרה? האם זה היה במקרה ? האם חבר/ה המליצו לכם? האם אתם מרגישים את החלל הריק שהסידרה הותירה בכם לאחר שהסתיימה? האם יש דמויות רעות בסידרה שעשו לכם את זה? יאללה לענות ...

התפקדות ותשובות

טוב, כפי שאת יודעת וקוראת בפורום, אני כאן. איך התחלתי? אמא שלי היתה צופה בזה ויום אחד הב=סתקרנתי לראות מה כ"כ יפה בתכנית המטופשת הזאת...חחחח התאהבתי ונשאבתי לתוכה. אני לא מרגישה חלל ריק, כי לדעתי הסדרה כבר יותר ממיצתה את עצמה ועונה 7 נמשכה כמו מסטיק ישן, כך שלא הפריע לי שהסתיימה, אפילו להיפך. דמויות רעות? לא ממש, בסופו של דבר הדמויות הוצגו כרעות אך נימקו את התנהגותן ולכן הן בעצם לא באמת רעות, אפילו סנדרה נשברה בסוף והצד הרגיש שלה יצא החוצה.

אבל אצל אשלי המשחק היה כזה נוראי

שלא האמנתי לה , המשחק שלה לא היה אמין ....אז לא האמנתי לה אם היא שיחקה אותה בודדה ומסכנה או יעני באמת? חחחח אצל סנדרה היה משחק מאוד אמין, אני בהרבה מאוד פעמים תפסתי את עצמי ממש מרחמת עליה.. אני למשל יום אחד זיפזפתי והגעתי להולמרק, ראיתי סרט עם סוסים ונוף ואיכשהו המשכתי לבהות וזה היה הסרט לפני הסידרה, שבה היה ג'יק מקלאוד והסרט סיקרן ונגמר כזה באמצע, סוף לא מובן ...ואז איזה יום אחר ראיתי פרסומת של פרומו לסידרה בנות מקלאוד וכך התחלתי לראות.... זכור לכם הסרט? אתם יודעים למה אני מתכוונת ?

כן גם אני ראיתי את הסרט

ואז באה הסדרה. ואמרתי לעצמי לעזוב אותה, ולא להתמכר, אבל בעונה השלישית נשברתי והתחלתי לצפות ופשוט נשאבתי לתוך הסיפור. אחר-כך התחילו בערוץ הולמרק לשדר את הסדרה מההתחלה (הפעם האחרונה שעשו זאת מהעונה הראשונה), וזהו. ואז העונה השלישית הייתה הרבה יותר מובנת, יותר ברורה וזהו. מאז צפיתי בכל הפרקים. יש פרקים שאפלו יותר מפעם אחת. רק על דבר אחד אני מצטערת, שלא קראתי את התקצירים ולא ידעתי שקלייר עומדת למות. בשבילי זאת הייתה מכה חזקה מאוד. ישבתי מול הטלוויזיה בהלם אחרי שהפרק נגמר ופשוט לא האמנתי. עוד קיוויתי שהיא רק נפצעה מאוד קשה, והיא תעבור תהליך שיקום והכל יהיה בסדר. למחרת, שמחתי שראיתי אותה בשיר הפתיחה של התוכנית, היא לא מתה, כך עודדתי את עצמי, אבל הסתבר לי שהיא רק נפרדה לשלום מטס. והיא אכן מתה. דמעות זלגו מעיניי בפרק ההלוויה. עד שפשוט תפסתי את עצמי שזאת רק סדרת טלוויזיה וזה לא באמת. אבל טראומה כזאת לא הייתה לי אף פעם. אפילו לא שד"ר גרין מת באי.אר.

הפרקים היו מאוד חזקים ומרגשים

גם אני הייתי דבוקה למסך בכל פרק שהיה עם טישו....

יאללה אני עונה

אני התחלתי לצפות בסדרה לגמרי במקרה ראיתי משהו על סוסים ועל אוסטרלים חשבתי שזה טיפשי ובטעות ראיתי פרק ודווקא אהבתי ושמחתי לגלות שזה לא היה טיפשי. לא ממש נשאר לי חלל , אני די מפחדת מהעונה השמינית ואני מאוד שמחה על זה שהיא האחרונה כי הסדרה ממש מיצתה את עצמה . האם יש דמויות רעות בסידרה שעשו לכם את זה? בטח! ליז, אשלי שהייתה מעצבנת אבל טובה,

אני לא חושבת שליז הייתה רעה

היא עמדה בפי פרשת דרכים. היא הייתה בהיריון מברייס, שלא חשבה שהוא יכול להיות אבא מתאים לבן שלה, ומנגד היה הארי, שהיא חשבה שהוא מתאים לגדל את בנה. אז היא שיקרה וגרמה להארי להאמין שאלכס הוא בנו. האם היא טעתה? אולי. היא בסך-הכל רצתה מה שטוב לבן שלה, אי-אפשר להאשים אימא על כך. אולי היא הייתה צריכה להגיד מראש להארי שאלכס הוא לא הבן שלו, אבלך היא פחדה שהוא יזרוק אותה לכל הרוחות אז היא עשתה את החלטתה. ושילמה עליה מחיר כבד מאוד. אז אולי היא קצת התערבה בחיים של הילדים שלה, תכלס' מה היה לה עוד לעשות? לדעתי, רעה ממש לא, אנושית בהחלט כן.

אני גם לא ממש חושבת שהיא רעה

אבל היא מוגדרת כדמות ביצ'ית מה לעשות, גם הארי שהוא לא ממש רע אם מסתכלים על כל מה שהואעושה אבל מה לעשות שהוא שייך לצד של הרעים יותר מהצד של הטובים

למעלה