אני חושבת שהיא א-מינית..

אני חושבת שהיא א-מינית..

היי,
אני בת 32, מגדירה את עצמי לסבית, ובקשר עם הבת זוג שלי כבר שנתיים וחצי.

באופן כללי אני אדם מאוד מיני, ומאוד חשוב לי עניין הסקס בקשר.
היחסים בנינו התחילו טוב, היה סקס כל יום, ולעתים כמה פעמים ביום, כמו שכל זוג מתנהג בהתחלה, לא יכולנו להוריד את הידיים אחת מהשנייה.

לאט לאט, גיליתי דברים שאמרתי לעצמי שחבל שלא שאלתי קודם. זה התחיל מזה שהיא אמרה שהיא לא מגדירה את עצמה כ"לסבית" ושהיו לה כמה גברים לפניי, המשיך בתיאור היחסים הקודמים (המעטים) שלה עם נשים, שהסקס היה בהם תמיד עניין מסובך, ומלווה בשריטות.

ובשלב די מאוחר היא אמרה לי שהיא לא נמשכת לאנשים בגלל המראה, אלא רק בגלל האופי.(משפט יפה, אבל זה אומר שהיא לא נמשכת אליי פיזית....
).

היו כמה חודשים שלא היה בינינו סקס כלל, אך עכשיו המצב הוא שבערך פעם בשבועיים, ותמיד יש לה כל מיני תירוצים שאין לה כוח והיא עייפה.

בכל פעם שאני מנסה לדבר על הנושא היא מתעצבנת. התחלנו ללכת לטיפול זוגי, אבל בתכלס אני לא נעשית צעירה יותר...אני יותר ויותר חושבת על פרידה, בגלל התדירות של הסקס ובכלל בגלל היחס שלה לכל הנושא.

ושפשוט מגיע לי משהו יותר טוב....מה אתם אומרים? להיפרד?

mymai1986

New member
אני ממליצה על פתיחות

אני לא חושבת שאנחנו יכולים להגיד לך אם להפרד או לא.
אני בעד שתשבו ותדבר על הדברים, כשהכל על השולחן. את צריכה להסביר שסקס מאוד חשוב לך ושאת לא מבינה למה אתם נמצאות במצב שהיא לא רוצה. את יכולה להגיד שזה מרגיש לך שהיא לא נמשכת אליך ושזה מפריע לה. את צריכה להציג את זה מהצד שלך ולא מהצד שלה, כאילו להסביר מה את מרגישה ולראות מה היא חושבת. תנסי לא להאשים אותה, כי זה מה שגורם לאנשים להסגר ולא לרצות לדבר ולהתעצבן (כפי שאמרת) ולראות אם יש משהו שאת יכולה לעשות כדי שהיא כן תרצה סקס, אשכרה לשאול "מה עושה לך את זה" (שאלה שא-מיניים לא יכולים לענות עליה בדר"כ, אגב)
את יכולה גם להעלות את עניין הא-מיניות, אם ניראה לך מתאים... זה תלוי באמת בקשר שלכן..

קשת54

New member
חשבתי על השאלה שאמרת...

"מה עושה לי את זה..." אז אם אני א מינית לא אדע לענות על זה...
אני נמשכת לרומנטיקה ולמחוות רומנטיות... אוהבת להיות עם בן זוגי במקומות רומנטיים ובאווירה רומנטית... אפילו דמיינתי אותנו מתנשקים...
אבל אולי זה לא נקרא משיכה מינית.. ואולי לא לזה הכוונה ב"עושה לי את זה"...
אוף אני ממש רוצה להיות לא א מינית...
לא רוצה שהחבר שלי יעזוב אותי בגלל זה...
אני מנסה לשכנע את עצמי שאני לא כזאת... גם אני אמרתי לו שאני נמשכת לאופי שלו והוא נעלב באותו זמן...
עכשיו כשאני בטיפול סקסולוגי... אני עדיין מנסה לברר את זה אבל אני רואה שקשה לו בגללי ומאוד קשה לי עם זה... הלוואי שהייתי יודעת מה הנטייה שלי ויכולה פשוט לצאת מהארון...

k500

Active member
מנהל
ומה את מרגישה באמת?

לא החבר, לא מה היית רוצה להרגיש כי כולם מרגישים, אלא מה את באמת מרגישה כלפי אחרים?
יש לך משיכה רומנטית אבל פחות מינית? סוג של, יותר, פחות, על הרצף המיני? זה רק את יכולה לדעת.
מעבר לזה, תשאלי את עצמך אם יש בינך לבין החבר שלך פערים במיניות ובמשיכה. לא היית רוצה להיות בזוגיות מתואמת עד כמה שיותר? כזאת שאין בה מתחים על רקע מיני, למשל?

קשת54

New member
אני מרגישה שהייתי שמחה לולא הייתה שאלת המיניות

&nbsp
אני אוהבת את החבר שלי ואני לא רוצה לעזוב אותו... זה מה שאני יודעת בוודאות.
כלפי אחרים אני לא מרגישה כמו שאני מרגישה כלפיו... את זה הבנתי מזמן אבל לא מיד...
ברור שיש פערים במיניות ביני לבין החבר שלי.. אבל אני מנסה להכחיש אותם...או שאני מעדיפה לחשוב שאולי זה נובע מטראומות או מדיכוי מיני חברתי... ולא לחשוב שאני באמת כזאת... פשוט... כי אם אני כן.. אז הוא אמר שיעזוב אותי... כי הוא לא רוצה לוותר על מין כל החיים...
&nbsp
אני לא מסוגלת לקיים יחסי מין כי אני גם לא רוצה... אני רוצה מאוד לרצות... אבל זה עושה לי רע ומלחיץ אותי... אני לא רוצה שזה ילחיץ אותי...
איני רוצה זוגיות אחרת... אני רוצה רק להיות אתו...

hatzilonit

Member
מנהל
בעצם השאלה יש את התשובה. בעיני.

זה שאת בכלל שוקלת להיפרד בגלל תדירות יחסי מין בינכן, אומר משהו (לא טוב) על טיבו של הקשר בינכן, לפחות למבחינתך.
אם אין אהבה חזקה מספיק שתהיה חשובה יותר מיחסי מין - אז בשביל מה לטרוח להישאר ביחד?

קשת54

New member
זה לא אומר כלום...

אפשר שתהיה התלבטות במערכת יחסים בגלל ספקות..אפילו ספקות לגבי נטייה מינית...עצם שאילת השאלות מעידה על אכפתיות מהקשר...אכפתיות בכך שאף אחת לא תיאלץ לוותר על נטייתה ה(א)מינית...
לא\נשים שאינן\ם אמיניים\יות...חשוב מאוד הנושא המיני...ולגיטימי שיהיה אכפת מזה...זה לא אומר שמשהו לא בסדר..זה רק דורש הרבה סבלנות וסובלנות מכל אחת מהן...
אם אני א מינית...לא נעים לי לחשוב שבגללי החבר שלי לא יקיים יחסים כל חייו...
אם אני א מינית.. נצטרך לוותר על הקשר...אבל אני מקווה שאני לא...
ואם אני א מינית...הוא גם לא ירצה לגרום לי לעשות משהו שאני לא רוצה ...רק כדי שלו יהיה בסדר..

למעלה