אני חושבת שהפורום הזה נפלא

דורי 7

New member
אני חושבת שהפורום הזה נפלא

וגם קצת ממכר... אני מוצאת את עצמי מחכה לפתוח את המחשב ולראות מה כתבו איך הגיבו וכד´. מצדיעה לכל ההורים פה ובעיקר לאמהות...(מה לעשות הרוב אמהות) גם בתחילת הדרך כשהייתי בחוג תמיכת הורים היינו רק אמהות! למישהו יש הסבר לתופעה?

oritush5

New member
מצטרפת בחום!! אחלה פורום!../images/Emo106.gif../images/Emo45.gif

אני דווקא שייכת למיעוט כאן, בהיותי מורה. רב משתתפי הפורום הם הורים (אמהות כפי שכתבת), בשבילי זה יום יום שיעור מאלף לשמוע את הצד של ההורים, את ההתמודדות, המאבקים הקטנים והגדולים, הצפיות הכשלונות והנצחונות. למרות שאני בקשר עם הורי תלמידותי, זה, מטבע הדברים, שונה כשהם מציגים את הדברים לפני המורה. אני מוצאת שאני לומדת מכן המון! ו--כן, גם אני כל יום רצה למחשב לראות מה התחדש בפינתנו...

oritush5

New member
ויש לי גם ../images/Emo91.gif

דיאנה, מה דעתך לייחד פינה בפורום שלנו (או בדף השער) שבה כל אחת תכתוב באופן תמציתי את סיפורה, עם אלו ילדים היא מתמודדת בבית או בעבודה פחות או יותר (סוג הפגיעה/הלקות, גיל, וכו´), כדי שכשנראה שם של מישהו, נוכל לבדוק מה הרקע. (ראיתי את זה בפורומים אחרים וזה נראה לי מאד מוצלח)

Diana M

New member
אוריתוש´קה, אני מקווה כי לא

תשארי מיעוט. אני מאמינה כי כפי שהדברים במציאות, גם כאן, מתחייב שיתוף פעולה מלא בין הורי הילדים לבין הצוותים המקצועיים שעובדים בפועל עם הילדים. רק שיתוף פעולה תוך אכפתיות וכבוד הדדי יביאו אותנו לקדם את האינטרס המשותף גם להורים וגם למורים והמטפלים, קידום הילד בעל הצרכים המיוחדים ושילובו בחברה. ולגבי ההצעה שלך, לדעתי זו הצעה נהדרת. אנא התחילי שירשור חדש ואני אחריך..
ולבסוף אסכם הכל לדף שיופיע בדף הבית שלנו.

היי לכולם!

גם אני מאוד אוהבת להיכנס לפורום, כי הוא חלק בלתי נפרד ממשפחת החינוך המיוחד, שהיא משפחתי. דיאנה, כל הכבוד על היוזמה להקמת הפורום. [אגב, כמה זמן הוא קיים?]. אשמח לקבל תשובה. ממני, ליאת לוי.

Diana M

New member
תשובה../images/Emo13.gif

לליאת הפורום קיים פחות משלושה חודשים. עדיין בשלב טיפת החלב..

דיאנה שלום!

רק שלושה חודשים? קשה לי להאמין, בגלל ההצלחה האדירה שיש לפורום, ותחושת המשפחה שהוא מעניק לי. יישר כח, ליאת.

Diana M

New member
תודה ליאתי../images/Emo140.gif

על מילותיך החמות. שמחה שאת איתנו

Diana M

New member
דורי, כמה לא מפתיע ../images/Emo12.gif

אני מסכימה איתך לחלוטין. גם אני חשה כי הפורום הופך, בזכותכן המשתתפות (והמשתתפים בוא לא נשכח שיש גם כאלה,) למקום שאפשר לחלוק בו, להיוועץ בו ולקבל תמיכה.

ORAHAT

New member
היי דורי,

אמהות בן בדר"כ יותר פתוחות מהאבות. יותר מוכנות לשתף ולהוועץ אחת עם השנייה. נתקלת פעם בשני אבות לילדים בעלי צרכים מיוחדים שמשוחחים שיחת נפש זה עם זה? מעצם היות הפורום - פורום לחינוך מיוחד אני מדגישה "בעלי צרכים מיוחדים", אך גם אבות לילדים שאינם בעלי צרכים מיוחדים לא משתפים (אולי יש מיוחדים במינם שכן (?) אחד את השני בלבטים, התנסויות וכיוצ"ב בהקשר של ילדיהם. אני טועה?

למעלה