אני חושבת שהתוכנית מצויינת תמשיכו בעבודתקודש

ריקי 28 ד

New member
אני חושבת שהתוכנית מצויינת תמשיכו בעבודתקודש

להראות את הפרצוף האמיתי של המדינה שלנו ואולי אנשים יתעוררו כמוני למשל כי לתוכנית כוונות טובות ולא צבועות כי יש את התוכנית ויש את הגופים שצריכים להתערב במדינה שלנו כגון משטרה עיריה וכו' שגם אליהם מדברת התוכנית. ולא צריך להגזים שאם מתערבים בסיטואציה של מכות למשל אפשר "לאכול אותה" מה אנחנו בארלם או בישראל ועוד במקום ציבורי עם המון אנשים. צריך להתערב ולעזור תמיד לפי דעתי.. לא תמיד עם האינקסטינטים הראשוניים מצליחים אבל תמיד כדי לעשות את המאמץ מי חושב כמוני שירשום תגובה, תודה

roaic

New member
אתמול מי שעזר לאנשים היו רק רוסיות! לא להאמין

אתמול בתוכנית מי ששם לב,כל אלה שעזרו לאנשים במצוקה היו אנשים ממוצא רוסי. הבחורה הזו שאמרה לשחקנית שהוכתה "אני הייתי כמו את...."..חחחחח-----------היא רוסייה!!! גם ראו לפי השם. הסבתא הזקנה שממש התעצבנה על השחקן שהרביץ לזקן הנכה הייתה גם רוסיה. הייתה עוד בחורה צעירה שצעקה על השחקן עם הזקן הנכה....גם היא רוסיה....למרות שלדעתי בעלה הוא ישראלי..אבל בגדול,היא לקחה את התפקיד של המצילה. והיו עוד 3 שאני לא זוכר. בקיצור...הישראלי הוא עם חרא. ואני לא רוסי,האמינו לי אבל אנחנו נוטים יותר ויותר להאשים את החברה הרוסית בכישלון החינוך בארץ שלנו...זונות,נרקומנים,וודקה וכו'.....אבל מסתבר שאולי דווקא בגלל שהם באו ממקום ומחיים כ"כ נוראיים,הם יותר אכפתיים וחשוב להם לעזור לאנשים אחרים,שהם היו במצבם בעבר או שהם עדיין בהווה. הישראלים??????????...בושה וחרפה

אני לא רואה לזה קשר...

זה עניין של מקריות, ולא כל המקרים שמצולמים והציעו עזרה מוצגים כך שלא ידוע אם רק רוסים באמת עזרו.

למעלה