אני חושבת שזה עשוי לעניין אותכם

אני חושבת שזה עשוי לעניין אותכם

שלום לכם, המצגת הזו הגיעה אלי באימייל וחשבתי שיעניין אותכם לראות אותה. אני חושבת שהמצגת מאד חזקה, ועלי היא השפיעה מאד. הנה כתובת המצגת: (קישור מצורף)

dudu200

New member
הגזמה פרטית

מעניין מתי אבדנו את ההבנה שגם אלה הנקראים שמאל רוצים את טובת המדינה והגענו למצב של צד אחד צודק במקום לחשוב מה היה עד עתה הריח כל פעם אנו מגבירים כוח ועוד כוח דבר שלא עומד במבחן התוצאה אולי כדאי לנסות להפעיל מוח יותר ופחות כוח ?

ניר50

New member
דמגוגיה מהסוג הנמוך ביותר

ראיתי ולא מקבל את המסקנות זו מצגת דמגוגית היורדת למכנה המשותף הנמוך לכולנו – שנאה, פחד, תיעוב. אין פתרון של דם ולא יהיה כאן ניצחון חד צדדי, אנחנו מסתאבים בקרב הזה והמצגת שלכם היא רק חלק מהסאוב, כמו גזל הזיתים והשפלת הערבים במחסומים ובחיי היום יום. חבל שאתם כל כך קיצוניים ומשתמשים בתמונות כמו להבדיל גבלס... גם הוא יכול היה להראות תמונות של ילדים שרופים מהפצצות בנות הברית אז זה עשה את הנאצים לצודקים ?

ניר50

New member
למה אתה סותם לי את הפה ?

ראיתי ולא מקבל את המסקנות זו מצגת דמגוגית היורדת למכנה המשותף הנמוך לכולנו – שנאה, פחד, תיעוב. אין פתרון של דם ולא יהיה כאן ניצחון חד צדדי, אנחנו מסתאבים בקרב הזה והמצגת שלכם היא רק חלק מהסאוב, כמו גזל הזיתים והשפלת הערבים במחסומים ובחיי היום יום. חבל שאתם כל כך קיצוניים ומשתמשים בתמונות כמו להבדיל גבלס... גם הוא יכול היה להראות תמונות של ילדים שרופים מהפצצות בנות הברית אז זה עשה את הנאצים לצודקים ?

למעלה