אני חושבת שיש לנו פטריה...

אני חושבת שיש לנו פטריה...

אתמול ראיתי שלמעיין יש בקצה הלשון כמה נקודות לבנות והיא גם הייתה מאד לא רגועה בהנקות. היום הלבן כבר גדול יותר והתפשט גם לחלק הפנימי של השפה התחתונה. הייתי במרפאה ונתנו לה ג'ל לשים בפה אבל זה לא ג'ל שמיועד לפטריות וככל שאני חושבת על זה יותר, זה נראה לי כמו פטריה. מה עושים ?

טוטי30

New member
../images/Emo25.gif למעיין שתרגיש רק טוב ../images/Emo65.gif

אם את לא סומכת על מי שנתן לך את הג'ל הזה, לכי איתה לדעה שניה! הזמן שווה את השקט הנפשי שלך, ואת הבריאות של מעיין כמובן. שולחת
של בריאות

שוגי13

New member
אויש, לא נעים ../images/Emo3.gif

גם לאיה היתה פעם פטריה על הלשון וקיבלנו טיפות מיוחדות שנקראות "ניסטטין", תוך יום- יומיים התופעה נעלמה. תשימי לב לפטמות שלך אם את לא נדבקת גם כן כי אז גם את צריכה טיפול. החלמה מהירה

מתרגשת

New member
כשסתיו היתה מאושפזת בבית החולים

אמרו לנו שיש לה פטריה בפה ונתנו לנו חומר לשים על המוצץ שמנקה את הפטריה. אני לא זוכרת את שמו רק שהוא בטעם שומר. אני מציעה לפנות לרופא ילדים שיעזור בנושא ותסמכי רק על האינסטינקטים שלך

תודה לכן. האח שראה אותנו (במרפאה

של הקיבוץ) הזמין את טיפות הנסטטין. אני מניחה שהן יגיעו עוד יום-יומיים. בינתיים אני ארתיח את כל הבקבוקים והמוצצים. מקווה שניפטר מזה בקרוב.

ענת666

New member
אורל ג'ל

ירוקה, מכירה את ההרגשה, לא נעים. יש משחה שנקראת אורל ג'ל את צריכה מרשם רופא בשבילה. את שמה ממנה כדור בגודל אפונה וקצת על קצה המוצץ ונותנת לה את זה ומחזיקה את המוצץ כמה שאת יכולה בפה שלה. עוד אפשרות שיכולה לעזור זה לקחת חיתול מסוג טטרה וללפף אותו מסביב לאצבע שלך וממש לנקות את הלשון. אם את לא מהאמהות שנבהלות את יכולה לתת לה שלגון קרח וזה ירגיע קצת את המקום יש שלגונים ללא צבע מאכל (הפופ אייס) בכל מקרה מקווה שזה יעבור במהרה. ענת אמא של ליהי ושל די"ן

טוטי30

New member
ירוקה, מה שלום מעיין היום?

ממתינים לדיווחים. בריאות ונחת

והנה העדכון:

הבוקר ראיתי שהפטריה (עכשיו אין לי ספק שזו פטריה) התפשטה מאד על הלשון של הבובולינה שלי ולכן הלכתי לרופא על הבוקר וקיבלנו דקטרין אורל ג'ל. אני מאד מקווה שזה יפתור את הבעיה. אני מקווה שהפטריה לא תמצא את דרכה גם לפטמות שלי. תודה על ההתעניינות.

למעלה