אני חושבת שפרוייקט החודש היה צריך

sigaliot

New member
אני חושבת שפרוייקט החודש היה צריך

להיות מתנות לחגים....כי אצלנו למשל במשפחה נוהגים לקנות מתנות נורא בנאליות....סט מצעים , קערות , סט כוסות וכו... איך בא לי להכין השנה משהו לבד...אבל הרעיונות ממני והלאה... את החמסות מגבס כבר מיציתי...מה דעתכם שנתחיל שרשור על רעיונות של מתנות בעבודת יד?

אני עושה לכולם לראש השנה

קופסה לתה. קונים קופסה ריקה מעץ ועושים מה שבא בראש. אני אישית ממש מחבבת את נושא המפיות ועושה אותן עם חלקים בולטים. או שאפשר עם שברים. נראה כבר.... אני צריכה לעשות כמה וכמה. זה הרעיון האישי שלי. סאני.

av_i_va

New member
רוצים לראות!!!!!!!!!!!../images/Emo140.gif

סאני יקרה, את צריכה להתחיל לצלם .... נראה שפילם אחד כבר לא יספיק
ממתינים לראות את כל הדברים היפים שעשית.

av_i_va

New member
צודקת, אבל מה רע במסגרת?

לדעתי מסגרת זה יופי של מתנה. אני צופה למבול של רעיונות ותוכלי לבחור מבין כל השיטות והטכניקות. ואם כבר הזכרת מתנות.... זה יכול להיות יופי של רעיון ליצירת החודש הבא. מתנה זה דבר שתמיד צריך ואף רצוי שיהיה מוכן בבית (למקרים בלתי צפויים)

לילך1

New member
לדעתי ....

אפשר לשרשר רעיונות למתנות לראש השנה (שכולנו צריכים כל כך ...והרבה ) בלי שום קשר לפרוייקט החודש .....ולמי שיש תמונה מתלווה לרעיון מה טוב
אפשר לקרוא לזה פרוייקט מתנות וכמה שיותר רעיונות יותר טוב

dorlim

New member
הרעיון שלנו השנה - על טהרת התוצרת

העצמית - ליקרים / ריבות / מאפים שנכין במו ידינו באריזה תוצרת עצמית ותודה לפורום נשואים טריים על הרעיון

../images/Emo118.gifהרעיון שלי הוא:

וזה מה שעשיתי שנה שעברה: קניתי כמה בקבוקים צרים וגבוהים + פקק שעם, ושמתי בהם: בקבוק מס 1: שמן זית + זיתים + פלפלים חריפים הקטנים האדומים שמים פקק שעם, כורכים חוט רפיה... בקבוק מס 2: שמים קודם כל ורדים מיובשים אדומים אדומים עם גבעולים, ועליהם שופכים שמן תינוקות שקוף (לא של ג´ונסון, יש שמנים של תינוקות שאפשר לקנות בזול ב"הכל בדולר"). סוגרים עם השעם, כורכים על צואר הבקבוק חוט רפיה שעליו ניתן להוסיף אח"כ ורד מודבק בדבק חם בקבוק מס 3: שכבות שכבות של תבלינים בכל מיני צבעים, שאחרי כל שיכבה ששמים מטים קצת את הבקבוק לצד שיצאו אלכסונים. כנ"ל עם חוט רפיה. בקבוק מס 4: כמו מס 3, אבל עם כל הקיטניות שיש בבית.שעועית, גריסים, חומוס, תירס...עם הרפיה בכל הבקבוקים ניתן ויוצא נורא יפה להדביק קישוט כלשהוא עם דבק חם על הרפיה המלופפת על צוואר הבקבוק זה יצא כל כך יפה, כולם התלהבו מאוד, וההוצאה ממש אבל ממש נמוכה!

../images/Emo150.gifבקבוקים

כעיקרון אפשר לקנות בחנויות הפנאי אבל שם זה יקר... יש בדרום תל אביב הרבה חנויות, בעיקר חנות שנקראת "בית השעם" שההתמחות שלה היא התאמת פקק שעם לכל בקבוק/צנצנת/כל כלי אחר שתביאו. יש שם גם בקבוקים, צנצנות וכו´

אתי@

New member
תודה רבה ../images/Emo70.gif יש לך כתובת או

אפילו רק את שם הרחוב

popo11

New member
אכן רעיון מדהים !

קיבלתי ואשמח ליישם! איפה קונים בקבוקים ופקקים?

popo11

New member
ומה עושים עם בקבוק כחול כהה

יפיפה של יין שנגמר בו היין ... למשהו יש רעיונות ?

בקבוק כחול כהה

אני הייתי מדביקה עליו עיטורים עדינים כמו:
אבנים שקופות בצבע טורקיז, תכלת, ירוק ואפילו לבן שקוף(יש בחנויות הפנאי)
צדפים מיוחדים ושמה בפנים כמה פרחים גבוהים, אפילו מיובשים יש קוצים כאלו מיובשים שאפשר לקנות או לקטוף, שיבולים,
ורדים מיובשים וכמובן מלפפת את חוט הרפיה האהוב עלי מכל!!!

הדבקה על זכוכית

אפשר עם דבק חם (מאקדח דבק) - בזהירות! אבל אם את רוצה יציבות לשנים ארוכות (...) עדיף לך פשוט לקנות דבק מגע חזק, תשאלי בחנויות, לאו דווקא בחנויות פנאי - גם בהום סנטר וכאלה, או חנויות שכונתיות של טמבור(ברמת גן יש הרבה כאלה) - תשאלי על דבק מגע שמתאים לזכוכית. אני קניתי בסופר דבק להדבקה על עץ וזה גם עבד! בהצלחה-

saritpe

New member
איך עובדים עם גבס

סליחה על הבורות
אבל הייתי שמחה לדעת איך עובדים עם גבס, חומרים שיטות עבודה, מה אפשר לעשות עם גבס??

למעלה