אני חושבת שריבוי המסיבות, הוא מוגזם!!

נעללה

New member
אני חושבת שריבוי המסיבות, הוא מוגזם!!

כל שנה כשמסיימים מתחילים בחגיגות באתרים שונים, פיקניקים והופעות ואף מזימינים מפעילים....!!! לדעתי זה מוגזם. בילדותי היינו חוגגים בכיתה בצניעות, ורק כשהיינו מסיימים יסודי, חטיבה ותיכון אז היתה מסיבה גדולה עם הופעת תלמידים. מה שקורה כיום זה שכל כיתה "מתחרה" מי עושה מסיבה יותר גראנדיוזית. בשבועיים האחרונים נכנסתי לסחרור, היום לי איזה 100 מסיבות שונות. כל מורה מקצועית עושה מסיבה, ומבקשת להביא ממתקים. בגן מסיבת סיום, אח"כ יוצאים לעשות עוד מסיבה במקום דומה למרכבות לטרון בכסף כמובן, באמצע החום הנורא, בשביל מה?? אני לא הלכתי!! לבן היו מליון מסיבות, אני לא מקנאה במי שיש לה הרבה ילדים עם כל ההגזמות האלה. מה קרה לצניעות של פעם?? לא צריך להשתגע, כולה ילד סיים בית ספר ועולה כיתה!!

האמת...

את צודקת בהחלט!!! אין כמו מסיבונת קטנה עם החברים לכיתה והמורה. כל ההפעלות האחרות מיותרות!!! בגן של הקטנטן (עוד לא בן 4) הביאו מפעיל עם כלי נגינה בעיקר תופים, זה בכלל לא עניין אותו, הוא כל הזמן שאל "מתי כבר יהיה אוכל". בכתה של הגדול היתה הפעלה של הורים וילדים. בכיתה של השני היו מגלשות מים לילדים. מיותר!!! והכל על חשבון ההורים, כמובן.

little baker

New member
צודקת, באמת נשמע מוזר

אצלינו בגן חובה היתה הופעה של כל הילדים בנושא משלים ופתגמים כשאת כל האביזרים והפריטים הילדים הכינו, כך שלכל ילד בעצם היה פריט ייחודי משלו - הכיבוד , כל הורה הביא משהו. אצל הקטנה הילדים בגן הכינו מופע מוסיקלי מקסים על מסע של ארבעה חברים: פורטה, פיאנו, סטקטו ולגאטו, כשהם "מנגנים" בכלים שונים ע"פ הדמויות. הכיבוד - שוב, כל הורה הביא משהו. וכמובן היו שתי מסיבות הסיום ביסודי ובחט"ב.(סבירות לחלוטין) כל עניין האירועים הנוספים הוא של הורים שמגזימים, מיותר לחלוטין!!!

Jen74

New member
מנסיון שלי מכל השנים...

בסופו של דבר ההורים והילדים מחכים בעצם רק לכיבוד ולשתייה, שמתחסלים בתוך חמש דקות. הילדים נהנים גם ממסיבה צנועה יותר. באמת די והותר באיזו מסיבה בית ספרית עם המורה וכיבוד קל ורק בסיום יסודי, חטיבה ותיכון לעשות את הטקס עם איזו מסכת שהתלמידים הבוגרים מעלים. אצלנו בבית הספר המסיבה היא לכל השכבה ככה שאין שום תחרות איזה כיתה בשכבה עושה מסיבה יותר יפה ויותר מיוחדת. מספיק שימי ההולדת הפכו לתחרות בין ההורים של הילדים, מי עושה מסיבה יותר מיוחדת ושונה. לא צריך גם תחרויות על מסיבות סיום.

למעלה