אני חושבת

אני חושבת

ש הדיסק הראשון היה יותר מדי טוב פשוט! כאילו כולם ציפו מלא זמן לדיסק השני שלהם אחרי שהרמיקסים היו אכזה ענקית לדעתי, ונכון שהוא מעולה והכל אבל עדיין...קצת מאכזב :/

ArSiT

New member
אולי...

אני חושבת שהדיסק הראשון פשוט מדהים! הרמיקסים נחמד. והחדש יפה אבל פחות מהראשון. לא נורא - נתרגל.

Kgt1

New member
לא מסכים איתכם. לטעמי מטאורה יותר

טוב, העניין הוא שאתם פשוט שומעים מקצב דומה לשירים של התיאורי וחושבים שלכן המקור הוא יותר טוב אבל אם הדיסקים היו יוצאים בסדר הפוך הייתם חושבים שהשירים של מטאורה יותר טובים. עם כל אהבתי לrunaway אני פשוט לא יכול להירגע מnumb.

iLooooveRoTeM

New member
רותמושייייייייייתתתתתתתתתתתתתתת

כן זה באמת שיר יפה אבל מזה משהים? מילה חדשה
רותםםםםםםםםם

kiticat

New member
אני חושבת

שאחרי ההתלהבות הראשונית אנחנו נראה שהיביריד ת'יאורי עדין האלבום הטוב ביותר שלהם עד כה. בשיחרור הראשון של הדיסק עם 6 השירים- הם עדין לא היו בשלים. ובהיבריד ת'יאורי הם באמת השקיעו את הנשמה ורואים את התוצאה. אני חושבת שנורא מפריע לי העובדה שהדיסק ממש קצרצר. הוא אומנם משובח- ובהחלט יש על מה לדבר, אבל מה לעשות, הוא מאכזב מעט. מבחינתי שייקחו עכשיו זמן לנוח. עזבו אותם מקונצרטים (בין כה וכה אנחנו לא זוכים לראות אותם כאן), והופעות. שינוחו וינקו את הראש. כדי שהחומר הבא שנקבל מהם (ותאמינו לי שאני מוכנה לחכות שנתיים יותר ולא שנה, ובלבד שהחומר) יהיה באמת מדהים- ומומלץ, מאותה נקודה שהנוצר היבריד ת'יאורי.

למעלה