אני חושב שאיתן הוא הכי טוב

yosex

New member
אני חושב שאיתן הוא הכי טוב

אני קראתי באתר של הישרדות בביוגרפיה שלו שהוא יהודי והוא בנבחרת הכדורגל של היהודים הוא השוער שם הוא משחק את המשחק באופן מצוין מי שזוכר היו לו צליפות לא רעות למטרה אין אחד שאמר עליו משהו מלוכלך כי הוא לא נותן סיבה לאף אחד לדבר עליו ככה לפי דעתי הוא ינצח כי טוב מבחינת הכל אל תשכחו שכל מי שעשכשיו עף הוא בחבר המושבעים ככה שאין מישהו ששומר לו טינה שזה דבר מאוד אסטרטגי מבחינתו הוא פשוט משחק את המשחק בצורה מושלמת לפי דעתי לקס שינה את כל מה שחשבתי עליו בפרק כל הזמן הוא נראה אחלה עובד והכל פתאום ניהיה לו ביטחון הוא בא כמו איזה מניאק לקלרנס ואני שמח שקלרנס הצביע לו ככה זה פוגע בו למקרה של שוויון אגב לאיתן אין כל אחד כזכור לי הפעם בכלל בהישרדות באפריקה יש הרבה אנשים ללא הצבעות נגדם כולם מצבעים בצורה אחידה כמעט ככה שאין לכמה קולות בכלל וזה קצת הורס וזאתי הזקנה עם העינים הכחולות איך היא פתאום חוזרת לשורשים כזאת כלבהקודם איך היא שנאה את ברנדון והצעירים פתאום עכשיו היא איתם איזה תכמנית בת זונה זקנה יאללה איתן תראה להם ממה יהודים עשויים!!!!!!

Amber

New member
לדעתי...

בקשר לזקנה עם העיניים הכחולות (שתסכים איתי שאנחנו חייבים לברר את השם כי זה לא ילך ככה) אני חושבת שמי שמשחק את המשחק בצורה לא נוגנת הם הצעירים ולא המבוגרים שהיו מפולגים... בכלל, לפני הפילוג ולפני שהחליפו חברים בשבטים הצעירים היו אלה ששיחקו את המשחק בצורה הכי מגעילה שיכולה להיות והפכו אותו למלוכלך לגמרי... למרות שאני לךא אוהבת אף חבר מאותו השבט... אני רוצה לראות את כולם כולל את לקס עפים אחד אחד. וגם אני בדעתך לגבי איתך: הבחור משחק את המשחק בצורה מושלמת ולא מסתכסך עם אף אחד... AMBER

yosex

New member
למה את קוראת לעצמך אמבר

אני אישית חושב שהיא הייתה הכי שווה בהישרדות 2 אחר כך גרי ואז אליזבת אבל בכל אופן אני לא סבלתי את הצעירים איך שהם שמחו שהם מעיפים אותם אחד אחד והתחילו להתלהב ואין לך מושג איך שמחתי שעפה הבלונדינית ההיא שהיא לא רעה בכלל (מבחינה חיצונית) ושההוא לילס המניאק הזה אבל בכל זאת אם אני הייתי הוא הייתי תובע את הישרדות על המהלך כי באמת היה לו סיכוי טוב והוא לא ציפה לזה וזה שינה לו את כל המערך האסטרטגי שלו ככה הם לא צודקים בקטע הזה אבל אני בכל זאת שמח שזה קרה הם שבט מגעיל חוץ "מהמתבודד" שאני חושב שהוא די אחלה כי הוא איש רציני שעושה את העבודה והוא היה מואד מועיל למשחקי קבוצות כרגע למשחקי יחידים לא נראה לי שהם ירצו אותו הוא מהווה איום כמו קלרנס למרות שלא צריך פה כוח פיסי אלה גם מוח!! וזה מה שיש לאיתן באמצע מהכל זה מה שיתן לו את הניצחון נ.ב. בת כמה את?

Amber

New member
בלי שום קשר לאמבר המתחרה

ממש לא! באמת שאפילו לא אהבתי אותה... אמבר זו מן סריטה קטנה ( או לא קטנה) שיש לי... ואני בת 17 וחצי... AMBER

ella e

New member
קוראים לזקנה עם העיניים

קוראים לזקנה עם העיניים הכחולות: טריסה

QuEeN oF mE

New member
לפי דעתי..

איתן משחק את המשחק ממש טוב עד עכשיו. בקשר ללקס,פעם חשבתי שהוא בסדר..אבל עכשיו אחרי שהוא לא מוכן שיצביעו נגדו ואחרי שהוא בא ואמר לקלרנס שמעיפים אותו.. בקיצור,אני לא מחבבת אותו. ונראה מה יהיה בפרק היום.

yosex

New member
כן אני רואה

שכולם חושבים ככה כי זה אולי בגלל שאנחנו הצופים רואים ככה ממבט כזה קצת מרוחק ולא כל כך ניתן לראות אופי של אנשים אני חושב שאנשים בשבט כבר ראות את זה אצלו הם ראוים דברים שאנחנו לא הרי יש לתוכנית הזאת רק 45 דקות ולא שלושה ימים שלמים וגם כן אין שם צילום על כל דבר קטן כמו מתי שהם בבוקר שוטפים פנים שירותים ועוד וטוב שכך....

shira245

New member
נכון.....הוא ממש מגעיל!!

בהתחלה ממש אהבתי את לקס ואת איתן...... אבל לקס ממש מגעיל בזמן האחרון..... הקטע של ההתחנפות..... והציד מכשפות חצוף.. איתן לעומתו ממש חמוד(האיש והליפה) הוא משחק ממש טוב!!! אני מקווה שהוא יזכה... אגב לזרנה עם העיניים הכחולול קוראים טריסה או הכינוי שלה טי-רקס.....

למעלה