אני חושב שאנחנו לפני מימוש גדול מאוד בטווח של היומייםשלושה הקרובים בארהב.... בוקר טוב.
A alto4 New member 8/1/19 #1 אני חושב שאנחנו לפני מימוש גדול מאוד בטווח של היומייםשלושה הקרובים בארהב.... בוקר טוב.
A alto4 New member 9/1/19 #2 אז המימוש מתחיל או לא?! אני מקווה שזה יתחיל ממש בקרוב... בינתיים אני אוכל אבנים
A alto4 New member 9/1/19 #3 אני בונה על זה שיש להם שם באמריקה מקסימום עוד 2% למעלה.... אני מקווה שאני לא טועה
B bogii New member 9/1/19 #4 תרשום אותי זוגות צעירים 30K בדאון גונסון אתה הרי מכיר אותי בתור פקששן כרוני והרי אני לא מבין כלום בבורסה ועובדה שחוויתי על בשרי את כל הכפויות וכל ההונאות       אלטו מה קרה לפורום של דוביד?
תרשום אותי זוגות צעירים 30K בדאון גונסון אתה הרי מכיר אותי בתור פקששן כרוני והרי אני לא מבין כלום בבורסה ועובדה שחוויתי על בשרי את כל הכפויות וכל ההונאות       אלטו מה קרה לפורום של דוביד?
B bogii New member 15/1/19 #10 נפתחו לא מעט קבוצות וואטסאפ וקבוצות בפייס וחלק לא קטן עוברים לסחור בחו"ל ככה קשה לרמאים המקומיים יש הבדל עצום באמינות בין הארץ לחו"ל אז מי שעיניו בראשו יודע מה לעשות
נפתחו לא מעט קבוצות וואטסאפ וקבוצות בפייס וחלק לא קטן עוברים לסחור בחו"ל ככה קשה לרמאים המקומיים יש הבדל עצום באמינות בין הארץ לחו"ל אז מי שעיניו בראשו יודע מה לעשות
U uounion1 New member 9/1/19 #5 אחרי שכל הפרייארים יצאו בפאניקה..הגדולים קונים בזול ..כסף הו לך לכסף...כל מימוש,הזדמנות כניסה...מחכה בסבלנות שירדו כבר בצורה רצינית
אחרי שכל הפרייארים יצאו בפאניקה..הגדולים קונים בזול ..כסף הו לך לכסף...כל מימוש,הזדמנות כניסה...מחכה בסבלנות שירדו כבר בצורה רצינית
U uounion1 New member 13/1/19 #9 יש חולשה בשוק..ארביטראז חיובי מעל חצי אחוז..והשוק יורד..נראה לי שמחר החוזים יפתחו באדום...אולי בגלל בקשת האישור לתקיפה של ארצות הברית על אירן
יש חולשה בשוק..ארביטראז חיובי מעל חצי אחוז..והשוק יורד..נראה לי שמחר החוזים יפתחו באדום...אולי בגלל בקשת האישור לתקיפה של ארצות הברית על אירן