אני חושב שאני יודע מה הבעיה

5נדב

New member
אני חושב שאני יודע מה הבעיה

מבחינת הוויכוחים בין הדמויות, ואי התאימויות של הדברים. אין לנו מאסטר. ברגע שיהיה אחד הוא יוכל לוודאות שאנשים משחקים בצורה הגיונית, שאנשים לא ימציאו דברים באותו רגע כי זה נוח להם, וכד´. לכן אני קורא לשני דברים: שליץ, בוא תתאחד איתנו באזור אחד, כך שיהיה לנו מאסטר משותף וחוקי אזור משותפים ונוחים. נוכל לסגור על קטנות אם תחליט שהרעיון מוצא חן בעיניך. ואני קורא למישהו שחושב שהוא מתאים, אחראי, ובעל ניסיון רב במשחקי תפקידים (לא חייבים חיים) להציע את עצמו כמאסטר אזורי. יש מישהו מהאיזור של אמור שמתנגד? אם כן דבר עכשיו, לפני שיבחר המאסטר. מן הסתם הבחירה היא לא שלי אלא של כל ראשי הקבוצות באיזור הזה.
 

evil me

New member
right now

i may just be a inter-region depnds on the amount of people that will join me and the amount of rigions and their rules and habitats. if not - iwill be in the region that welcomes me and offers me a good challenge right now there is none
 
חשבנו על משהו אחר....

עקב העובדה שהרב רוצים לעשות אזור אחד במשחק, אז חשבנו להקים (דיי מזמן) מועצה של האזור שתהיה נציגות מכל קבוצה וביחד יכליטו על החוקים. אני מתכוון להתחיל לעבוד על מועצה כזו מחר ביום שישי.
 

עומר כץ

New member
אבל רגע

אם אתם עושים אזור אחד אז כל השיטה של אושר לא תופסת פה אז מה הכיף
 
לא.. אז דרך השיטה אנחנו מבטלים אותה

זה כמו הנציזם בגרמניה. זו הדרך היחידה שהסיג את מה שאנחנו רוצים (אני ואתה ורבים אחרים)
 

עומר כץ

New member
בחיים שלך

אל תשווה שום דבר לנאציזם בגרמניה ילד טיפש תסיים בגרויות ותחזור אלי
 

5נדב

New member
לא שמת לב

שאני ואריק עובדים על זה שיהיה אזור אחד, כבר כמה שבועות? אנחנו עדיין יוצרים את העולם של עצמנו (אם אוויל מי, אריק ואני נצליח סוף סוף לשתף פעולה), ככה שזה עדיין כיף. הכי גרוע, יתווספו עוד אזורים במשחקים הבאים.
 

5נדב

New member
רק עכשיו קלטתי

evil me - אוויל מי, אוויל אני... חה, חה, חה... *שיעול* סליחה... *מתבונן בריכוז בזבוב שעושה מופע אירובטיקה בחדר*
 

taotawish

New member
you laugh?

you laugh offplay at inplay masters name i offplay inplay cut balls with inplay offplay sword you 5 times you very small silly man
 

5נדב

New member
הבדיחה

הבדיחה הייתה הרבה היותר עליי מאשר עליו... כל מה שאני כותב תחת השם הזה הוא אוף פליי.
 
למעלה