אני חושב שאני משתגע...

snake77

New member
אני חושב שאני משתגע...

אני לא יודע אם אני מגמגם או לא מגמגם, יש ימים שאני לא מגמגם בכלל ויש ימים שאני כן... ושאני כן מגמגם זה לא בידיוק גימגום של להיתקע על מילה, זה מעין חזרה על ההברה הראשונה במשפט ואחר כך הכל בסדר ושוטף, וזה כבר משגע אותי כי לפעמים אני מדבר חופשי אפילו מול קבוצה של אנשים בלי שום בעיה אבל בסיטואציות מסוימת אני מגמגם (בעיקר שאני מדבר על דברים בלשון עבר, מספר משהו שקרה, שראיתי למשל) אני לא יודע מה לעשות עם זה... אין לי מושג למה רק עכשיו נזכרתי, אין לי מושג למה דווקא עכשיו זה מטריד אותי למרות שחייתי עם זה כמה שנים בלי לחשוב על עצמי בכלל כ"מגמגם"... שאני צועק למשל אני לא מגמגם, שאני מדבר בקול שונה משלי (מחקה מישהו למשל) אני לא מגמגם, ובכלל אני מרגיש שאני יותר חושב שאני מגמגם מאשר מגמגם באמת, כבר חודשיים אני לא מוציא משפט או מילה מהפה בלי לחשוש או לחשוב "ייצא, לא ייצא..?" שאני מדבר על דברים שאני מבין בהם ממש טוב כמו מחשבים אני לא מגמגם בדרך כלל, ובכלל הגימגום שלי מאוד מאוד תלוי בסיטואציה.... אני חושב שאני משתגע... עזרההההה!!!!!

snake77

New member
שכחתי משהו...

שאני מדבר עם אנשים זרים אני מגמגם הרבה פחות... ובכלל הגימגום שלי הוא ברמת המשפט ולא ברמת המילה... ואני אף פעם לא נתקע באמצע מילה אלא רק בתחילת מילה... ויש אנשים שאני בכלל לא מגמגם שאני מדבר איתם! ויש אנשים שכן! בעעעעעעעעע

snake77

New member
משהו אחרון...

ושאני קורא משהו מתוך ספר למשל אני אף פעם לא מגמגם

למעלה