אני חושב שהגיע הזמן לכתוב בפורום...

• פותח הנושא LDZ
  • פורסם בתאריך

LDZ

New member
אני חושב שהגיע הזמן לכתוב בפורום...

הנחמד שלכם...... אני חדש פה כמו שאתם מבינים, כרגע אני בחופשה בארץ ואני ממש חייב לציין שמאוד, אבל מאוד משעמם פה!!! יום ראשון אני עולה על טיסה חזרה לארה"ב (קליפורניה) מקווה שעד אז וגם לאחר מכן תעבירו לי את השעמום...... לילה טוב מישראל LDZ

באמת הגיע הזמן ../images/Emo8.gif

ברוך הבא
שב,תרגיש בנח- הסטארבקס בדרך
..... אגב, איזה חשק עשית לי עכשיו לשיפוד כבש אמיתי מישראל.....

מה פתאום כבש?!

חומוס אבו-גוש עם פטריות חמות מעל... ואחר-כך כנפה מליד המסגד. יופי, עכשיו כולי ריר

billy milligan

New member
שיפודי הכבש היו מעולים

החומוס זוועה והקנאפה.... אח הקנאפה.. כבר קפצתי למנה שניה. ת'אמת מאז שאני פה אין רגע משעמם ואני לאט לאט מתפטם. פעם באבו גוש פעם אצל ציון שהיום הוא כבר גדול ואפילו במפגש אסא. רק קרמבו חסר לי. בין לבין מטיילים פוגשים חברים וחברות. אגב ברוך הבא, קח כסא יש קפה איפושהו ואולי נפגש בצ'אט הקרוב.

OrlyNL

New member
יו, אני לא מאמינה!!

ראיתי את ההודעה של הבחור מוקדם יותר, ועכשיו נכנסתי כדי להגיב, ואתה גנבת לי את הכותרת!!! זה נראה לך תקין מה שהולך פה? בכל מקרה, LDZ, באמת הגיע הזמן
וברוך הבא, גם לפורום, וגם לקליפורניה

LDZ

New member
תודה רבה...

ועכשיו בבקשה.... איך אני מפיג את השעמום בארץ?? אני מחכה להצעות גם מטורפות (בגדר החוק....)
יום נעים לכולם.

אני הייתי...

הולכת לאבו-גוש לאכול כנפה וחומוס. אחר כך הייתי הולכת להוריד סטייק בגילי'ס. משם הייתי יורדת לים המלח, לנווה מדבר. ממשיכה אולי לחוף ת"א ונוסעת לכמה ימים לצפון. כמובן שהכל משולב במליון פגישות עם חברים בארומה, קפה הילל וסתם הסתובבויות בירושלים, תל אביב ואילת... איך שהייתי מתחלפת איתך עכשיו!

italiana22

New member
הרגת אותי!!!

הזכרת כנפה ואני פשוט מתה על זה!!! איזה באסה..יש אפשרות למצוא כנפה בניו יורק??

בטח!! ואפילו כנפה מעולה

באסטוריה (ב Stanway St וְ 30th Ave, בערך). יש שם בחור ירדני שעושה כנפה מדהים. עכשיו גם לשם אני מתגעגעת

italiana22

New member
את פשוט גדולה מהחיים!!!

יאללה אז בואי נלך יחד, אולי גם נקפוץ לניו ג'רזי... איפה את נמצאת ?

litalbr

New member
משעמם? ../images/Emo66.gif

היי.. דווקא חשבתי שהמדינה שלנו הכי פחות משעממת , עם כל מה שקורה פה......... אבל אני מסכימה איתך שקליפורניה יותר שווה.. אם היה לי אומץ,כנראה שגם הייתי עוזבת פה שיהיה לך יום טוב..ומקווה שלא תשתעמם יותר מידי

LDZ

New member
אני חושב שמאוד משעמם לי בגלל...

שאני מאוד לא מתעניין בפוליטיקה, ורוב החברים שלי נמצאים בארה"ב ואלו שכן נשארו בארץ יש עיסוקים אחרים (לימודים או עבודה). ככה שבמשך היום, גם בגלל החום והלחות המטורפת בארץ אין מה לעשות, לכן יש רק את הלילות..... עוד בעיה שישנה היא שבאתי לארץ כדי להתחרות בשביל הנבחרת עובדה אשר מנעה ממני מספר פעמים בילויים פראיים בסופי השבוע, אך מצד שני "שלחה" אותי לפני מספר שבועות לאסטוניה ושם היה ממש אבל ממש נהדר!!! אני ממליץ לכולם לבקר במדינה זו שהיא יותר סקנדינבית מאשר מזרח אירופאית. עכשיו נשאר לי שבוע אחד בלי תחרויות (המכבייה זו התחרות האחרונה) אז בבקשה אני מחכה להצעות מעניינות לוויקאנד האחרון.... תודה LDZ

ספר לנו קצת...

באיזה ספורט אתה מתחרה? ותעשה לי טובה, אל תעלה על הגשר ההוא... יש לו נטיה ליפול ישר לתוך הנהר...

LDZ

New member
קופץ למרחק ומשולשת....

אני לומד בTEXAS A&M UNIVERSITY.... היום לא הלך כל כך טוב, בעיקר בגלל מלחמות בתוך האיגוד שדפקו אותי בסופו של דבר וכנראה גם תוצאה מאוד טובה, אבל מאוד מקווה שמחר כבר תשמעו עליי (סביר להניח באתרי ספורט ישראליים) לילה טוב לכוווווולם ובעיקר לך נסיכה אחרת

אין כמו המשולשת....

הספורט הכי אהוב עלי כשאני נוהג זו ההוא עם האצבע המשולשת... וברצינות... שמח לשמוע שאתה מתחרה במכביה, מחזיק לך אצבעות (הפעם בלי צחוק) שתצליח ו"שתגיע רחוק..." מותר לשאול מה השם כדי שנוכל להתעדכן?

LDZ

New member
אני אשאיר לכם לגלות לבד...

אם יקרה מה שאני מקווה שיקרה מחר, אתם כבר תדעו איך קוראים לי (סך הכל אין הרבה קופצי משולשת במכבייה, בעיקר בגלל שזהו מקצוע מאוד טכני). אבל אני מבטיח שבמקרה ותוכניותיי לא יצאו לפועל אני אספר את שמי. לילה טוב בשנית :)

למעלה