אני חושב שהגעתי למסקנה די מאכזבת

LiranTheWizard

New member
אני חושב שהגעתי למסקנה די מאכזבת

מביקור בפורום השכן של אורי גלר בו הייתה התייחסות גם לתוכנית של נמרוד, מישהו שם כתב שהוא נוכח בצילומים של אחד הפרקים, ופשוט היה שם קטע עם קלפים שכולם היו מסומנים על הגב אבל בעריכה הורידו את זה. תשמעו, אני לא יודע אבל כנראה שנמרוד משתמש בטריקים כל הזמן רק עוטף את זה בדיבורים על חושיים. חשבתי אולי שהוא כן משתמש במשהו אוטנטי. אבל להשתמש בקלפים מסומנים ולהוריד את הסצנה המסויימת הזו בעריכה. לא אני כתבתי את זה. מי שרוצה יכול לבקר בפורום השכן של גלר. מישהו שם איזכר את העובדה. זה לא מוריד מערכו אבל בכל זאת, מציג סימני שאלה. אני די בניתי על זה שאולי הן כן הצליח להגיע לרמות גבוהות של הבנה בשפת גוף וכו'. אם זה לא כך, אז הוא קוסם כמוני וכמוך. וזה נחמד אבל שלא יציג זאת יותר מזה. אם מישהו יכול לחדש לי אשמח.

Sweet Girl7

New member
הוא מוריד הרבה דברים בערכיה

רוב הקסמים שלו זה טריקים, זה ברור שאין כאן משהו על חושי אבל הוא גם טוב בלקרוא שפת גוף - וזה רק בגלל שהוא למד על זה וקרא על זה בטח מליון ספרים. גם אתה יכול לעשות את הדברים שהוא עושה אבל צריך להתאמן על זה שנים ונמרוד פיתח לעצמו כל מיני שיטות ולמד את כל הדברים האלה..הכל זה אחיזת עיניים וטריקים של קסמים שפשוט אנחנו לא מכירים כי אנחנו לא עוסקים בזה כמו שהוא. בסך הכל זה בשביל הכייף הזה לעבוד על אנשים ולהראות להם כאילו אתה איזה איש בעל כוחות

johnnygoodboy

New member
כבר קראתי את זה בפורום אחר

על הקטע עם הקלפים המסומנים. זה הקטע עם הילדים שהם שחקני ברידג' שהיה בעונה הקודמת. אני חושב שנמרוד משתמש בטריקים של דארן בראון שסתם מוסיף דברים כדי לבלבל קוסמים, כי גם אם החפיסה היתה מסומנת בשחור על גבי לבן זה לא מסביר איך הילדים התחלקו ראנדומאלית השחורים לצד אחד והאדומים לצד שני. ולגבי טריקים: בתור אחד שצפה בכל מה שדארן בראון עשה אני יכול להגיד שנמרוד משתמש בהרבה טריקים (וגם דארן) אבל כמו דארן הוא משתמש בהרבה פסיכולוגיה וסוגסטיה (ואני חושד שגם בהיפנוזה), לדוגמה הקטע עם ההוא ששכח את הכסף בכספומט אין לו שום הסבר של טריק או קסם, והוא לא יעיז להשתמש בשתול כי אפשר לתבוע אותו על זה (כי הוא מודיע בכל תחילת תוכנית שהמשתתפים הם לא שתולים). ומהכתבה שקראתי עליו במעריב הוא אמר שהעונה הולכים להיות הרבה קטעים כאלו של סוגסטיות. אני חושב שנמרוד ממש מעתיק את דארן בזה: הוא קוסם פסיכולוגי.

DjZZzz

New member
מה עם כריס אנג'ל???

הוא גם מוגדר כ"קוסם פסיכולוגי" או שהוא באמת משהו?

BolraK

New member
זה סתם שקר לפי דעתי

צריך סימן דיי ברור כדי שהוא יוכל לקלוט אותו ממרחק כזה וזה לא פשוט כל כך להוריד דברים כאלה בעריכה בלי להשאיר סימנים. הרבה יותר קל פשוט להתקמד על כמה ילדים ולזכור רק מה הם לקחו....

misipipi

New member
זה ידוע שהוא משתמש בטריקים

הוא לא טען אחרת, ככה שמעתי מאנשים פה :)

BolraK

New member
מן הסתם זה טריקים....

השאלה היא מה הטריק, לא האם יש טריק

adim44semel

New member
נכון או לא זה לא משנה

בכול תוכנית צריך לעשות משהו לאגדיל אותו ולעשות אותו גדול בבפורצריות כאלה שירשימו את הצןפים

X Slider

New member
ואותו דבר על ה"ספר" המסתורי

שהפריד כביכול בין השולחן לכוס... http://www.thecentertear.com/full/Magic-Tricks-Magic-Books-Magic-DVDs-Boulevard-54-Bazar-De-Magia__4092.htm http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1665&msgid=91288963

misipipi

New member
../images/Emo6.gif זה טריק קשה מבחינה כספית

יש התקדמות בתקציב של התוכנית

למעלה