Lucifer LightBringer
Well-known member
כל אתרי ההיכרויות האלה זה פשוט זוהמה.
אז יהיו ביצים ענקיות אז מה, זה עוד לא הרג את האריות, נכון?
אז יהיו ביצים ענקיות אז מה, זה עוד לא הרג את האריות, נכון?
אף פעם לא הייתה לי חברה.ובמציאות אין לך תופעות זהות? יותר מטריד אותי השימוש בפרופילים מזויפים. זה גם יכול להגיע לתחום הפלילי והלאומני, למי שזוכר את מקרה אופיר רחום באינתיפאדה השנייה.
אותה הכרתי במבחן למשרד ממשלתי, לא באתר או באפליקציה. תתפלא, אנחנו בקשר בשלט רחוק. ואגב, אני מוציא ספר על מחסלת שמבוסס בעיקר עליה. להכל יש פלוס ומינוס, השאלה היא על איזה חצי כוס אתה מסתכל.אף פעם לא הייתה לי חברה.
ומאיך שאתה מתאר את החברה המשוגעת שלך אני מבין שאני לא מפספס הרבה, איך אומרים:"העיקר הבריאות".
לא יודע לי הספיק עם שגעונות ומחלות נפש מה אני צריך אחת כזו...אותה הכרתי במבחן למשרד ממשלתי, לא באתר או באפליקציה. תתפלא, אנחנו בקשר בשלט רחוק. ואגב, אני מוציא ספר על מחסלת שמבוסס בעיקר עליה. להכל יש פלוס ומינוס, השאלה היא על איזה חצי כוס אתה מסתכל.
לשיקולך. גם מישהי נורמלית זה משעמם.לא יודע לי הספיק עם שגעונות ומחלות נפש מה אני צריך אחת כזו...
תגיד לי אתה. עדיף להתאשפז עליה במחלקה סגורה לחולי נפש או פשוט להשתעמם?לשיקולך. גם מישהי נורמלית זה משעמם.
כל אחד בנוי אחרת. אם נסטה לכיוון של לימוד מקצועות, אבא שלי למד במגמה ריאלית (בשנות ה-60 זה נקרא ככה) והיו שם כמעט רק בנים. זה לא הפריע לו להתעניין בתחומים הומניים בעת הפנאי- מה גם שסבתא שלי הייתה בעלת השכלה ועניין בתחומים של תנ"ך, בלשנות וספרות ותואר ראשון בשני האחרונים מאוניברסיטת וורשה. היא גם הייתה מורה ביסודי בנוסף לזאת.אני מעדיף להשתעמם עם ספר טוב במתמטיקה,פיסיקה,לוגיקה והנדסה.
טוב, אם יצא לך לקרוא פה את ההודעות היית מבין שאני גם קורא פילוסופיה. בכל מקרה אתה זוכר את שם המשתמש האחר שלי, לא כך?כל אחד בנוי אחרת. אם נסטה לכיוון של לימוד מקצועות, אבא שלי למד במגמה ריאלית (בשנות ה-60 זה נקרא ככה) והיו שם כמעט רק בנים. זה לא הפריע לו להתעניין בתחומים הומניים בעת הפנאי- מה גם שסבתא שלי הייתה בעלת השכלה ועניין בתחומים של תנ"ך, בלשנות וספרות ותואר ראשון בשני האחרונים מאוניברסיטת וורשה. היא גם הייתה מורה ביסודי בנוסף לזאת.
איכשהו לא עקבתי, איתך הסליחה. מה היה השם הקודם?טוב, אם יצא לך לקרוא פה את ההודעות היית מבין שאני גם קורא פילוסופיה. בכל מקרה אתה זוכר את שם המשתמש האחר שלי, לא כך?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.