אני חושב שהמאגי שלכם/נו היא 10!!!..

ואני מוסיפה עוד + ../images/Emo99.gif

מגי שלנו 10 + הגברת מניילת שלנו נהדרת... ובזכותה הפורום שלנו הכי הכי ברשת ! עובדה !

magy

New member
רגע, רגע, תנו לפתוח עיניים כמו

שצריך לראות את כל מה שאתם כותבים...... כמה ישנתי?????? מארבע חמש .....עד עשר....זה הכל... ועוד אומרים שאני ישנה הרבה.... טוב שהשכנה העירה אותי.....בצלצול על הדלת....ובקשר לשכנה, יותר ויותר אני משתכנעת...........שמעברים חדים.......מזיקים.... פעם אספר לכם.....מה קורה לאנשים שעוברים למקום אחר...... וכמה סיפורי רמונט בבתים...... אין קשר? יש קשר? למה אני מכירה לפחות שלושה .....מקרים של אנשים שלקו בריאותית בדיוק כשהגיעו למחוז חפצם??????????? בהזדמנות , אני עפופה........אפופה...... יענו די מסטולית..... ביליתי את הלילה בטבע......לא כחולללללללללללללללללללללללללללל סתם .......אש אש מדורה........אוכל, חֲברה נעימה, נוף מהסרטים.... וסיפורי נוסטלגיה........ אז ייאאאאאאאאלה ביי.....

שקדי

New member
מה עם כמה פרטים עסיסיים???? ../images/Emo98.gif

בשביל החבירים הסקרניים אגב גם אני חושב שהחבירה מנהלת היא הכי הכי......................

magy

New member
הדבר הכי עסיסי היה

הפלאפון שלי שותה יין........ הסטייק, שלא נדע....ככה זה עם פרות זקנות..... לו היה זה איזה חזירון צעיר.........הוא בטח היה עסיסי...... הסלטים......היו עסיסיים........עוגת הגבינה......הייתה כל כך טובה..... שאכלתי אותה לפני הסטייקים........וגם החתול שמיד הבחין בי בהגיעי....ושמי יצא למרחקים כאוהבת חתולים.......דווח לו שכדאי לו להתחנף אליי..........וגם הוא קיבל מטעמים כיד המלך........ מבלי שאנשים שמו לב......שהמנות שלי עוברות דירה על החתול..... שנינו נהנינו.......הג´ינג´י הקטן......(החתול) ואני....... לא הכרתי אף אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד כעת , מכירה את כולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הירח היה הכי עסיסי בין העננים השחורים אל מול האופק שבים..... המדורה.........שכל הזמן זרקתי אליה קרשים וזרדים....... הפירומנית שבי....... הייתה עסיסית מאד.....היינו כמו ילדים שחזרו אל ילדותם.... מקפצים וזורקים עוד קרשים למדורה....... זהו......חבל שלא הבאתי בגד ים......וחבל שהיה קר מדיי לטבילה.....

magy

New member
שטויות על הבוקר

שהמנות שלי עוברות דירה על החתול..... = צ.ל. נתתי לו מטעמים..... משפט משונה......ככה זה כשלא יֲשנים מספיק

עיניים

New member
אין אומרים שבחיו של אדם בפניו,,,,

ולכן אומר זאת בשקט בשקט אחרי הגב - אני מסכימה עם כולכם ביחד ועם כל אחד מכם - לחוד

למעלה