אני חושב שזה הזמן לשנות את הטאגליינס...

handlessman

New member
אני חושב שזה הזמן לשנות את הטאגליינס...

לא כך ענבל? מרצדס סוסה ודויד בדואט? נו באמת... לא אקטואלי. אז אולי נציע כל מיני נושאים ושרשורים שעלו פה בזמן האחרון או בכלל, שהם מספיק חשובים שמגיע להם להיות בטאגליינס? יאללה תפציצו... וענבל - אם את לא יודעת לעשות את זה, מצטער, בזה אני לא יכול לעזור לך

כך למשל...

בטאגליין של מצדה 2007, לא כללת את כל הסיקורים שנעשו.... לא כללת את ההתפרעות האצילית שהיתה בכתבת ה'ארץ'.... איפה כל התמונות?.... אולי אפשר בכלל להכניס אותה באלבום חדש תחת "אלבומים"... לתשומת לב המנהלת....

glitter8

New member
כפי שנאמר...מסרים, רבותי, מסרים...

הכל יטופל, ועמריקי...יא פעור...אם אתה רוצה ניק אדום אז זה הזמן להתחיל להתחנף אלי, לא לרדת עלי...הא? בפורום, אל תהיה צודק, תהיה חכם...
המנהלת שמה לב להכל.. לא לדאוג..הכל יבוא על מקומו בשלום, כפי שראית יש הרבה עבודה, לטפל בהרבה דברים שלא עודכנו הרבה זמן... חלק כבר עשיתי, חלק עוד ייעשו, ויש עוד כמה דברים שמתבשלים מאחורי הקלעים ושעוד לא יצאו לפרסום... סבלנות... וכמו שאמרתי- מסרים יתקבלו בשמחה.

handlessman

New member
כמו שכבר אמרתי בשרשור אחר...

אני רק מנסה איך אפשר לשפר... ולא היה פה שום קטע של ירידה. בפעם הבאה אני אשלח מסר.

glitter8

New member
אז אם כבר אמרת בשרשור אחר...

אז אין צורך להציף בהודעות...26 הודעות בעמוד אחד זה ה-מ-ו-ן ...ודי לחכימא ברמיזא...

handlessman

New member
חח אבל הגבתי את זה בהקשר להודעה הזאת...

ואת אשכרה ספרת?!?! ואם את חושבת ש-26 זה הרבה, אז כנראה שלא היית בהרבה פורומים. איזה קטע, נהיה 27! הופ הופ טרללה...

למעלה