אני חושב שזה לקוח מתוך יצירה קלאסית

The Exorcist

New member
אני חושב שזה לקוח מתוך יצירה קלאסית

הבעיה שאני לא יודע איזה יצירה...גם לא יודע איך קוראים לקטע (הקצר מאוד) מי ששמע את S&M של מטאליקה אזשומעים את זה במעבר בין שירים 4 ו5 (נדמה לי שFUAL זה 5...) מי שמכיר את המשחק מחשב דיגר אז אפשר לשמוע את זה שהדיגר מת. הדרך היחידה שאני יכול לתאר את זה היא בראשי תיבות R.I.P אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר בבקשה לכתוב לי את השם של הקטע ואם זה לקוח מתוך יצירה קלאסית אז איזה יצירה ואם אשר את התווים/טאבים (מה שיבוא קודם) לקטע. תודה! המגרש, ניצןתשלחי לי איי מייל.

The Growl

New member
זה בהחלט יצירה

זה מארש אבל... אבל אני לא זוכר של מי!!! ארררגג. למדתי את זה השנה, או שנה שעברה לא זוכר אבל אני אחפש בספר ואחזור אלייך

The Exorcist

New member
הודעה קצרה

ביום שבת אני עוזב אתכם לחודש, המנהל שיחליף אותי יהיה הגיטריסט הנהדר שלי שמתהדר בכינוי אלכסנדר דה-לארג´. אם יש לכם לינק לאיזה אתר תכתבו אותו בפורום והוא יכניס אותו ישר לרשימת הקישורים, אם י לכם מאמר או משהו לגלריה תשלחו אותו לאיי מייל שלי ואני אעביר לו את הכל. תודה, המגרש.

חמוד29תא

New member
מארש האבל של שופן

קודם כל ממש חבל שאנשים מכניסים תגובות שממש לא קשורות לשאלות - אם למישהו יש משהו שלא קשור לכלום לומר - בדיוק בשביל זה הוא יכול לפתוח נושא חדש. התשובה: זהו מארש האבל של שופן ("Marche Funebre" - בצרפתית). זהו בעצם הפרק השלישי (מתוך 4) בסונטה השנייה לפסנתר שלו - אופוס 35 בסי במול מינור.

למעלה