אני חושב שזה ממש לא לעניין לפנות כך אל ראש הממשלה שלנו

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מה זאת אומרת: "תחזיר את המשפחה שלי, תחזיר את החברים שלי, תחזיר את כולם הביתה."?
כאילו מה? החטופים נמצאים במרתף בקיסריה?
כאילו שזה תלוי בנתניהו?
אתמול עד שעות הערב בכל ערוצי התבהלה ייללו על כך שהחמאס לא מוסר את שמות החטופים..
אז מר ביבס היקר, עם כל הכבוד והערכה למה שהחטופים עברו,
אבל בכל זאת, תפנה בבקשה למוחמד סינואר ותבקש ממנו את כל אלה.
נתניהו עושה את הכלללללללללל כדי שהחטופים ישתחררו.
תפסיקו עם הזיבול שכל הזה.
ירדן ביבס במסר ראשון: ראש הממשלה, תחזיר את המשפחה שלי - וואלה חדשות

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מה זאת אומרת: "תחזיר את המשפחה שלי, תחזיר את החברים שלי, תחזיר את כולם הביתה."?
כאילו מה? החטופים נמצאים במרתף בקיסריה?
כאילו שזה תלוי בנתניהו?
אתמול עד שעות הערב בכל ערוצי התבהלה ייללו על כך שהחמאס לא מוסר את שמות החטופים..
אז מר ביבס היקר, עם כל הכבוד והערכה למה שהחטופים עברו,
אבל בכל זאת, תפנה בבקשה למוחמד סינואר ותבקש ממנו את כל אלה.
נתניהו עושה את הכלללללללללל כדי שהחטופים ישתחררו.
תפסיקו עם הזיבול שכל הזה.
ירדן ביבס במסר ראשון: ראש הממשלה, תחזיר את המשפחה שלי - וואלה חדשות
למה ככה? למה? הלוא אהוב ליבך הכריז מיד עם צאת עם ישראל למלחמה נגד עזה, שלמלחמה זו יש יעדים.
יעד אחד הוא החזרת כל החטופים ומדובר ביעד שבמהלך שנה ו.... המשימה טרם הושלמה.
גרוע מכך, רבים גם טוענים שהעיכובים הם פרי מעלליו של זה שמכונה "הראש האשם". אז היו ששללו זאת ואמרו שזה בגלל החמאס. אבל איך שלא תסתכל על זה? זה לא קרה והקטע של החזרת 2-3 חטופים לשבוע זו לא התוצאה המיוחלת אחרי שחלף כבר זמן כה רב. ואגב, לגבי שלב ב' של העסקה טרם גובשו התנאים שיאפשרו את התקיימותו. ואגב, שוב מאשימים את ההוא שהוא מחפש מתחת לאדמה דרכים לטרפד את שלב ב. אז?

יעד שני? ניצחון מוחלט על החמאס. האם זה קרה? האם זה יקרה? האם יש סיכוי שזה יקרה?

ויעד שלישי: חיסול שילטון החמאס. ואיזו אלטרנטיבה הוצעה או בוצעה במהלך כל תקופת הלחימה הקצרצרה הזו שהאיש ההוא מנהל ומועד סיומה עדיין אינו ידוע?

אז... כשתשיב על שלושת השאלות הללו, תוכל לתהות, האם החטופים אכן נמצאים במרתף כלשהו בקיסריה.
ואגב... היה כבר מי שאמר משהו מעניין בכיוון אחר:

על ביבי היה להכריז ב-8.10, שזהו. הפעם עם ישראל הפסיד והוא כמנהיג העם נכנע מיידית לדרישות החמאס:
הוא יהיה מוכן לשחרר לאלתר את כל האסירים (מעל ל-2000), בתמורה לשיחרור מיידי של כל החטופים.
סביר שהחמאס היה נענה להצהרה שכזו.
ואז, לאחר שכל החטופים היו כבר בידי ישראל, לא הייתה עומדת בפני צה"ל כל מניעה לפצפץ את כל המערות שהחמאס חפר במשך שנים ארוכות.
אז לא היה חשש שמא ייפגעו גם חטופים ואז היה סיכוי ליצור "ניצחון מוחלט", מבלי שהשר בנדביר או שמו(-)ריץ' יכריזו על התפטרות מהממשלה.
הבנת את זה מר קשישא?

למעלה