אני חושב שעליתי על זה

ניר882

New member
אני חושב שעליתי על זה

מצאתי דרך לטפל בפסוריאזיס עם תוצאות מאד מהירות יש לי פסוריאזיס כבר 20 שנה ובעקבות זה למדתי רפואה סינית בחודשים האחרונים הגעתי לתוצאות מדהימות על עצמי בטיפול משולב צמחים ודיקור אני מחפש 20 איש לבדוק את הטיפול עליהם אני יודע שזה פורום תמיכה תוכלו לכוון אותי

הניג5

New member
באיזה אזור בארץ אתה גר?

אשמח לשמוע עוד על גילוייך. בברכה הניג

ניר882

New member
אני גר בערד

ומטפל גם בתל אביב שילוב של משחות טבעיות אחת שאני עושה השניה אני מייבא עם תזונה ודיקור אצלי ואצל משפחתי נראה שינוי בזמן קצר מאד

הניג5

New member
לניר ולחברי הפורום

האם אתה מתכוון לגבות תשלום עבור הטיפולים הניסיונים ב- 20 המטופלים שרצית? או שאתה עושה זאת על מנת לבחון באם יש בידך פריצת דרך מדעית? לחלק מחברי הפורום הייתי מציע להיות פחות ציניים וסקפטים כי כך המחלה לא תשתפר. ואגב, גם אני עם הסיפור הזה 20 שנה, וידעתי בעבר תקופות נוראיות, ותודה לאל היום בזכות האמונה שיש דרכים להקל ולשפר מצבי השתפר פלאים. כמובן ריפוי מלא דורש נס, אך גם ניסים קורים. בברכה הניג

ניר882

New member
להניג

עבור 20 הראשונים 70 ש"ח לשבוע, המחיר לשבועיים הראשונים בלבד אם אין שינוי ברור ודרמטי תוך שבועיים אז לא ממשיכים אם יש שינוי המחיר עולה אני לא מתיימר לרפא פסוריאזיס, וריפוי לא תמיד קשור לשינוי במראה הנגעים אני יכול רק להבטיח הקלה משמעותית מאד כלומר בלי אודם וקשקשת

הניג5

New member
לניר

האמת שתחילה הצגת את הדברים באור שונה, ביקשת 20 חולים לצורך בדיקה של "התגלית" שלך, עכשיו זה הפך לטיפול בתשלום.. איך אתה יכול לגבות כסף אם עדיין לא בחנת את הטיפול שלך על אנשים? ואגב, אם כבר לגבות אז למה לא לעשות זאת כמו אנשי הבסטות אבטיחים של פעם בסגנון " לא טוב לא כסף", תחליט על סכום שנראה לך הוגן ותתחיל לטפל, הצלחת - קיבלת, לא הצלחת - לא קיבלת, למה שאדם ישלם לך ולא יראה תוצאות, הזמן של המטפל והמטופל יקרים באותה מידה. בברכה הניג

ניר882

New member
להניג

לא מאמין בטיפול בחינם, גם אם לא יעבוד ו-70 ש"ח לדיקור. תה צמחים. ושתי משחות להתנסות זה לא סכום רציני אני לוקח באופן קבוע 250 לטיפול בלי שום תוספת צמחים או משחה בקשר ל- 20 שנה, לא שמתי לב כנראה, 29 שנה אם להיות מדויק

קובי d1

New member
ניר 882

פריסום בחינם שוב אותו תרגיל של מחפשים מתנדבים ,לכאילו דבר חדש ,ואז מתגלה האמת ניר מי שרוצה ינסה את השיטה שלך , משחה שאני לא יודע מה יש בה ומה ההרכב שלה נראה לך שאתן לך למרוח על הנגעים אני לא שפן ניסיונות תיהיה בריא ובהצלחה קובי

ניר882

New member
לקובי

קודם כל אני ניסיתי על עצמי רק אחרי שזה עבד ועל עוד מספר אנשים החלטתי להוציא את זה אני יכול גם להעביר אליך את ההרכב אם תהיה רציני גם אני הייתי חסר אמון עד לפני כמה חודשים שמשהו יכול להעלים את הנגעים

קוביd1

New member
ניר 882

אני רציני ,לפי מה שאתה כותב זאת פריצת דרך עולמית בטיפול במחלת הפסוריאזיס הבעיה שאנחנו חברי הפורום הותיקים ניסינו עשרות טיפולים מכל מיני אנשים שגילו את הגלגל ,שגילו את הפתרון למחלה הקשה ,אני ניסיתי הרבה מאות טיפולים,ומה שקרה שהמטפל צחק כל הדרך לבנק ,ואני צחקתי בדרך לים המלח ,לגגות של מלון דניאל ומלון גנים אומר לך בכנות בהתחלה כתבת שאתה מחפש אנשים למחקר ,חשבתי שאתה רציני ,אחרי זה בהמשך כתבת שאתה מטפל במשחה ובדיקור ואתה גובה כסף עבור הטיפול , שיטה יפה לפירסום ,אם באמת יש לך את הפיתרון אני בטוח שיעמדו ליד הקליניקה שלך עשרות אלפי אנשים בתור מקווה שתצליח שיפרחו העסקים שלך לכל אחד מגיע להתפרנס קובי

zepelin

New member
לכוון אותך ?? בבקשה. קח את כביש שש עד סופו

הדרומי. השתלב בכביש ב"ש ת"א. צומת להבים ימינה לכיוון מזרח ישר כל הזמן עד ים המלח. המרכזי בשיפוצים, אז כל סולריום אחר טוב. שיהיה בהצלחה.

zepelin

New member
שמאלה בלהבים, ימינה יביא אותך לרהט שם תוכל לק

לקבל דיקור.

שבוע טוב../images/Emo24.gif

ניר זה לא חדש, יש כאן אנשים שעברו את הטיפול הזה, הוא מוכר וקיים בארץ .

ניר882

New member
תשובה ליונה

יונה שלום, תאמיני לי שעוד לא פגשו טיפול כזה אני 30 שנה ניסיתי כל מה שיש בשוק ודבר כזה לא פגשתי

lmmax

New member
לדעתי, האופן בו הינך מציג את תגליתך

מעלה חשש שמדובר בעוד מסר פירסומי.

ניר882

New member
זה גם פרסומי

וזה לא העיקר כי אם זה באמת עובד כמו שניסיתי עד כה זה שווה את זה לי זה עבד ואתה מוזמן לנסות במקום להטיל ספקות

למעלה