אני חושב שעשו לי טעות ברישיון...

• פותח הנושא Valud
  • פורסם בתאריך

Valud

New member
אני חושב שעשו לי טעות ברישיון...

קיבלתי את הפלסטיק לפני כמה ימים וכתובו לי רק "נהג חדש" ב"הגבלות והיתרים"... אמרו לי שהיו חייבים לכתוב לי גם "לא ירכיב נוסע עד תאריך מסוים" יענתו עד גיל 18 זה אומר שאם אני ירכיב מישהו |הגדש| ויעצרו אותי לבדיקת רישיונות ישחררו אותי ללא כל חשד
או שיתחילו לספור תאריכים

אחי גם אני התבלבלתי אבל..

חבר שלי שקיבל את הפסטיק לא היה רשום לו אסור להרכיב עד התאריך...אבל הוא בן 17 וחצי, עכשיו...הוא התקשר למשרד הרישוי ואמרו לו שהוא יכול להרכיב, הוא סיפר את זה לכולם שהם יכולים להרכיב אבל חבר אחר שלי שאל שוטר והשוטר אמר לא מעניין אותי כלום אני מסתכל על התאריך לידה...ולא מעניין אותי מה אמרו לכם במשרד הרישוי. שתי אפשרויות, יכול להיות שבגלל שזה רישיון קבוע לשנתיים או יותר, אז לא רצו שתהיה שורה שגם ככה תעלם עוד מעט ולא תהיה תקפה, או שאפשרות שניה שמגיל 17 כבר מותר להרכיב בתנאי ויש לך רישיון מעל חודשיים... ...גם אתה מעל 17? אופנועים קטןןן...

Valud

New member
אני בן 16 וחודשיים

ואמרו לי שאם אני ירכיב ויעצרו אותי לבדיקת רישיונות לא ידברו איתי בכלל וישחררו אותי לחופשי.. ואם כבר יתחילו הסיבוכים אמור לי שאני יצא זכאי (הוא זכאי הוא זכאי הוא זכאי) במשפט כי משרד הרישוי היה חייב לרשום לי את התקנה הזאת.. בקיצור מישהו שמבין יכול להסביר את המצבבבבבבבב

לדעתי,לא תצא מעניין כזה טוב...

קודם כל,יש תמיד סיכוי ששוטר פשוט יבדוק את תאריך הלידה שלך,ככה שזה כבר פונטנציאל לדו"ח. ואם תגיע למשפט מה תגיד ? "לא ידעתי שאסור לי להרכיב" לא נראה לי שזה יתפוס... אי ידיעה אינה פוטרת מעונש... שלא לדבר על זה שאם אתה מתחת לגיל ההרכבה ביטוח החובה שלך פשוט לא יתפוס למורכב...וזה כבר סרט אחר לגמרי... עזוב אותך מלהקטין ראש...תמתין קצת עם ההרכבות...

TheReverend

New member
זה לא רלוונטי מה כתוב\לא כתוב לך

ברשיון. החוק קובע שאסור לך להרכיב עד גיל 18 וזה הכל. תרכיב לפני, אתה עובר על החוק.

למעלה