אני חושב שצילמתי עב"מ אני לא בטוח.

thomasito

New member
אני חושב שצילמתי עב"מ אני לא בטוח.

בזמן שנסעתי באוטו עם חברתי, ישבתי ליד הנהג וסתם צילמתי ללא הבחנה תמונות בטלפון הסלולרי. לאחר מכן, כשהעברתי את התמונות למחשב גיליתי אובייקט שאינו זכור לי בכלל שצילמתי!!! למי אני יכול להראות את התמונה על מנת לנסות לנתח אותה? תודה!

כריסטין

New member
תעלה את התמונות לפורום

וכנס למרכז האתר לחקר עב"מים הלינק בצד שמאל תדווח שם על התצפית..

thomasito

New member
אני מעדיף שקודם יבדקו את התמונה

אני לא רוצה סתם לבלבל או לדווח דיווח שווא תודה רבה

thomasito

New member
אני לא מצליח לתקשר איתם

אז הנה התמונה, אשמח אם מישהו יכול לומר לי מה זה אומר.

Majestic12

New member
האם זו התמונה היחידה ?

בכל מקרה,1. האם ראית את העצם כשצילמת את התמונה?2. באיזה מהירות העצם נע?3. האם שמעת רעש או צליל כלשהו?4. באיזה שעה זה היה והיכן?

thomasito

New member
מידע נוסף

1. אני לא ראיתי את העצם כשצילמתי בכלל, רק לאחר מכן כשעברתי את התמונה למחשב רק אז גיליתי את זה. 2. אני לא יודע. 3. לא שמעתי רעש או צליל מלבד המוסיקה באוטו. 4. זה היה בשעה 15:00 לערך ביום שבת שעבר, בכניסה לפתח תקווה מאזור הוד השרון. מה נראה לך?

thomasito

New member
כן, שאר התמונות לא קשורות כל כך.

צילמתי דברים אחרים...

כריסטין

New member
צילום מעניין.......

זה לא נראה כמו מטוס או משהו אחר מוכר לחנן אולי כדאי שתשלח את הצילום לUFOCASEBOOK.COM ? כי באמת מסקרן מהו אותו אובייקט

anus

New member
צר לי לבעס אותכם אבל זה לא עב"ם

זה סוג של גו'ק שנמרח על השמשה אם תשימו לב יש לו בצד שמאל למטה מאן מעבר צבע קל של חום זה גו'ק שתפסת אותו בשניה שהוא נמרח על השמשה עב"ם זה לא דרך אגב אם איזה פלאפון צילמת את זה ? כי האיכות ממש ממש טובה (יחסית למצלמות פלאפון)

יבגנייי

New member
אבל הוא אמר שהוא צילם עוד תמונות

ועליהם אין את הדבר הזה ממה שהבנתי.

thomasito

New member
לא, לא הבנת נכון

צילמתי תמונות בכיוון אחר לא של אותו דבר בקיצור: זו התמונה היחידה בכיוון הזה למקום הזה. אם הייתי מבחין בזה בכלל, הייתי מצלם שוב.

thomasito

New member
לכלוך אולי על השמשה אתה מתכוון

וזה לא יכול להיות, אני לא רואה את הלכלוך הזה עכשיו על השמשה, ולא ניקיתי את האוטו מאז.

Majestic12

New member
התמונה נבדקה

ככל הנראה מדובר בלכלוך על עדשת המצלמה או על החלון של הרכב. אולי בפעם הבאה...

למעלה