אני חושב....

E l i a l o N

New member
אני חושב....../images/Emo27.gif

שהיה עדיף להשאיר את הקומונה במקום לפתוח פורום! הפורום הזה ממש יבש ומשעמם... בלי בושה, הפורום הכי משעמם בתפוז. המנהלת פה ממש "משקיעה" בפורום, עם כל הכבוד לנוגה! נראה לי שלא יזיק להכניס ביחד עם נוגה עוד מישהו לניהול הפורום!

zoomout

New member
Oh,come on man,cut the bullsh*t

אולי תפסיקו להיתבכיין כולכם,הנריי כרגע בתקופה שהוא עובד הרבה ולא תשחרר דברים תוך כדי עבודה,הוא עובד מספיק קשה כדי לספק לנו את המוצרים המוסיקליים הכי איכותיים שיש.הפורום לא פעיל כי אין על מה לדבר כרגע,אבל צריך לחכות עוד טיפה ותאמין לי יהיה הרבה על מה לדבר.אין מה להעשים את נגה גם,היא משקיעה לא מעט,היא לא יכולה להוציא מהנרי בכוח שירים חדשים רק כדי שלכולנו יהיה על מה לדבר.תהיו בוגרים ותתחילו להבין את שני הצדדים,לא רק את הצד שלכם.ההודעות שלכם לא תורמות שום דבר טוב. תחכו,זה יגיע ובגדול,גם אני מחכה לחדשות מהנרי וניקה...אני נכנס לפורום כל יום ובודק. שבוע קסום לכולם.

E l i a l o N

New member
זה לא קשור, היא לא צריכה להוצירא ממנו בכוח

שירים. אבל, היא צריכה לפעמים להכנס ולבדוק מה קורה?? לא? אני לא בא נגדה בכלל...

אני מסכים! נוגה תקראי

זה שאין עדכונים לוהטים לספר לנו כרגע לא אומר שאת צריכה להכנס לפורום פעם בחודש. מנהלת צריכה להכנס לפחות פעם ביום-יומיים ולעשות פעילויות, משחקים, לחלק פרסים בתחרויות וכו' ואת גברת נוגה לא עושה שום דבר מכל הדברים האלה! פעם ב 3 חודשים את נכנסת כותבת איזה הודעה ונעלמת לך ואת "שומרת" על השרביט של הניהול ולא רוצה לחלוק בו עם אף אחת וזה לדעתי אגואיסטי כי שני מנהלים כמו אמיר impossible prince ומאור רביד יכולים להרים את הפורום הזה עם תמונות ותחרויות ודברים. אבל את עקשנית..חבל.

charmed25

New member
זהו פורום הנרי-ולא נגה!!

ללא ספק נגה שלטה בפורום תקופה ארוכה. אך נראה כי אורך חייה העמוס משפיע עליה ובצדק. לכן אני מציע שתחלוק את הניהול עם מישהו נוסף.. הבעיה היא שהיא כועסת ונפגעת ומאיימת בלהיעלם.. אני אומר חדל איומים. פשוט תשתפי אחרים. אם היא לא מעוניינת אפשר תמיד לפתוח פורום חדש. ורק שיהיה ברור אין כאן שום דבר אישי. להזכיר לכולם- הפורום הוא פורום הנרי ושל כולנו לא של נגה.

stav37

New member
אתם ממש נודנקיםם מה זהזה ../images/Emo123.gif

עזבו אותה בשקט שיש עידכונים אז היא כותבת עליהם אבל אין כרגע ..

תשמעו אנשים, זה לא כזה פשוט

נוגה והנרי מקורבים ונוגה היא זאת שבזכותה עברנו מקומונה לפורום ומגיע לה הרבה קרדיט על הפרגון להנרי עוד שהיתה שדרנית של כוכב נוגה שפרגנה להנרי ולניקה מהתחלה אבל בינתיים מי ש"סובל" מכך אלו המעריצים שנפגעים והנרי כי אין כאן מישהו שדוחףאת הפורום קדימה כמו שנימי אמר תפקיד המנהל זה לא רק לדווח כשיש חדשות אלא גם לעשות פעילויות ודברים נוספים. חבל שזה יוצא ככה...באמת כדאי לעשות מישהו מנהל שותף.

charmed25

New member
ללא ספק

מגיע לנגה תודה. שתמשיך להיות מנהלת אבל שתכניס אחד נוסף ואז הכל יסתדר..

EMANUELA XD

New member
היי נוגה וחברים -

למה אין לחברה כאן קצת סובלנות בפורום בקרב הנרי וניקה משחררים סינגל חדש אז מה שצפוי לכולנו המון הפתעות ואקשיין שזה אומר ברגע שהסינגל יעבור פנל בתחנות הרדיו נצתרך להתגייס כדי לעזור שהסינגל יצעד במיצעדים ויכבוש את ראש המיצעדים קצת סובלנות וכח בסופו של דבר ישתלם לכולנו תנו לנגה הזדמנות היא מכירה את העבודה די יפה בהצלחה

למעלה