ואני לא רושם את זה כמנהל אלא כאייסי כי כמנהל אסור לי להשתיק אותך אבל כאייסי יש לי דעה משלי והיא שנמאס לי כבר מכל פוץ קטן שרושם את המילה קונספירציה זה לא מהות הפורום ואולי הגיע הזמן (שוב
) ""להרוג"" אנשים שחושבים שזה מה שהפורום הזה אמור להיות מאטריקס וקונספירציות אחרות ומה יהיה עדיף לי בתור מנהל? להפוך את הפורום למה שאנשים חדשים חושבים שהוא או להעיף אנשים חדשים עד שהם ילמדו מה הקטע שלו? 8-(
פשוט נמאס לי שאנשים חושבים שזה פורום על קונספירציות השם המלא הוא מאטריקס וקונספירציות אחרות (להלן מוק"א) ואין הכוונה היתה שכל ילד משועמם ירשםו פה קונספירציות (אחרת נצטרך להשתמש בטקטיקת חינוך ילדים קטנים בריטית)
בחופש הביטוי מה עם חופש העיסוק? אני בוחר במה אני רוצה להתעסק
ואני לא רוצה להתעסק בשטויות... תאמין לי נתנו כבר יותר מדי חופש ביטוי לפורום הזה וכל הזמן החלקנו מההר בגלל זה ולקח לנו זמן לטפל בפצעים ולעלות חזרה לדרך... ככה שחופש הביטוי הוא משהו יותר מדי כללי בשביל שתוכל להצדיק את עצמך על פיו במקרה זה. אבל ניסיון נחמד.
תשמע אתה כנראה לא מבין באזרחות כמו שאתה מתימר להבין! אתה דפוק לגמרי חופש העסוק זה בא בכוונה לעבודה לא ל"אני בוחר במה אני רוצה להתעסק "(IC4) חוצמזה אני קיבלתי 93 במגן באזרחות אז אני ודע על מה אני מדבר.
ואני קיבלתי 94 בלשון והבעה אז אני יכול להגיד לך שאתה לא יודע להתבטא? ואם זה נכון אז למה שניתן לך את חופש הביטוי
? (בבקשה אל תשפיל אותי עם ציון גבוה יותר בלשון
) לא סתם אבל אל תנסה לבלבל ת´זין עם אזרחות כאילו שזה מה שאיכפת לי כל עוד אתה לא תבצע בצבא פקודה בלתי חוקית בעליל, איני מעונין לדסקס איתך על אזרחות או בכלל על נושאי בית ספר זה לא הפורום המתאים לזה וזה גם לא הפורום המתאים לכל מיני שטויות שמחקתי ושאתה מתימר להבין לגביהן יותר ממני אז בבקשה ממך במקום להתעצבן שמחקו הודעה מסוימת, תבין שיש סיבה למחיקתה והסיבה היא שהיא לא נמצאת מתאימה לרוח הפורום "מומחה" פעם באה תבדוק למה אתה נכנס לפני שאתה נכנס אליו. או שתדע לקחת את הOUTCOME כפי שהוא.
מה כבר קרה שאתם רבים ככה? אולי פשוט נשלים ונשכח את המריבה הדיי טיפשית הזאתי? קודם כל IC4 הוא מנהל הפורום (נכון?) והוא מתיד צודק (איזה חנפן אני הא?) עכשיו בואו כולנו נשלים.