אני חושב

RedStorm

New member
אני חושב

שצריך להתחיל במבצע לשיקום הפורום.... הוא נראה איום.......גם אני הייתי בשלב ההכחשה.....אבל עכשיו אני מרגיש שחייבים לעשות משהו

Larik

New member
אני חושב שזאת קונספירציה של.....

אין לי מושג של מי, אבל תראו, זה פורום זה? זה שכונת עוני! עכשיו, יאללה למלא את הפורום בקונספירציות ובדברים על מאטריקס! אתם עוד כאן?

IC4

New member
אולי תסתום כבר את הפה?

ואני לא רושם את זה כמנהל אלא כאייסי כי כמנהל אסור לי להשתיק אותך אבל כאייסי יש לי דעה משלי והיא שנמאס לי כבר מכל פוץ קטן שרושם את המילה קונספירציה זה לא מהות הפורום ואולי הגיע הזמן (שוב
) ""להרוג"" אנשים שחושבים שזה מה שהפורום הזה אמור להיות מאטריקס וקונספירציות אחרות ומה יהיה עדיף לי בתור מנהל? להפוך את הפורום למה שאנשים חדשים חושבים שהוא או להעיף אנשים חדשים עד שהם ילמדו מה הקטע שלו? 8-(

IC4

New member
לא יודע םא חטאת

פשוט נמאס לי שאנשים חושבים שזה פורום על קונספירציות השם המלא הוא מאטריקס וקונספירציות אחרות (להלן מוק"א) ואין הכוונה היתה שכל ילד משועמם ירשםו פה קונספירציות (אחרת נצטרך להשתמש בטקטיקת חינוך ילדים קטנים בריטית)

מומחה

New member
הודעה מיחדת ל IC4

שמעת פעם על חופש הביטוי? צריך לתת לאנשים להתבטא באופן חופשי!! בטח גם אתה חלק מהקונפירציה!!! המטריקס כבר הגיע אליך!!!

IC4

New member
אתה לא יכול לבוא לפה ולנפנף

בחופש הביטוי מה עם חופש העיסוק? אני בוחר במה אני רוצה להתעסק
ואני לא רוצה להתעסק בשטויות... תאמין לי נתנו כבר יותר מדי חופש ביטוי לפורום הזה וכל הזמן החלקנו מההר בגלל זה ולקח לנו זמן לטפל בפצעים ולעלות חזרה לדרך... ככה שחופש הביטוי הוא משהו יותר מדי כללי בשביל שתוכל להצדיק את עצמך על פיו במקרה זה. אבל ניסיון נחמד.

מומחה

New member
הא!

תשמע אתה כנראה לא מבין באזרחות כמו שאתה מתימר להבין! אתה דפוק לגמרי חופש העסוק זה בא בכוונה לעבודה לא ל"אני בוחר במה אני רוצה להתעסק "(IC4) חוצמזה אני קיבלתי 93 במגן באזרחות אז אני ודע על מה אני מדבר.

IC4

New member
אויש אויש אויש

ואני קיבלתי 94 בלשון והבעה אז אני יכול להגיד לך שאתה לא יודע להתבטא? ואם זה נכון אז למה שניתן לך את חופש הביטוי
? (בבקשה אל תשפיל אותי עם ציון גבוה יותר בלשון
) לא סתם אבל אל תנסה לבלבל ת´זין עם אזרחות כאילו שזה מה שאיכפת לי כל עוד אתה לא תבצע בצבא פקודה בלתי חוקית בעליל, איני מעונין לדסקס איתך על אזרחות או בכלל על נושאי בית ספר זה לא הפורום המתאים לזה וזה גם לא הפורום המתאים לכל מיני שטויות שמחקתי ושאתה מתימר להבין לגביהן יותר ממני אז בבקשה ממך במקום להתעצבן שמחקו הודעה מסוימת, תבין שיש סיבה למחיקתה והסיבה היא שהיא לא נמצאת מתאימה לרוח הפורום "מומחה" פעם באה תבדוק למה אתה נכנס לפני שאתה נכנס אליו. או שתדע לקחת את הOUTCOME כפי שהוא.

תרגעו אנשים...

מה כבר קרה שאתם רבים ככה? אולי פשוט נשלים ונשכח את המריבה הדיי טיפשית הזאתי? קודם כל IC4 הוא מנהל הפורום (נכון?) והוא מתיד צודק (איזה חנפן אני הא?) עכשיו בואו כולנו נשלים.

מומחה

New member
הא!!!!!

הוא התחיל!!!! וחוצמזה אם הוא היה המנהל השם שלו היה אמור להיות בכחול!

Bassman

New member
הוא מנהל UNDER COVER

כדי ש"הם" לא ימצאו אותו... ואיסי4 תמיד צודק! (חוץ מהפעמים שאני צודק ואז הוא טועה... יש כמה יתרונות בלהיות אלוהים)

IC4

New member
LoL ../images/Emo6.gif

אגב אם אתם רוןצים לדעת את סיפור התחלת הפורום לכו למאמרים זה מסופר בכמה CHAPTERS

למעלה