אני חושקת בתווים...

Noa L

New member
אני חושקת בתווים...

השאלתי למישהו את הדיסק של מגדלנה קוז'נה Lamento, שבו זה הקטע הראשון, אז אני לא בטוחה שזה השם אבל זו השורה הראשונה: Ach, das ich wassers g'nug hätte (מאת יוהן כריסטוף באך). יש לי צורך עז לשים יד על התווים של זה, אבל לא מצאתי דבר באתרי התווים. מישהו מכיר אתר שבו אוכל למצוא? (לנזפני הספריות
אזכיר שאני גרה מרחק ארבע שעות טיסה מהספרייה הקרובה). תודות! נועה

תחסכי את הטיסה.

אין את זה בארץ בכלל. אם בא לך להשקיע קצת כסף אז אפשר להזמין את זה כאן: http://www.breitkopf.com/suchErgebnis.php?kmpId=1&wrkId=4&wrkOffset=1&show=asg

Noa L

New member
תודה, פיצי!

לצערי אני לא יכולה לקנות כלום באינטרנט כרגע (ענייני כתובת וכרטיס אשראי), אבל אני מקווה שתבוא ישועה מכיוון אחר (ראה למטה). בכל אופן - המון תודה. נועה

Petrus

New member
יצירה מדהימה!

היא מופיעה גם בהקלטה של קנטוס קלן של האלטבאכישס ארכיב (Altbachisches Archiv), שם שר את היצירה הקונטרה-טנור המדהים הנינג פוס (Hening Voss).

Noa L

New member
מממ...

זה עושה רושם של דיסק שצריך לצרף לאוסף. תודה על ההמלצה! מה זה "Altbachisches Archiv"?

Altbachisches Archiv

זה קובץ יצירות שנכתבו ע"י מלחינים בני משפחת באך. אמנם הלמנטו הנ"ל הוא חלק מהקובץ, אך התווים משום מה לא נכללים בספר.

Petrus

New member
הארכיון העתיק של באך

ה-Altbachisches Archiv (או בתרגום לעברית, "הארכיון העתיק של באך") הוא אוסף של יצירות שאסף י' ס' באך של בני משפחתו, שכוללים בעיקר מוטטים וקנטטות. רוב המוזיקה שם היא של יוהאן כריסטוף ושל יוהאן מיכאל, אבל יש גם כמה יצירות של באכים אחרים (וגם מוטטונצ'יק של יוהאן סבסטיאן). הדיסק הכפול יצא בהרמוניה מונדי, ובו שרים חברי קנטוס קלן, בניצוח קונרד יונגהנל. קנטוס קלן מדהימים כהרגלם, וזה בהחלט דיסק מאוד מומלץ למי שאוהב בארוק גרמני מוקדם, כמו הקנטטות המוקדמות של באך וקנטטות של בוקסטהודה.

Noa,

לפני שאת מזמינה, מחר אני אהיה בספריה של לינקולן סנטר בניו יורק, אני יותר מבטוח שיש שם. אז אם אני אמצא אני מקסימום יכול לסרוק ולשלוח לך.

Noa L

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אתה גדול!! תודיע לי אם תמצא ואני אשלח את כתובת המייל שלי. (אם אפשר, אני רוצה את הפרטיטורה או גם את החלקים של האנסמבל) נועה

kolhazman

New member
הקנטטה יצאה לאור בברייטקופף,

הנה הקישור לאתר, ממנו אפשר להזמין. חוץ מזה יש אוסף בספרייה בהר הצופים שאולי מכיל את הקנטטה הזוח (אין פירוט בקטלוג). כשאגיע לשם אבדוק, אבל עם השביתה וכל הבלגן זה יכול לקחת כמה ימים...
זה דחוף?

Noa L

New member
../images/Emo51.gif לשניכם!

זה ממש ממש לא דחוף. זה סתם "חשקה נפשי". קיוויתי שאוכל להשיג בדרך אחרת, אבל לא נורא - עוד חודשיים אני בישראל ואז אוכל לקנות מהאינטרנט. שבת שלום! נועה

../images/Emo124.gifנועה - בת"א יש!

מסתבר שדווקא אצלנו יש הקנטטה הזו, אבל ממה שראיתי כרגע באתר הספרייה באינטרנט זהו עיבוד כלשהו ולא נוסח מקורי. אני אהיה באקדמיה ביום ראשון ואבדוק אם זו באמת הקנטטה הזו, ואם אוכל אצלם ואסרוק. נועה.

Noa L

New member
נפלא. אחכה בסבלנות.

ואם יש לך משהו בנושא השיר העברי למקהלה מההודעה השנייה - צ'לחי גם. שבוע טוב! נועה

למעלה