אני חושש מניתוח לייזר?? האופטיקאי

2מתעניין

New member
אני חושש מניתוח לייזר?? האופטיקאי

אמר לי שאם תראה רופא עיניים שעשה ניתוח לייזר אז גם אתה תעשה. מה דעתכם?

רוניקי

New member
לדעתי...

כדאי שתפנה את השאלה למנתחים עצמם. אני שאלתי מנתח אחד מדוע הוא אינו עושה את הניתוח והוא אמר לי שהוא שלם עם עצמו במשקפיו ושאם אינם מפריעים לו אז מדוע שיעשה ניתוח? כמו כן הוא אמר לי שיש לו חבר טוב רופא עיניים במקצועו שכן עשה את הניתוח גם לעצמו וגם לאחד מילדיו כמובן שאני לא יודעת אם להאמין... בכול אופן אם אתה באמת רוצה לעשות את הניתוח לך לייעוץ ושם תוכל לשאול הכול. ועוד משהו... רופאים ( מנסיוני ) לא אוהבים לקחת סיכונים ותמיד יעדיפו להימנע מניתוחים שהם לא נחוצים.

קשקה

New member
ומצד שני

רופאים מאוד אוהבים לצבור נסיון בחדר ניתוח ועוד יותר אוהבים כשמשלמים להם על זה כסף...אה,והם גם אוהבים להחתים מנותח לפני הניתוח שהם לא אחראים על התוצאות... מסקנה-יש לך רק זוג עיניים אחד-למה לך לשים אותן תחת קרן לייזר בלי באמת לדעת מה ההשלכות של זה לטווח ארוך...? יום טוב קשקה

רופאים וסיכונים...

שלום, "הרופאים לא אוהבים לקחת בסיכונים מיותרים" ? ניתוחי הלייזר הם באופיים ניתוח קוסמטי להסרת המשקפיים מהפנים, אך בעצם הם ניתוחים לכל דבר עם סיכונים : 1. סיבוכים רגילים של אחרי ניתוח כמו זיהומים ודלקות. 2. סגירה לא טובה של החתך בקרנית לכיפה שמורמת במהלך הטיפול. 3. יצירת מספר או צילינדר שלא היה. 4. יובש חמור בעיניים. 5. פגיעה בראיית לילה. 6. חזרת המספר. 7. קושי בעתיד במדידת לחץ תוך עיני במקרה הצורך. 8. השלכות לא ידועות מעבר ל 10-15 שנה על הקרנית. אז אין סיכונים...? אמנם באחוזים קטנים...אך קיימים ! אבל אולי הכסף "מסנוור" חלק מהאנשים... לסיכומו של דבר : אני לא שולל את הניתוחים האלו, להיפך, לרוב האנשים הם שינוי דרמטי באיכות החיים, אך יש להכיר בכל הסיכונים ולגשת לניתוח "בעיניים פקוחות" ! בברכה, אייל ברקו אופטומטריסט-קליני.

למעלה